Kryssningar

BOKA KRYSSNING HOS OSS

Åk på en avkopplande kryssning

Kryssningar ger dig möjligheten att uppleva nya resmål på ett bekvämt sätt med all tänkbar service. Du blir väl omhändertagen, har möjlighet att roa dig dagarna i ända och njuta av god mat. Välj mellan kryssningar i Karibien, utforska Medelhavets pärlor till kortare resor över en helg. Utbudet av olika kryssningsfartyg med olika inriktningar gör det möjligt för alla att hitta sin drömresa. Dessutom finns det möjlighet att välja den nivån av komfort och stil som passar dig och ditt sällskap.

Upplev nya städer, äventyr som etsar sig fast i minnet eller slappna av vid poolen. Du behöver inte tänka på att packa upp väskor eller transportera sig långa sträckor. Gillar du puls och sena nätter finns det ett kryssningsfartyg för dig. Vi har personlig service hjälper och hjälper dig att hitta rätt kryssning.

Kryssningar som tar dig ut i världen

Drömmer du om att kunna kombinera avslappnade dagar vid poolen med att upptäcka ringlande gränder som doftar av kryddor? Då är en kryssning perfekt. Vi samarbetar med rederier som kan ta dig till olika kontinenter. Det finns något för den äventyrslystne såväl som för barnfamiljen och den som gillar det mer exklusiva. Du hittar stora kryssningsfartyg med aktiviteter från det du vaknar tills du drar dig tillbaka till din hytt efter slappnat av under en stjärnklar himmel.

Oavsett vilken långväga kryssning du väljer kommer du bli omhändertagen från det du sätter din fot på fartyget tills du lämnar. Du kan välja kryssningar i Karibien där du vaknar till nya karibiska öar med vita stränder och färgglada städer som kantas av palmer. Känn saltet mot huden samtidigt som du andas in doften av hav och mustiga dofter från blommor. I Europa kan en Medelhavskryssning ge dig möjlighet att utforska öar i kombination med städer som präglas av magisk realism som Barcelona. Vi hjälper dig med kryssningsresor vilket inkluderar transfer och flygbiljetter, det ska vara enkelt att resa.

Kortare kryssningar som weekendresor

För dig som vill ha ett avbrott i vardagen men som inte kan vara ledig längre tid finns det alternativ. Östersjön bjuder på fina möjligheter till att kryssa över helgen eller bara dagen. Kryssningar som weekendresor, unna dig upplevelser och avslappning.

När du väljer en kortare kryssning har du möjlighet att hitta teman med olika inriktningar. Några spännande möjligheter är:

  • Nöjeskryssa genom evenemangsresor med dans och musik. Upplev nya artister och föreställningar samtidigt som du kan njuta av god mat och dryck.
  • Njut av vinprovningar och upptäcka nya maträtter från världens alla hörn.
  • Specialresor där du kan träffa nya bekantskaper som delar dina intressen.

När du väljer en kortare kryssning kan du välja fartyg där du kan unna dig sköna spabehandlingar, njuta av att bada i utomhuspool eller inomhuspool. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en kryssning som passar dig.

Vilka aktiviteter går att välja vid kryssningar?

Kryssningar erbjuder en valfrihet utöver det vanliga. Det finns många olika rederier och många olika sorters kryssningsfartyg med olika inriktningar. Vi erbjuder personlig service så vi kan matcha dina intressen. På de stora kryssningsfartygen kan du hitta flera pooler för olika smaker och med vattenland samt spännande aktiviteter som klätterväggar. Hela dagarna anordnas aktiviteter av olika slag som passar alla åldrar och intressen. Samtidigt har du möjligheter att hitta lugna stunder för ren avkoppling. De större fartygen är som flytande städer där alla kan hitta sina smultronställen.

Kvällarna kan du smita in på bio eller njuta av exklusiva måltider. Maten är en del av kryssningen, på ett kryssningsfartyg kan du hitta olika restauranger beroende på vad du är sugen på. Utflykter under kryssningar är sammansatta för att passa olika intressen och det finns alltid något nytt att uppleva. Det finns alltid ett fartyg som passar dina preferenser. En del kryssningsresor passar paketresor för företag och grupper. Det går att anordna konferenser ombord och kickstarta teamet tillsammans.

Kombinera kryssning med konferens

Att ha en konferens ombord på en kryssning är en unik och minnesvärd upplevelse som kombinerar arbete och nöje. Fördelarna inkluderar en inspirerande arbetsmiljö, avkopplande atmosfär, möjlighet till teambuilding och nätverkande, samt inkluderade måltider och underhållning.

Konferensen kan hållas i moderna konferenslokaler ombord, utrustade med den senaste tekniken. Deltagarna kan koppla av och njuta av fantastiska havsutsikter, vilket minskar stress och ökar produktiviteten. Det sociala nätverkandet främjas i den avslappnade atmosfären, och inkluderade måltider från olika kök runt om i världen gör upplevelsen komplett. Dessutom erbjuder kryssningsfartyg underhållning i form av teaterföreställningar, musikshower och nattklubbar.

En konferens ombord på en kryssning ger en unik och givande upplevelse för företag och organisationer som vill kombinera arbete och nöje på ett minnesvärt sätt.

Anmäl ditt intresse för att diskutera en kryssning.

Här kan du få hjälp av erfarna resesäljare med just din resa. Skicka en förfrågan så kan vi hjälpa dig med ett erbjudande!

Hos Travel Zmart skräddarsyr vi gärna ett erbjudande på en resa sammansatt utifrån dina önskemål och behov, om det du vill ha inte går att söka eller boka på hemsidan.