konferens

BOKA KONFERENS HOS OSS

Känner du att det är dags att ta med teamet ut på en konferensresa? Hos oss på Travel Zmart finns det inga förslag eller idéer som vi inte kan förverkliga. Oavsett om ni är en mindre grupp eller om du planerar ett stort företagsevent kan vi garantera att er konferensresa blir en resa att minnas. Kanske funderar du på att åka till snön, eller bara njuta av en vacker omgivning där ni lugnt och stilla kan äta god mat och varva timmarna med teambuilding.

Konferens i Palma

Konferens i Palma

Palma är en fantastisk plats att ha en konferens på. Med sin vackra miljö, livliga kultur och utmärkta infrastruktur är det en säker vinnare för affärsresenärer.
Följ de steg vi har beskrivit för att säkerställa att din konferens i Palma blir en framgång.

läs mer

Skräddarsydd konferens

Oavsett vilken typ av konferens utomlands du har tänkt dig kan vi hjälpa dig att hitta både aktiviteter och boende som passar alla. På Travel Zmart har vi lång erfarenhet av att ge olika kunder upplevelser och resor som är anpassade för just dem. En konferens utomlands ska vara rolig och givande för alla i teamet samtidigt som ni kommer hem stärkta av varandras lärdomar.

Vi förstår att en konferensresa utomlands ska kännas trygg och välplanerad för bästa möjliga upplevelse. Därför jobbar vi nära dig som kund för bästa personliga service. Kontakta oss så tar vi tillsammans reda på hur just ni som företag vill spendera er tid och vad ni vill uppnå med er konferensresa.

Aktiviteter som passar alla

Vi kan ordna en fartfylld konferens utomlands för de som gillar rörelse, adrenalin och spännande äventyr. Varför inte boka en seglingstur, klättringsstund eller till och med hisnande bungyjump? Vill du hellre fokusera på att varva ner och göra den inre resan desto större, kan vi ordna aktiviteter som passar för lugnare tillställningar. Promenader uppför vackra kullar, ridturer, sol och bad. Eller varför inte köra en skön mix och få ut det bästa av båda?

Ingen konferensresa är den andra lik. Vi vet att alla grupper är olika och varje kund har sin unika anledning till att åka på konferensresa.

Har ni som företag mycket att diskutera och behöver bekväma möteslokaler att vistas i? Vi ordnar med hotell, mat och service som underlättar er tid tillsammans. Vill ni lära känna varandra, bättra på gruppdynamiken och skapa relationer som underlättar arbetet ser vi till att ni har en konferensanläggning med alla former av bekvämligheter.

Ingen konferensresa är den andra lik. Vi hjälper dig att hitta boende och aktiviteter som passar just er – var du vill.

En konferensresa värd att minnas

På Travel Zmart är vi stolta över att vi jobbar nära kunden och kallar oss för en personlig resebyrå.

En konferensresa utomlands ska vara något alla i gruppen minns som något positivt – oavsett om det gäller en vandring bland bergen eller en avkopplande spaupplevelse. Vi vill att varje enskild individ ska få en upplevelse utöver det vanliga.

En konferensresa ska vara en resa ni kan blicka tillbaka på och minnas som både något positivt och lärorikt. Det ska vara tid väl investerad som gynnar alla i gruppen och som främjar god samarbetsvilja. När ni sitter på planet eller tåget hem vill vi att ni ska känna att ni lämnar en fantastisk stund tillsammans bakom er. En stund som ni sedan kan ta fram i minnet varje gång ni ska göra något tillsammans.

Vi brinner för att hjälpa våra kunder att få en oförglömlig konferensresa. Det gör vi med glädje, stor erfarenhet och personlig service.

Vanliga frågor och svar

1. Varför bör vårt företag överväga att anlita Travel Zmart för konferensbokningar?
Vi på Travel Zmart har mångårig erfarenhet och bred expertis inom konferensplanering. Det säkerställer att din konferens blir framgångsrik och minnesvärd.

2. Vad är fördelen med att använda Travel Zmart istället för att boka konferenser själv?
Genom att anlita oss på Travel Zmart kan ni spara tid och resurser. Vi har etablerade kontakter med hotell och konferensanläggningar, vilket kan leda till bättre priser och villkor.

3. Kan Travel Zmart hjälpa oss att hitta lämpliga platser för konferenser som passar vår budget?
Ja, absolut. Vi har god förhandlingsförmåga och kan hjälpa er att hitta konferensplatser som passar er budget och ändå möter era behov och önskemål.

4. Hur kan Travel Zmart hjälpa till med logistik och planering av våra konferenser?
Vi tar hand om allt från att boka möteslokaler till att arrangera transporter och måltider. De tar hand om detaljerna så att ni kan fokusera på själva konferensen.

5. Vilka fördelar får vårt företag av att använda Travel Zmart för våra konferensbokningar på lång sikt?
Långsiktigt kan ni dra nytta av vår kontinuerliga övervakning av konferensbranschen och vår förmåga att anpassa era konferenser efter förändrade behov och trender, vilket kan maximera värdet av era evenemang.

Vilken konferensresa vill du uppleva?

Här kan du få hjälp av erfarna resesäljare med just din resa. Skicka en förfrågan så kan vi hjälpa dig med ett erbjudande!

Hos Travel Zmart skräddarsyr vi gärna ett erbjudande på en resa sammansatt utifrån dina önskemål och behov, om det du vill ha inte går att söka eller boka på hemsidan.