TUI Cruises

BOKA Mein Schiff HOS OSS

TUI Cruises – Mein Schiff

Drömmer du om en oförglömlig semester till havs, fylld med avslappnad komfort, äventyr och fantastisk service? Då kan TUI Cruises och deras rederi Mein Schiff vara det perfekta valet för dig!

TUI Cruises är en del av TUI Group, en av världens största researrangörer med över 20 miljoner kunder årligen. Mein Schiff har, med en imponerande flotta av 7 moderna fartyg från 2014 -2024, etablerat sig som en ledande aktör inom kryssningsindustrin, historiskt har de varit inriktad på den tysktalande marknaden, men under 2024 öppnar man upp med ett tvåspråkigt koncept med Tyska & Engelska ombord.

Mein Schiff erbjuder en kombination av avkoppling, underhållning och äventyr till sjöss, med avresor från många svenska semesterfavoriter utlovas en otrolig kryssningsupplevelse som sätter komfort och service i fokus.

Lyxig komfort ombord Mein Schiff

En av de mest lockande aspekterna med att resa med Mein Schiff är den oöverträffade komforten ombord. Varje detalj på fartyget är utformad för att ge gästerna en bekväm upplevelse. Här är några av de höjdpunkterna:

Rymliga hytter med fantastisk havsutsikt
Mein Schiff erbjuder ett brett utbud av hytter som alla är smakfullt inredda och utrustade med moderna bekvämligheter. Oavsett om du väljer en insideshytt eller en svit med egen balkong så vaknar du upp bekvämt till en nya spännande dag.

Premium All inclusive
Ombord Mein Schiff kan du njuta av ett all-inclusive concept vid namn Premium Inclusive, där inkluderas ett brett och flexibelt restaurangutbud med buffé, bistro, à la carte upplägg, 100 varumärken av dryck, dricks till personal, hyttservice två gånger om dagen, fri tillgång bastu & fitness området. Med Premium Incluisive ombord behöver gästerna inte oroa sig för någonting – allra minst för sin plånbok.

Spa och wellness
För de som söker avkoppling och välbefinnande erbjuder Mein Schiff ett omfattande spa- och wellnesscenter. Här kan du njuta av massage, bastubad och andra behandlingar som får dig att känna dig som en ny människa.

Brett utbud av underhållning
På Mein Schiff finns det alltid något att göra. Det finns en mängd underhållningsalternativ att välja mellan, från fartygens två teatrar erbjuder olika akter från livemusik till teaterföreställningar, även underhållning runt om på fartyget erbjuds i fartygets barer, nattklubb och casino.

Aktiviteter för hela familjen
För familjer med barn erbjuder Mein Schiff roliga aktiviteter och lekområden som håller de små underhållna hela dagen.

Oändliga destinationer att utforska

Med Mein Schiff får du möjlighet att upptäcka några av världens mest spännande destinationer. Oavsett om du drömmer om soliga stränder i Karibien, historiska städer i Europa eller naturupplevelser i Norra Europa så har Mein Schiff ett omfattande utbud av kryssningsrutter att välja mellan.

Kanarieöarna – Svenska favoriter med varierande natur & kultur
Med ett brett utbud av kryssningar har man möjlighet att uppleva allt från skandinaviska turistfavoriter till mindre kända öar i regionen, där både natur och kultur skiftar. Möjligheten att uppleva kanariska La Gomera, Fuerteventura, La Palma, Lanzarote till natursköna Madeira, kulturellt spännande Agadir i Marocko, till paradisstränderna på Kap Verde. Två fartyg i regionen med avresehamn Las Palmas Gran Canaria & Santa Cruz Teneriffa med avgångar varje vecka under höst/vinter säsongen.

Medelhavet – kultur och historia
Utforska de historiska städerna runt Medelhavet och upplev kulturen, maten och arkitekturen. Besök destinationer som Korsika, Barcelona och Aten och fördjupa dig i historiens och konstens värld. Avresor från populära turistmål som Mallorca, Heraklion Kreta, Triest i Italien.

Norra Europa – en skattkista av naturupplevelser
Upptäck de fascinerande platser i Norra Europa, inklusive Norge, Island, Grönland, Svalbard. Mein Schiff tar dig till pittoreska fiskebyar, majestätiska fjordar och sagolik natur, avresor från Kiel & Bremerhaven.

Karibien – paradisöar
För de som längtar efter vita sandstränder, turkosblått vatten och en tropisk atmosfär är en kryssning till Karibien ett måste. Mein Schiff tar dig till öar som Barbados, St. Lucia och Aruba, där du kan njuta av sol och avresor ifrån Barbados & Dominikanska Republiken.

Asien – en värld av kontraster
Utforska den kulturella mångfalden i Asien med Mein Schiff. Besök platser som Tokyo, Bangkok och Shanghai och upplev den spännande blandningen av tradition och modernitet. Med avresor från Singapore.

Service i världsklass

På Mein Schiff är gästernas tillfredsställelse högsta prioritet. Fartygets personal är välutbildad och dedikerad till att göra din kryssning så bekväm och minnesvärd som möjligt. Här är några av de aspekter som gör service på Mein Schiff i världsklass:

Personlig service
Personalen på Mein Schiff är känd för sin vänlighet och professionella inställning. De är alltid redo att hjälpa till och göra din vistelse ombord så trevlig som möjligt, all personal ombord talar Engelska.

Specialanpassad mat
Om du har speciella kostbehov eller allergier kan du vara säker på att Mein Schiff kommer att göra sitt bästa för att tillgodose dina önskemål när det gäller mat och dryck.

Barnvänlig service
För familjer med barn erbjuder Mein Schiff barnklubbar och aktiviteter som gör semestern rolig och oförglömlig för de små. Fasta priser för barn i extrabädd upp till 14 år.

Utflykter och guidade turer
För att få ut det mesta av dina destinationer erbjuder Mein Schiff ett brett utbud av utflykter och guidade turer ledda av kunniga lokala guider. Mein Schiff är också kända för sitt breda cykelutflykter program där cyklar och dedikerade guider redan finns ombord.

Sammanfattningsvis erbjuder TUI Cruises och deras fartygflotta Mein Schiff på en oslagbar kryssningsupplevelse som kombinerar lyx i en avslappnad miljö där det mesta redan är inkluderat i priset. Oavsett om du reser som par, med familj eller som par, kommer du att finna att Mein Schiff har något för alla. Så varför vänta? Boka din drömsemester med Mein Schiff idag och ge dig själv möjligheten att utforska världens skönhet från havet.

Med TUI Cruises och Mein Schiff kan du skapa minnen som varar livet ut och uppleva en kryssning som överträffar dina förväntningar. Kom ombord och låt äventyret börja!

Vilket Mein Schiff kryssning vill du uppleva?

Här kan du få hjälp av erfarna resesäljare med just din resa. Skicka en förfrågan så kan vi hjälpa dig med ett erbjudande!

Hos Travel Zmart skräddarsyr vi gärna ett erbjudande på en resa sammansatt utifrån dina önskemål och behov, om det du vill ha inte går att söka eller boka på hemsidan.

Vad är 7+4?