MSC Cruises

BOKA MSC Cruises HOS OSS

MSC Cruises

Kryssningsrederiet MSC Cruises är ett av världens ledande företag inom kryssningsbranschen, med en flotta på över 20 fartyg och en mängd olika destinationer världen över.

MSC Cruises erbjuder en unik och minnesvärd kryssningsupplevelse för hela familjen, med spännande aktiviteter ombord och en mängd olika bekvämligheter att njuta av. Fartygen är designade för att tilltala olika typer av resenärer, och ombord finns det en mängd olika hytter att välja mellan. Oavsett om du föredrar en enkel insideshytt eller en lyxig svit, finns det något för alla hos MSC Cruises.

MSC Cruises – En familjevänlig kryssningsupplevelse.

MSC Cruises är kända för sin familjevänliga atmosfär ombord på sina fartyg. Med en mängd olika aktiviteter för barn och ungdomar, såväl som barnpassningstjänster och specialdesignade hytter för familjer, kan du vara säker på att alla i familjen kommer att ha en minnesvärd och rolig resa ombord på ett av MSC Cruises fartyg.

Gastronomiska upplevelser

MSC Cruises lägger stor vikt vid att erbjuda sina gäster enastående mat- och dryckesupplevelser ombord på sina fartyg. Ombord finns det ett brett utbud av restauranger att välja mellan, inklusive bufférestauranger, a la carte-restauranger och speciality restaurants med teman som italiensk, fransk och asiatisk mat.

MSC Cruises samarbetar också med världskända kockar och restaurangkedjor för att skapa unika och minnesvärda matupplevelser ombord.

Underhållning ombord

MSC Cruises erbjuder en mängd olika underhållningsalternativ ombord på sina fartyg, inklusive livemusik, teaterföreställningar, dansföreställningar och mycket mer. Företaget samarbetar också med världskända artister och underhållningsbolag för att skapa unika och spännande upplevelser ombord.

Ett brett utbud av destinationer

Med MSC Cruises kan du resa till ett brett utbud av spännande destinationer världen över, inklusive Karibien, Medelhavet, Nordeuropa och mycket mer. Oavsett om du vill sola på vita sandstränder, upptäcka historiska städer eller få en nypa av storstadspuls, finns det en destination som passar just dig och dina önskemål hos MSC Cruises.

MSC Yacht Club – Lyx ombord på MSC Cruises fartyg

Föreställ dig ett fartyg i fartyget: En plats där du kan njuta av lyx och avskildhet i en värld där väljer själv. Där du kan unna dig lyxen i att ha en privat klubb, samtidigt som du har tillgång till den myriad av möjligheter till förströelse och underhållning som erbjuds på resten av fartyget.

För den som vill ha lite extra lyx och bekvämlighet ombord på sitt kryssningsfartyg erbjuder MSC Cruises MSC Yacht Club. Detta är en exklusiv kategori av hytter och sviter ombord på MSC Cruises fartyg, med en mängd olika bekvämligheter som ingår. Du kan till exempel njuta av en personlig butlerstjänst, tillgång till en exklusiv lounge och en privat solterrass med jacuzzi.

Boka din kryssning med MSC Cruises hos oss

Att boka en kryssning kan vara en utmaning, med många detaljer att tänka på såsom boende, flyg och transfers. En enkel lösning är att använda en professionell resebyrå för att ordna din resa.

Vi på Travel Zmart har omfattande kunskap och erfarenhet för att hjälpa dig att planera den perfekta kryssningen. Vi erbjuder fördelaktiga paketpriser som inkluderar hotell, flyg och andra tjänster, och kan hjälpa dig att välja den kryssning som passar bäst för din nivå och dina önskemål.

Vi kan också erbjuda försäkringar och rådgivning för att säkerställa att din resa går smidigt och säkert. Så om du vill slippa stressen med att planera din kryssning, tveka inte att kontakta oss på Travel Zmart för att få hjälp.

Vilket MCS Cruises kryssning vill du uppleva?

Här kan du få hjälp av erfarna resesäljare med just din resa. Skicka en förfrågan så kan vi hjälpa dig med ett erbjudande!

Hos Travel Zmart skräddarsyr vi gärna ett erbjudande på en resa sammansatt utifrån dina önskemål och behov, om det du vill ha inte går att söka eller boka på hemsidan.