The Great American West

BOKA THE GREAT AMERICAN WEST HOS OSS

The Great American West – äventyrligt, genuint, välkomnande och fullt av spektakulära underverk som väntar på att bli utforskade.

Inbäddat i den norra delen av USA ligger en region som verkligen är magisk. Full av bländande vyer och ljuvlig natur. The Great American West består av de fem delstaterna Wyoming, South Dakota, North Dakota, Montana och Idaho. I The Great American West kommer du definitivt att uppleva det oförglömliga.

 

Vandra på legendariska stigar i fotspåren av världsberömda upptäcktsresande.

Möt ett brett utbud av majestätiska vilda djur som den nordamerikanska bisonoxen, vilda mustanger och älgar. Upplev den autentiska och hisnande skönheten i femton nationalparker, monument och minnesmärken som Yellowstone, Glacier, Theodore Roosevelt National Parks, Craters of the Moon och Mount Rushmore National Monuments.

Här finns en idyllisk blandning av vänlig småstadscharm och storstadsbekvämligheter. Livliga centrumområden välkomnar dig med eklektiska restauranger, underhållning och shopping. Detta är ett paradis för matälskare, där du kan njuta av god mat på ett tak i centrum eller en rustik måltid på en vidsträckt prärie. Dra upp en stol för en provsmakning på en liten vingård eller destilleri, eller skåla för dina äventyr på en ölträdgård eller ett lokalt hantverksbryggeri.

Pionjärandan lever i dessa vida öppna ytor. Besök museer och tolkningscentra för att ta en praktisk resa in i Gamla Västerns historia och indianska kulturer. Se monument från strider som gått och ställ dig öga mot öga med amerikanska presidenter och färgglada karaktärer när du går tillbaka i tiden.

Boka med oss

Här kan du få hjälp av erfarna resesäljare med just din resa. Skicka en förfrågan så kan vi hjälpa dig med ett erbjudande!

Hos Travel Zmart skräddarsyr vi gärna ett erbjudande på en resa sammansatt utifrån dina önskemål och behov, om det du vill ha inte går att söka eller boka på hemsidan.

Vad är 7+4?