EVENEMANGSRESOR

BOKA DIN EVENEMANGS­RESA HOS OSS

Evenemangsresor

Evenemangsresor tar dig till nya städer och orter samtidig som du kan uppleva en musikal och konsert. Du kan uppleva större evenemang som Oktoberfesten i München eller stora mässor. Evenemangsresor kan även vara sportresor där du kan se ditt favoritlag vinna ligan. Vi hjälper dig att hitta biljetter till det evenemang du vill se i kombination med hotellpaket och transport. Hos oss möts du av personlig service med det lilla extra.

Oavsett om du vill se en mäktig musikal i London, New York eller Stockholm sätter vi ihop ett paket som passar för hela sällskapet. Evenemangsresor kombinerar det bästa, resa och nya upplevelser. Prova att gå på opera i klassiska Verona eller se Formel-1, där ljuden från bilar och däck är en del av den storslagna upplevelser. Vi ser till att du inte behöver tänka på annat än att njuta av din resa.

Evenemangsresor för par eller vänner

Evenemangsresor passar lika bra för vänner som för paret som vill uppleva något nytt på resan. Du kan uppleva musikaler och shower runt om i Sverige, eller kombinera weekendresor i Europa med fotbollsmatcher. Några tips på inför valet:

  • Kombinera teaterföreställning med härliga hotellpaket. Välj ett romantiskt hotell där ni kan få frukosten serverad på rummet. Eller hitta ett boende mitt i centrum där ni får ta del av allt nattlivet erbjuder.
  • Se Premier League eller annan liga på sin rätta plats. Vi hjälper till med biljetter, hotellpaket och transfer. Vill ni njuta av gemenskap i en loge kan vi hjälpa er.
  • Opera och balett när den är som bäst i Sverige eller utomlands. Njut av ett glas champagne i mellanakten. Vi kan hjälpa till att boka in middagar som passar ihop med upplevelsen.
  • London, New York eller på hemmaplan, en stor musikal med de bästa artisterna i kombination med mysigt hotell. Bo på mysigt och hotell eller unna er lyxiga sviten. Ni berättar vad ni är ute efter och vi ger er personlig service.

Resa tillsammans ska vara lätt och smidigt. Därför ser vi till att ni får den personliga service och omtanke som gör att resan blir lyckad. Inför resan kan vi gärna hjälpa till med tips och råd på andra aktiviteter och guidade turer.

Evenemangsresor i europa och längre bort

Har du en dröm om att se musikaler på Broadway eller F1 på en av de största banorna i världen? vi kan hjälpa dig att hitta rätt evenemangsresor. Oavsett om du letar efter paketresor för företag och grupper eller du vill åka själv kan vi skräddarsy den perfekta upplevelsen. Är ni en större grupp som vill se ett speciellt evenemang kan vi samtidigt ordna så boendet matchar. Vill ni bo ihop på samma hotell eller har ni olika preferenser? Du berättar vad ni önskar så ser vi till att hitta boende som passar alla.

Är ni inte säkra på vilket show ni vill se eller vilken match? Vi tar fram färdiga förslag på evenemang som passar. För det händer mycket ute i världen och våra kunniga medarbetare håller sig kontinuerligt uppdaterade på spännande evenemang runt om i Europa och i resten av världen. Vill du kombinera evenemangsresor med sol och bad hittar vi paket som matchar. Njut med vänner, med din respektive eller res själv.

Kryssningar eller evenemangsresor, varför välja?

Evenemangsresor går att kombinera med kryssningar på flera olika sätt. Det kan vara att åka på en nöjeskryssning över dagen där rederier har anordnat temakryssning med artister. Du kan också kombinera en kryssning i Karibien med spännande NHL i Florida. När du vill ha en helhetsupplevelse hjälper vi till att skapa rätt förutsättningar. Vi är måna om den personliga servicen och hjälper mer än gärna till med all information du behöver inför valet av resa.

Vill du boka en kombination av evenemangsresa med kryssning hjälper vi till med helheten. Från transfer till hotellpaket och biljetter till ditt evenemang och själva kryssningen. Allt för att du bara ska kunna slappna av. Du kan bara åka med från det du lämnar hemmet tills du kommer hem igen, allt är tryggt och säkert planerat. Oavsett om du är van resenär eller det är din första resa kommer du känna dig trygg när du bokar genom oss.

Koppla av med evenemangsresor i sverige

Åka på olika evenemang runt om i Sverige gör det möjligt att koppla bort vardagen och få nya intryck. Sverige arrangerar många olika evenemang, från större sporttävlingar till otroliga musikaler och shower. I Stockholm, Göteborg och Malmö finns det goda möjligheter att se alla typer av föreställningar. Även i mindre städer finns det fina möjligheter att ta del av unika konserter men även olika sportevenemang. Hos oss får du hjälp att hitta svenska guldkorn till evenemang. Vill ni resa en större grupp kan ni kontakta oss för lösningar.

En evenemangsresa med det perfekta hotellet gör det möjligt att koppla av lite extra. Välj en natt eller flera. Passa på att unna dig ett spa-hotell och njut av en god brunch innan avfärd. När du bokar genom har vi tips om unika hotell med charm. Vill du boka en överraskningsresa för att fira något speciellt? Låt oss ordna den perfekta överraskningen med all service som hör till.

Evenemangsresor, hur fungerar det?

Åka på evenemangsresor med vår hjälp är lätt. Har du sett ett evenemang på en viss ort som du vill gå på? vi ordnar hela paketet till dig. Du kan också höra med oss vilka evenemang som är på gång. Åk på mässor eller delta i festivaler i Sverige, Europa eller runt om i världen. När du anlitar oss ser vi till att maximera din upplevelse och du får en personlig service genom hela resan.

Vill du få inspiration till nästa resa med vänner och familj? vi kan hjälpa till med inspirerande referenser. Vi skräddarsyr paket efter behov och gör det möjligt att hitta spännande kombinationer. Du kan kombinera skidresor med en spännande konsert eller match. Genom att vi har möjlighet att skapa flexibla resor med det lilla extra finns det oändliga möjligheter att uppleva nya äventyr. Kontakta oss för mer information om evenemangsresor.

Vilken evenemangsresa vill du uppleva?

Här kan du få hjälp av erfarna resesäljare med just din resa. Skicka en förfrågan så kan vi hjälpa dig med ett erbjudande!

Hos Travel Zmart skräddarsyr vi gärna ett erbjudande på en resa sammansatt utifrån dina önskemål och behov, om det du vill ha inte går att söka eller boka på hemsidan.