London

RES TILL LONDON MED TRAVEL ZMART

Res till London – Upptäck den historiska och kulturella huvudstaden.

Drömmer du om en resa till den historiska och kulturella huvudstaden London? Boka din resa till London idag och upptäck allt det fantastiska som staden har att erbjuda.

London är en av världens mest besökta städer, med en anrik historia, fantastisk kultur, spännande nattliv och otroliga shoppingmöjligheter. Staden har något för alla, oavsett om du är intresserad av historia, konst, mode, musik eller mat.

När du bokar resa till London, har du möjligheten att upptäcka allt det som staden har att erbjuda. Här är några av de mest populära sevärdheterna och aktiviteterna som du inte får missa.

Formel 1 Monza 2023

Formel 1 Monza 2023

• Paket fr 16990:-
• 31 aug – 4 sep 2023
• 4 nätter på Hotell Ibis centro Milano, dubbelrum inkl frukost
• F1 biljett Fredag-Söndag
• Reseledare

läs mer
Island

Island

• Upplev Island fr 8990:-
• 4 nätter övernattning
• Inträde till SPA ingår
• 3 populära utflykter ingår
• Du väljer själv när du vill åka.

läs mer

Upptäck den Historiska Sidan av London

Besök Tower of London
Tower of London har en lång och dramatisk historia, från dess roll som fästning och fängelse under medeltiden till dess nuvarande funktion som en av Englands mest kända turistattraktioner.

Gör en rundtur på Westminster Abbey
Westminster Abbey är en av Londons mest ikoniska byggnader, känd som kröningsplats för de brittiska monarkerna och som en av världens mest inflytelserika kyrkor.

Upptäck Buckingham Palace
Buckingham Palace är den officiella residensen för den brittiska monarken och en av Londons mest kända landmärken. Gör en rundtur i slottet och se den världskända vaktbytet.

Den Kulturella Sidan av London

Besök National Gallery
National Gallery är ett av världens mest prestigefyllda konstmuseer, med en samling med mer än 2,300 konstverk från mästare som da Vinci, Van Gogh och Renoir.

Upplev West End-teatrarna
London är känt för sin livliga teaterkultur och West End är det mest berömda teaterdistriktet i staden. Boka en föreställning och njut av någon av de många otroliga musikalerna eller teaterpjäserna som erbjuds.

Utforska British Museum
British Museum är ett av världens äldsta och mest prestigefyllda museer, med en samling med mer än 8 miljoner artefakter från hela världen.

Resa till Malaga

Resa till Malaga

Malaga är en av de mest välbesökta städerna i Spanien, och det är inte svårt att förstå varför.
Beläget vid Medelhavskusten i Andalusien, är Malaga en stad full av historia, kultur, fantastiska stränder och god mat.

läs mer
Utforska Neapel

Utforska Neapel

Neapel är en vacker och historisk stad belägen vid den sydvästra kusten av Italien, och är känd för sin historia, kultur och arkitektur. Staden grundades av grekerna under antiken och har sedan dess varit en viktig hamnstad för både handel och kulturellt utbyte.

läs mer
Boka sommarsemester

Boka sommarsemester

Sommarsemestern är en av de mest efterlängtade tiderna på året. Det är en tid att koppla av, ladda batterierna och utforska nya platser. Men när det gäller att boka sommarsemestern, är det viktigt att göra det i god tid.

läs mer
Madrid

Madrid

Madrid är en stad som aldrig sover och som har något för alla. Med sin mix av kultur, konst, fotboll och nattliv, finns det alltid något att uppleva i denna spännande stad. Ett besök i Madrid kommer garanterat att ge dig en minnesvärd och oförglömlig upplevelse.

läs mer
Fem anledningar att besöka Polen

Fem anledningar att besöka Polen

Polen är en fascinerande destination med en rik historia, fantastisk kultur och natursköna platser. Från de pittoreska städerna till den vackra landsbygden, Polen har mycket att erbjuda för alla typer av resenärer. Här är fem anledningar till varför du borde besöka Polen:

läs mer

FAQ om att resa till London

 1. Vilken är den bästa tiden att resa till London?
  London har ett ganska milt klimat, med varma sommardagar och regniga vinterdagar. De mest populära besökstiderna är sommaren och julen, men staden är vacker året runt och har alltid något spännande att erbjuda.
 2. Vilka är de bästa platserna att bo på när man besöker London?
  Det finns många olika områden i London att bo i, beroende på vad du letar efter. Om du vill vara nära sevärdheter, rekommenderar vi områden som West End, Soho eller Covent Garden. Om du vill ha en lugnare omgivning, kan du överväga områden som Kensington eller Chelsea.
 3. Vilket är det bästa sättet att ta sig runt på i London?
  London har ett välutvecklat kollektivtrafiknät, inklusive tunnelbana (Underground), bussar och tåg. Du kan också hyra en cykel eller använda en taxi eller en Uber om du vill ha en mer personlig resa.
 4. Vilka är de bästa restaurangerna i London?
  London har ett brett utbud av restauranger att välja mellan, från högklassiga restauranger med Michelin-stjärnor till mer budgetvänliga alternativ. Du kan hitta allt från traditionell brittisk mat till internationella kök. Rekommenderade restauranger inkluderar The Ivy, Gordon Ramsay och Heston Blumenthal’s Dinner som i april 2014 listades som den femte bästa av världens 50 främsta restauranger.
 5. Vilka är de mest budgetvänliga sakerna att göra i London?
  Det finns många budgetvänliga alternativ att välja mellan när du besöker London, inklusive att besöka museer med fri entré som British Museum och National Gallery, att ta en gratis rundtur i byggnader som St. Paul’s Cathedral och Westminster Abbey, och att promenera runt stadens parker som Hyde Park och Greenwich Park.

London är en av världens mest spännande och livliga städer, med en anrik historia, bred kultur och pulserande nattliv. Att boka en resa till London garanterar en oförglömlig upplevelse, oavsett om du letar efter avkoppling, shopping eller spänning.

Så vänta inte längre, boka din resa till London idag och upplev allt det här fantastiska stället har att erbjuda!

Vi på Travel Zmart är experter på London så tveka inte att höra av dig för att boka resa till London och få just din upplevelse skräddarsydd av oss. Välkommen.

Vilken skidresa vill du uppleva?

Här kan du få hjälp av erfarna resesäljare med just din resa. Skicka en förfrågan så kan vi hjälpa dig med ett erbjudande!

Hos Travel Zmart skräddarsyr vi gärna ett erbjudande på en resa sammansatt utifrån dina önskemål och behov, om det du vill ha inte går att söka eller boka på hemsidan.