London med ABBA Voyage

Njut av underhållning i världsklass

Upplev ABBA:s återkomst till rampljuset med våra resor till London - Välj avresedatum själv!

Under resan får du en helt ledig dag i London samt uppleva resans höjdpunkt – ABBA Voyage i ABBA Arena. Den innovativa, interaktiva konserten pågår under 90 minuter och här får du njuta av och dansa till ABBA:s största hits.

En resa till London bjuder på storstadspuls och ett enormt utbud av shopping och sevärdheter men också lummiga parker, lugna bakgator, charmiga caféer och udda marknader. Här finns något för alla!

– Vi skräddarsyr resan som du vill ha den.
– Välj avresedatum själv!

Pris från: 6 990:-

I PRISET INGÅR
• Flyg London t/r
• 1 väska + handbagage
• Transfer flygplats – hotell t/r
• 3 nätter på minst 3-stjärnigt hotell, inkl frukost
• Biljett till Abba Voyage

BOENDE
Thistle Bloomsbury Park ***+
På de här resorna bor vi på Thistle Bloomsbury park. Hotellet är i West End och har ett mycket bra läge. Promenadavstånd till Covent Garden, Russel Square och Soho

EVENT
ABBA blandar banbrytande teknik, spektakulär belysning och några av de mest älskade låtarna som någonsin skrivits, och tar upp scenen på ett helt nytt sätt. På en fantastisk, specialbyggd arena framträder en av de mest populära grupperna i historien som digitala avatarer i en “banbrytande” konsert som verkligen “måste ses för att bli trodd” (BBC).

FLYGTIDER
Fås vid förfrågan.
Avresor finns också från Köpenhamn, Oslo och Göteborg. Hör med oss för mer information.

DAG 1 ANKOMST LONDON
Planet landar i London 17:00 och transfer med Heathrow Express till Paddington station. Kvällen är fri för egna aktiviteter. Varför inte njuta av en god middag på någon av stadens fantastiska restauranger?

DAG 2 ABBA VOYAGE
Det har blivit dags för resans höjdpunkt! Upplev ABBA:s bästa hits under den här exklusiva konserten på 90 minuter där digitala versioner av medlemmarna i ABBA och fantastiska musiker på scen skapar en afton du sent ska glömma. Konserten startar 19:45 och dörrarna till ABBA Arena öppnar en timme och 45 minuter innan. Inne på arenan finns flera mat- och dryckesalternativ.

DAG 3 LEDIG DAG
En helt ledig dag i London. Ta en promenad längs Themsen, bevittna Big Ben, Buckingham Palace eller någon annan sevärdhet. Njut av en god middag i stadsvimlet. Valet är ditt.

DAG 4 HEMRESA
Vår weekend till London med Abba Voyage på Abba Arena har lidit mot sitt slut och vi tar oss via transfer till flygplatsen för hemresa.

AKTUELLA PRISER

• Pris per person i dubbelrum: 6990:-
• Pris per person i enkelrum: 8490:-
• Pris per person i trippelrum: 6590:-

Priserna är ungefärliga och exakta priser fås vid förfrågan.
Hör med oss om avresor från Göteborg/Köpenhamn.

I PRISET INGÅR
• Flyg London t/r
• 1 väska + handbagage
• Transfer flygplats – hotell t/r
• 3 nätter på minst 3-stjärnigt hotell, inkl frukost
• Biljett till Abba Voyage

Lagstadgad resegaranti ställd till Kammarkollegiet ingår.

INTRESSEANMÄLAN
Namn på huvudresenär i denna förfrågan. Skicka in intresseanmälan och vi återkommer med totalpris för ditt sällskap. Observera att detta bara är en intresseanmälan och inte bindande på något vis.
Ange antalet vuxna deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Ange gärna det antal barn som inte fyllt 12 år när resan avgår.