Paketresor företag

BOKA PAKETRESA FÖR FÖRETAGET HOS OSS

Vi är specialister på att arrangera skräddarsydda paketresor för företag och grupper. Oavsett om ni planerar en kick-off för företaget eller en konferens, ser vi till att allt flyter smidigt. Vi assisterar även större grupper som vill dela på nya upplevelser. Oavsett om ni representerar en förening eller en skolklass, kan vi hitta den perfekta resan för er. Vi förverkligar era visioner och älskar att tackla nya utmaningar. Med våra paketresor blir det enkelt för företag att arrangera konferenser, både i Sverige och utomlands. Vi är er trygga hand och säkerställer att ingen detalj glöms bort.

När det kommer till paketresor för grupper, kan vi lika gärna hjälpa små sällskap som stora grupper. Hos oss möts ni av personlig service, och vi skräddarsyr upplevelser och aktiviteter efter era önskemål. Det kan vara allt från att arrangera skidresor för stora grupper med förbokade måltider och boende till sol- och badsemester på en avlägsen strand.

Paketresor för företag och grupper – skapa minnen tillsammans

Om ditt företag planerar en kick-off för att stärka teamet, så står vi till tjänst med våra paketresor. Vi anpassar aktiviteterna efter gruppsammansättningen. När ni kontaktar oss går vi tillsammans igenom era mål och förutsättningar för resan. Vi kan hjälpa er att hitta resmål där ni kan testa adrenalinstinna aktiviteter eller njuta av mer avkopplande aktiviteter. Varför inte prova på segling? Det är en perfekt kombination av fart och teambuilding.

För större konferenser kan vi assistera er med att hitta rätt konferensanläggning, både i Sverige, Europa och resten av världen. Ni berättar vilken typ av service, mat och aktiviteter ni önskar, och vi skapar den optimala lösningen för er. Om ni behöver hjälp med planering från början till slut, så finns vi här. Vår personliga service genomsyrar hela vårt arbete. Vi kan också skapa paket som inkluderar sportresor och skapar en perfekt inramning för er konferens.

Paketresor för företag och grupper – res smidigt

Låt oss ta hand om planeringen och organisera era paketresor för företag och grupper. När många ska resa är det detaljer som inte får missas. Vi hittar det bästa sättet att resa för grupper och företag. Vi kan hjälpa er att ordna busstransport, tågresor eller flyg. När ni anlitar oss, ser vi till att ni når er destination smidigt och snabbt. Företag och grupper kan också välja kryssningar, där all komfort och underhållning finns nära till hands. Oavsett om det är dagskryssningar eller längre resor, så är ni välkomna att kontakta oss. Varje företagsresa och gruppresan är unik. Vi vill skapa förutsättningar för att varje deltagare ska bära med sig roliga minnen.

Om ni planerar en utlandsresa med en större grupp, så kan vi hjälpa er att hitta passande boende. Om det är en träningslägergrupp kan vi ordna boende som matchar era behov. Större grupper kan välja mellan olika typer av boende, såsom lägenheter, hotell eller tematiska boenden. Om ni behöver halvpension eller helpension, så ser vi till att era behov blir tillgodosedda. Vi arbetar för att ni ska känna er trygga både före och under resan.

Paketresor för företag och grupper – inspirerande upplevelser

Det finns olika skäl till varför ni vill arrangera paketresor för företag och grupper. Företag kan ha som mål att stärka teamet och skapa en bättre företagskultur. Att resa utomlands och skapa nya minnen tillsammans kan vara ett sätt att uppnå detta. Vi kan ordna kortare resor, likt weekendresor, eller längre äventyr. Utifrån era behov skräddarsyr vi en kombination av aktiviteter som främjar samhörighet:

  • Ridturer genom vackra landskap eller vandring i bergen med en kunnig guide.
  • Upplev bungyjump eller lösa problem tillsammans på olika utmaningsbanor.
  • Slappna av i varma källor eller njut av en spadag där avkopplingen står i centrum.
  • Låt teamet koppla av tillsammans med sol och bad eller prova på vattensporter.
  • Utforska olika smakupplevelser med avsmakningsmenyer eller laga mat tillsammans.

När ni kontaktar oss, kan vi hjälpa er att sätta samman olika kombinationer av aktiviteter som passar era önskemål. Vi delar gärna med oss av tidigare exempel på resor som vi har planerat för företag och grupper, som inspiration och referenser. Hos oss får ni personlig service, och vi älskar att hitta lösningar som uppfyller era önskemål.

Evenemangsresor för företag och grupper

Evenemangsresor är ett fantastiskt sätt för grupper och företag att uppleva spännande föreställningar, konserter eller sportevenemang tillsammans. Vi kan hjälpa er att hitta evenemangsresor som passar olika tillfällen. Det kan vara gruppresor till konserter, fotbollsmatcher eller storslagna shower. Oavsett om ni reser som en grupp vänner eller som ett företag, kan vi hjälpa er att hitta det perfekta evenemanget. Vi assisterar även med att boka middagar, luncher och alla detaljer som gör resan till en totalupplevelse. Kontakta oss för tips om guidade turer på resmålet eller boka egna guider. Hos oss får ni personlig service från första kontakt till avslutning.

Oförglömliga paketresor för företag och grupper

Med personlig service och uppmärksamhet hjälper vi er att boka oförglömliga paketresor för företag och grupper. Vi är experter på att se till att allt flyter smidigt för stora grupper och företagsresor. Från transport till boende och aktiviteter. Ni kommer med era önskemål, och vi ser till att de blir verklighet. Genom noggrann planering och omfattande erfarenhet av att arrangera olika typer av resor, kan vi försäkra att er grupp eller ert företag får bästa möjliga service.

Vi hjälper även företag att bygga djupare relationer med sina kunder. Låt oss inspirera er att skapa långvariga band genom att ordna aktiviteter, boende och trevliga middagar tillsammans. Om ni är osäkra på vilka resmål som passar er, så hjälper vi er att hitta prisvärda alternativ som matchar era intressen och behov. Från en resa till Prag där ni kan njuta av båtturer och ölprovningar till ett äventyr i Sverige.

Vilken paketresa för företaget vill du uppleva?

Här kan du få hjälp av erfarna resesäljare med just din resa. Skicka en förfrågan så kan vi hjälpa dig med ett erbjudande!

Hos Travel Zmart skräddarsyr vi gärna ett erbjudande på en resa sammansatt utifrån dina önskemål och behov, om det du vill ha inte går att söka eller boka på hemsidan.