RESETIPS

Upplev ABBA i London

En resa genom musikens historia.

Är du redo att uppleva en musikalisk resa genom historien i hjärtat av London?

Då är det dags att ta del av ABBA Voyage, en spektakulär konsert som återför ABBA till rampljuset i form av avancerade avatarer. Som ackrediterad återförsäljare hos ABBA Voyage kan vi på Travel Zmart erbjuda dig möjligheten att vara en del av denna unika upplevelse.

Fotografier&bilder: Johan Persson

ABBA Voyage är mer än bara en konsert. Det är en resa tillbaka i tiden, till en era av glamorösa melodier och ikoniska stunder. Medan du njuter av ABBA:s största hits ackompanjerade av ett liveband på den specialbyggda ABBA Arena i London, kommer du att vara omgiven av en atmosfär som tar dig tillbaka till 70- och 80-talets guldålder för popmusik.

För de som inte kan sitta still erbjuder vi exklusiva Dance Floor-biljetter. Med dessa biljetter får du möjlighet att stå närmare scenen än någonsin tidigare, fri att dansa och uppleva musiken på ett sätt som inte går att beskriva med ord. Det är en chans att vara en del av själva pulsen i ABBA:s musik, och vi är stolta över att kunna erbjuda denna unika möjlighet till våra resenärer.

Det finns mer än ABBA i London

London har så mycket mer att erbjuda än bara musik. Det är en stad som pulserar av liv, fylld med historia, kultur och en ständig känsla av upptäckarlust. Under din vistelse i London rekommenderar vi dig att utforska några av stadens mest ikoniska platser och sevärdheter.

Besök Tower of London, en historisk byggnad som bär på århundraden av berättelser och hemligheter. Ta en guidad tur och upplev spänningen när du får chansen att se de berömda kronjuvelerna med egna ögon. Det är en upplevelse som inte lämnar någon oberörd och som ger dig en inblick i Storbritanniens rika historia.

Gå till Westminster Abbey och låt dig fascineras av dess imponerande arkitektur och historiska betydelse. Som platsen för många kungliga ceremonier, inklusive kröningar och kungliga begravningar, är Westminster Abbey en symbol för Storbritanniens kungliga arv. Utforska kyrkan och låt dig svepas med i dess magi och storhet.

Besök även British Museum, hem till några av världens mest kända artefakter och konstverk. Från Rosettastenen till Parthenon-skulpturerna, finns det här en skattkammare av historia och kultur som väntar på att upptäckas. Det är en plats där du kan fördjupa dig i världens rika mångfald och lära dig mer om de kulturer som har format vår värld.

London är inte bara historia och kultur

Det är också en stad som pulserar av energi och liv, med ett brett utbud av shopping, restauranger och nöjesliv. Det finns det något för alla smaker och intressen att upptäcka, allt från trendiga boutiquer till traditionella marknader.

På Travel Zmart är vi dedikerade till att skapa minnesvärda och unika upplevelser för våra resenärer. Med vår expertis och lokalkännedom kan vi skräddarsy din resa till London så att den passar just dig och dina intressen. Oavsett om du är en musikälskare, historiaentusiast eller bara ute efter att uppleva något nytt och spännande, är vi här för att göra din drömresa till verklighet.

Välj avresedatum själv och låt oss ta hand om resten. Kontakta oss idag för att boka din resa och upplev ABBA:s storhet i London på ett sätt som du aldrig tidigare upplevt det.

Paketresor till London med ABBA Voyage

För att fördjupa dig ännu mer i ABBA:s värld och förstå bakgrunden till deras musik, kan du även utforska några av de platser i London som har en koppling till bandet. Besök till exempel Mamma Mia! The Party, en interaktiv middagsupplevelse där du får njuta av god mat och samtidigt uppleva ABBA:s låtar live. Det är en chans att bli en del av den magiska värld som skapats av Björn Ulvaeus själv och få en inblick i den kreativa processen bakom ABBAs musik.

Men London har också en lång historia av att vara en plats där musikscenen blomstrar. Från legendariska musikklubbar som The Cavern Club till ikoniska platser som Abbey Road Studios, finns det många platser att utforska för den musikintresserade resenären. Ta en guidad rundtur i Londons musikhistoria och upptäck de platser där några av världens största artister har spelat och spelar än idag.

Om Travel Zmart

För oss handlar det inte om att sälja en resa – det handlar om att öppna dörrarna till en helt ny upplevelse. För oss är en upplevelse något som du ska bära med dig i resten av ditt liv.

Hör av dig med dina önskemål och funderingar, vi hjälper dig gärna att skräddarsy en oförglömlig upplevelse.

Kom ihåg – det kostar inget extra att boka via oss!

Boka din F1 resa 2024

Boka din F1 resa 2024

• F1 resa fr 12495:-
• Flyg t/r
• 1 väska + handbagage
• 4 nätter på minst 3-stjärnigt hotell
• F1 biljett till 3 dagar
• Du väljer själv när du vill åka

läs mer

Boka med oss

Här kan du få hjälp av erfarna resesäljare med just din resa. Skicka en förfrågan så kan vi hjälpa dig med ett erbjudande!

Hos Travel Zmart skräddarsyr vi gärna ett erbjudande på en resa sammansatt utifrån dina önskemål och behov, om det du vill ha inte går att söka eller boka på hemsidan.

Vad är 7+4?