Formel 1

BOKA FORMEL 1 RESA HOS OSS

Köp ditt Formel 1 paket av oss

Upplev världens populäraste motorsport, Formel 1 på plats. Farten, ljudet från bilarna, förarnas skicklighet och de fulla läktarna är något som måste upplevas live.

Formel 1 är den högsta nivån av racing och den har världens bästa förare som kämpar genom året i en serie Grand Prix-lopp. Den första Formel 1-säsongen hölls 1950 med sju lopp som bestod av Grand Prix-lopp på klassiska banor som Silverstone, Monaco, Spa-Francorchamps och Monza. Världsmästerskapet innehåller nu över 20 lopp på flera kontinenter, inklusive tre evenemang i Nordamerika.

I slutet av säsongen räknas poängen från tävlingarna ihop för att utropa en Formel 1-världsmästare. Michael Schumacher anses vanligtvis vara den största föraren i F1-historien enligt statistik med sju världsmästerskap. Lewis Hamilton har kommit upp snabbt de senaste åren och är nära att slå Schumachers rekord. Den mest framgångsrika konstruktören i F1 har varit Ferrari med över 15 världsmästerskap. Williams, McLaren och Mercedes följer alla med många egna mästerskap.

Vi på Travel Zmart är din partner när det kommer till Formel 1-resor och F1-biljetter. Vi erbjuder biljetter och paket till flertalet Formel 1-tävlingar under säsongen.

Hitta ditt lopp idag.

Vilket lopp vill du se?

Här kan du få hjälp av erfarna resesäljare med just din resa. Skicka en förfrågan så kan vi hjälpa dig med ett erbjudande!

Hos Travel Zmart skräddarsyr vi gärna ett erbjudande på en resa sammansatt utifrån dina önskemål och behov, om det du vill ha inte går att söka eller boka på hemsidan.