om oss

Låt Travel Zmart skräddarsy din resa – Det kostar inget extra.

Genom våra hundratals resepartners världen över löser vi dina behov, oavsett om det är en sista minuten, den stora familjeresan, drömsafarin eller den lyxiga kryssningen.

Travel Zmart är en personlig resebyrå och hos oss får du alltid personlig service, samt värdefulla tips och råd inför din resa. Vi hjälper dig att hitta inspiration och guldkornen på platserna du vill åka till.

Oavsett om du vill åka på kryssning i Karibien, se på fotboll i England, en weekend i Prag, eller en konferens med företaget, så skräddarsyr vi resan så att den passar dig.

Travel Zmart drivs av Kimmo Asikainen, Pelle Sundqvist och Fredrik Pilegård. Kimmo har över 20 års erfarenhet i resebranschen och är en mycket uppskattad reseledare! Några populära gruppresor som han leder är bland annat skidåkning i Aspen, kryssningar med Royal Caribbean eller VM-resor inom ishockey eller fotboll mm.

Pelle och Fredrik är två entreprenörer med lång erfarenhet inom bland annat webb, marknadsföring, reklam och affärsutveckling. De har gedigen erfarenhet av olika typer av verksamheter och driver tillsammans även Zmart Webb & Reklam och Safekid.

Med våra gemensamma erfarenheter och kunskaper erbjuder vi personligt skräddarsydda resor för att passa din budget och dina önskemål, oavsett om det är en konferensresa för företaget eller en privat kryssning i Medelhavet.

Pelle Sundqvist, Kimmo Asikainen och Fredrik Pilegård.

Vi har ordnat resegaranti hos Kammarkollegiet

Det betyder att du kan få ersättning om din resa blir inställd eller avbruten om vi skulle drabbas av insolvens.

Kontrollera att vi har ordnat med resegaranti.

Läs mer om resegaranti och ansök om ersättning hos Kammarkollegiet.

Anmäl ditt intresse för att diskutera en resa eller konferens.