Paketresor till London med ABBA Voyage

Upplev ABBA:s återkomst till rampljuset i London fr. 8490:-

Boka biljetter för 24/25 - Välj avresedatum själv!

ABBA Voyage är den efterlängtade konserten från en av de största popgrupperna genom tiderna. Se ABBAs avatarer ackompanjerade av ett 10-manna liveband, på den specialbyggda ABBA Arena i London. Den innovativa, interaktiva konserten pågår under 90 minuter och här får du njuta av ABBA:s största hits.

Vi är en ackrediterad återförsäljare hos ABBA Voyage och har därigenom tillgång till de bästa sittplatserna.

Svårt att sitta still? Kom närmare händelserna med våra Dance Floor-biljetter. Dessa biljetter är endast för att stå (eller dansa), så du kommer att vara närmare scenen än någon annan och fri att dansa var som helst inom området. Ståplats/ dansgolv ingår i priset och sittplats kostar från 350 kr extra.

En resa till London bjuder på storstadspuls och ett enormt utbud av shopping och sevärdheter men också lummiga parker, lugna bakgator, charmiga caféer och udda marknader. Besök Tower of London: Ta en guidad tur och lär dig mer om historien bakom denna historiska byggnad. Du kommer även få chansen att se de berömda kronjuvelerna. Gå till Westminster Abbey: Utforska kyrkan som varit platsen för många kungliga ceremonier, inklusive kröningar och kungliga begravningar. Besök British Museum: Se några av världens mest kända artefakter, inklusive Rosettastenen och Parthenon-skulpturerna.

Här finns något för alla!

Detta är ett exempel på hur en resa kan genomfröas – Vi skräddarsyr givetvis resan som du vill ha den.

Välj avresedatum själv!

Pris från: 8490:-

Pris från: 8490:-

I PRISET INGÅR
• Flyg London t/r
• 1 väska + handbagage
• Transfer flygplats – hotell t/r
• 3 nätter på minst 3-stjärnigt hotell, inkl. frukost
• Biljett ståplats/dansgolv till ABBA Voyage

BOENDE
På de här resorna bor vi ofta på President Hotel i centrala London, bredvid Russell Square Gardens i hjärtat av Bloomsbury, stadsdelen i London med de bästa transportförbindelserna och kulturella hotspots såsom British Museum – bara 3 minuters promenad bort.

EVENT
ABBA blandar banbrytande teknik, spektakulär belysning och några av de mest älskade låtarna som någonsin skrivits, och tar upp scenen på ett helt nytt sätt. På en fantastisk, specialbyggd arena framträder en av de mest populära grupperna i historien som digitala avatarer i en ”banbrytande” konsert som verkligen ”måste ses för att bli trodd” (BBC).

FLYGTIDER
Fås vid förfrågan.
Direktflyg finns från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Oslo, samt anslutning från alla Sveriges flygplatser.
Hör med oss för mer information.

DAG 1 ANKOMST LONDON
Planet landar i London och transfer går med Heathrow Express till Paddington station. Kvällen är fri för egna aktiviteter. Varför inte njuta av en god middag på någon av stadens fantastiska restauranger?

DAG 2 ABBA VOYAGE
Det har blivit dags för resans höjdpunkt! Upplev ABBA:s bästa hits under den här exklusiva konserten på 90 minuter där digitala versioner av medlemmarna i ABBA och fantastiska musiker på scen skapar en afton du sent ska glömma. Konserten startar 19:45 och dörrarna till ABBA Arena öppnar en timme och 45 minuter innan. Inne på arenan finns flera mat- och dryckesalternativ.

DAG 3 LEDIG DAG
En helt ledig dag i London. London är en av världens mest kända och populära turistdestinationer, känt för sin rika historia, kultur och imponerande arkitektur. Denna stad har mycket att erbjuda besökare, från historiska platser som Tower of London och Westminster Abbey till moderna attraktioner som London Eye.

Här hittar du fler förslag när du planerar en resa till London och vill få ut mesta möjliga av din vistelse.

DAG 4 HEMRESA
Vår weekend till London med ABBA Voyage på ABBA Arena har lidit mot sitt slut och vi tar oss via transfer till flygplatsen för hemresa.

AKTUELLA PRISER

• Pris per person i dubbelrum från: 8490:-
• Pris per person i enkelrum från: 9990:-

Priserna är ungefärliga och exakta priser fås vid förfrågan.

I PRISET INGÅR
• Flyg London t/r
• 1 väska + handbagage
• Transfer flygplats – hotell t/r
• 3 nätter på minst 3-stjärnigt hotell, inkl. frukost
• Biljett ståplats/dansgolv till ABBA Voyage

Lagstadgad resegaranti ställd till Kammarkollegiet ingår.

INTRESSEANMÄLAN
Namn på huvudresenär i denna förfrågan. Skicka in intresseanmälan och vi återkommer med totalpris för ditt sällskap. Observera att detta bara är en intresseanmälan och inte bindande på något vis.
Ange antalet vuxna deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Ange gärna det antal barn som inte fyllt 12 år när resan avgår.
Ange gärna om ni önskar fler än ett hotellrum, enkelsängar i dubbelrum etc.

Vad är 7+4?