JULBORD

BOKA JULBORD HOS OSS

Boka julbord

Det finns få saker som slår att njuta av julens delikatesser tillsammans med nära och kära, kompisgänget eller med arbetskamraterna. Vi kan hjälpa er att hitta ett julbord i Sverige eller med paketresa utomlands.

Genom oss går det att boka många olika kombinationer med julbord. Det kan vara att besöka en traditionell julmarknad i riktig vintermiljö, se en storslagen musikal eller julshoppa i en större stad. Vi kan bland annat erbjuda paketresa till London med julbord som verkligen ger den riktiga julstämningen, eller till andra städer som inspirerar.

Julbord för företag, med eller utan konferens

Att arrangera julbord för företag ska inte vara svårt. Vi hjälper er att hitta rätt paket, både för det mindre eller det riktigt stora företaget. Det går även att kombinera konferens med julbord som ger en riktigt bra avslutning på året.

Vi har alternativ över hela Sverige och kan även hjälpa till med paketresor om ni vill anordna en konferens med julbord utomlands. Låt oss ta hand om alla praktiska detaljer, vill du veta mer om olika alternativ för företag ska du kontakta oss.

Julshoppa och njut av julbord med andra

Vi erbjuder olika resealternativ om du letar efter en upplevelse med julbord på tu man hand, eller om du vill julshoppa med vänner. Att boka julbord med tillhörande upplevelser är ett bra sätt att ladda inför julen och skapa rätt stämning.

Vi hjälper även till att ta fram tips på lokala sevärdheter och skräddarsyr paketresor med jultema. Att julshoppa i London är en svårslagen upplevelse. Besök och beundra julskyltade Harrods, eller få en riktigt julkänsla genom att besöka Covent Garden eller Oxford Street. Vi hjälper dig att hitta rätt resa för hela sällskapet.

Julbord för hela familjen

Att fira jul tillsammans med familjen är en tradition som vi värdesätter högt. Därför erbjuder vi också julbordspaket som passar hela familjen, med barnvänliga aktiviteter och specialanpassade menyer för de små. Oavsett om ni vill uppleva den svenska julen på en pittoresk herrgård eller resa utomlands för att utforska nya traditioner, finns vi här för att göra er jul oförglömlig.

Julbord med lokal matkultur

För den som vill uppleva den lokala matkulturen i samband med julen kan vi arrangera julbord som bjuder på en smakresa genom Sveriges olika regioner. Smaka på delikatesser från norr till söder och låt er inspireras av lokala råvaror och traditioner. Vi kan även inkludera besök på lokala marknader och matproducenter för en ännu djupare inblick i det svenska köket.

Julbord med tematisk underhållning

För den som vill ha en extra krydda på sitt julbord erbjuder vi paket med tematisk underhållning. Varför inte avsluta året med en rolig temafest där ni klär ut er och dansar till julmusik från olika epoker? Eller kanske ni vill kombinera julbordet med en föreställning eller en improviserad teater? Vi hjälper er att skräddarsy ert julbordspaket så att det blir precis så festligt och underhållande som ni önskar.

Boka julbord – låt oss ta hand om detaljerna

Du kan kontakta oss för att fira in julen genom att boka julbord med det där lilla extra. En paketresa till London passar lika bra om du vill ha en romantisk helg, eller som en liten förskottspresent till barn och ungdomar.
Att gå på julbord med vänner är alltid en upplevelse. Det kan vara i hemtrevlig herrgårdsmiljö, i kombination med en spahelg eller med föreställningar i världsklass.

Vi hjälper er att sätta ihop den perfekta kombinationen oavsett intressen. Företag kan med fördel låta oss ta hand om hela planeringen av julbordet. Boka ditt julbord genom oss för att runda av året med rätt stämning.

Vilket julbord vill du uppleva?

Här kan du få hjälp av erfarna resesäljare med just din resa. Skicka en förfrågan så kan vi hjälpa dig med ett erbjudande!

Hos Travel Zmart skräddarsyr vi gärna ett erbjudande på en resa sammansatt utifrån dina önskemål och behov, om det du vill ha inte går att söka eller boka på hemsidan.