Villkor

Klika på bilden nedan för att läsa PDF.

Följ oss

Instagram & Facebook

@travelzmartsweden

5 fakta om London

• För att få köra en klassisk svart taxi i London måste föraren klara ett prov som bland annat innebär att memorera alla gator i staden.

• I staden bor över 70 miljardärer.

• Världens första tunnelbanelinje byggdes i London 1863, vilket gör det till världens äldsta.

• Gillar du att besöka museer är London perfekt för dig då staden har över 170 stycken.

• Visste du att det kända klocktornet faktiskt inte heter Big Ben utan tornet heter The Elisabeth Tower och att uret heter Big Ben?

#travelzmart #resebyrå #resor #reseinspiration #bokaresa #restips #travelagent #travel #instatravel #bucketlist #resa #resaärlivet #kryssningar #kryssningsexperter #konferensresa #wanderlust #semester #london
...

Ny resebyrå i Enköping!

Den nya resebyrån Travel Zmart öppnar nu i Enköping. Bakom satsningen finns researrangören Kimmo Asikainen på Polyresor, samt entreprenörerna Pelle Sundqvist och Fredrik Pilegård – Vi tror på att erbjuda vår personliga och affärsmässiga reseservice till kunderna i Enköping.

Hos oss på Travel Zmart får du alltid personlig service, samt värdefulla tips och råd inför din resa. Vi hjälper dig gärna att hitta inspiration och guldkornen på platserna du vill åka till. För oss handlar det inte om att sälja en resa – det handlar om att öppna dörrarna till en helt ny upplevelse.

Travel Zmart drivs av Kimmo Asikainen, Pelle Sundqvist och Fredrik Pilegård. Kimmo, som har över 20 års erfarenhet i resebranschen med Polyresor, är en känd profil i resebranschen och en mycket uppskattad reseledare!

Några populära resor vi arrangerar är bland annat konferensresor för företag, kryssningar i Medelhavet och Karibien, gruppresor, sportresor, sol & bad och weekendresor mm.

Låt Travel Zmart skräddarsy din resa – det kostar inget extra.

Gör din nästa bokningsförfrågan på www.travelzmart.se

#travelzmart #resebyrå #resor #reseinspiration #bokaresa #restips #travelagent #travel #instatravel #bucketlist #resa #resaärlivet #kryssningar #kryssningsexperter #konferensresa #wanderlust #semester
...

Ett stort tack till alla som besökte oss under
@nyaenkopingsmassan

Att få prata magiska resedrömmar med er alla var helt fantastiskt.🤩

Under mässan hade vi en tävling och vi har en vinnare…. Stort grattis till Tobias som vunnit ett presentkort på Travel Zmart.

Många har hört av sig efter mässan för att diskutera vidare kring spännande resmål. Om du också går i liknande tankar är du naturligtvis välkommen att höra av dig. Vi hjälper dig gärna!

Läs mer om oss och vad vi erbjuder på: https://travelzmart.se/

#travelzmart #resebyrå #resor #reseinspiration #bokaresa #restips #travelagent #travel #instatravel #bucketlist #resa #resaärlivet #kryssningar #kryssningsexperter #konferensresa #wanderlust #semester
...

Välkommen till oss på Travel Zmart!