London med Harry Potter

Upplev magin på Warner Bros. Studio Tour fr. 7490:-

Drömmer du också om att stiga in i Harry Potters magiska värld? - Välj avresedatum själv!

Harry Potter-böckerna och filmerna har berört många människor runt om i världen och är fortfarande väldigt populära. För de som är fans av serien finns det ingen bättre plats att besöka än London, där stora delar av filmen spelades in.

Besök exempelvis Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter där du stiger in i de verkliga kulisserna och upptäcker de hemligheter som gömmer sig bakom filmerna. På Warner Bros. Studio Tour får du utforska Hogwarts Stora Sal, Diagongränd, Gryffindors gemensamma rum och många fler ikoniska platser. Upptäck de fantastiska rekvisiten, kläderna och magin bakom special­effekterna. En rundtur här är som att kliva in i själva Harry Potters värld!

Under resan får du en helt ledig dag i London, som bjuder på storstadspuls och ett enormt utbud av shopping och sevärdheter men också lummiga parker, lugna bakgator, charmiga caféer och udda marknader. Här finns något för alla!

– Vi skräddarsyr resan som du vill ha den.
– Välj avresedatum själv!

Pris från: 7490:-

I PRISET INGÅR
• Flyg London t/r
• 1 väska + handbagage
• Transfer flygplats – hotell t/r
• 3 nätter på minst 3-stjärnigt hotell, inkl. frukost
• Buss London – Harry potter t/r
• Biljett till Warner Bros. Studio Tour
• Rundvandring bakom kulisserna
• Besök på de faktiska inspelningsplatserna

BOENDE
På de här resorna bor vi ofta på President Hotel i centrala London, bredvid Russell Square Gardens i hjärtat av Bloomsbury, stadsdelen i London med de bästa transportförbindelserna och kulturella hotspots såsom British Museum – bara 3 minuters promenad bort.

EVENT
Ett måste för alla Harry Potter-fans är ett besök på Harry Potter Studio Tour, som ligger utanför London och är där de flesta av scenerna från filmerna spelades in. I studion kan du se originalrekvisita, kostymer och utsmyckningar från filmerna, liksom specialeffekter och animatroniska figurer.

FLYGTIDER
Fås vid förfrågan.
Avresor finns från Stockholm, Köpenhamn, Oslo och Göteborg. Hör med oss för mer information.

DAG 1 – Ankomst London
Planet landar i London och du åker transfer med Heathrow Express till Paddington station. Kvällen är fri för egna aktiviteter. Varför inte njuta av en god middag på någon av stadens fantastiska restauranger?

DAG 2 – Harry Potter
Det har blivit dags för resans höjdpunkt! Upplev Warner Bros. Studio Tour. Här får du verkligen kliva in i Harry Potters värld och upptäcka alla de fascinerande detaljerna bakom inspelningen av filmerna.

Vid ankomsten till studion möts du av den ikoniska Hogwarts-expressen och du kan posera för bilder framför den berömda plattformen 9¾. När du kliver in genom dörrarna till studion väntar en magisk upplevelse på dig.

Du kommer att få utforska de enorma och detaljerade kulisserna som användes i filmerna. Strosa genom den imponerande Stora Salen på Hogwarts och se de långa borden, de svävande ljusen och de detaljerade väggmålningarna. Upplev hur det kändes för Harry, Ron och Hermione att äta sina måltider här och delta i spännande händelser.

Fortsätt din rundtur och upptäck andra fantastiska platser som Gryffindors gemensamma rum, Hagrids hydda och Diagongränd. Du kommer att bli överväldigad av de otroliga rekvisiten och kläderna som användes i filmerna. Se Harrys trollstav, Hermiones tidvändare och trollkarlshatten, Sorteringshatten, som bestämde elevens hus.

DAG 3 – Ledig dag
En helt ledig dag i London. London är en av världens mest kända och populära turistdestinationer, känt för sin rika historia, kultur och imponerande arkitektur. Denna stad har mycket att erbjuda besökare, från historiska platser som Tower of London och Westminster Abbey till moderna attraktioner som London Eye.

Här hittar du fler förslag när du planerar en resa till London och vill få ut mesta möjliga av din vistelse.

DAG 4 – Hemresa
Vår weekend till London med Harry Potter har lidit mot sitt slut och vi tar oss via transfer till flygplatsen för hemresa.

AKTUELLA PRISER

• Pris per person i dubbelrum från: 7490:-

Priserna är ungefärliga och exakta priser fås vid förfrågan.

I PRISET INGÅR
• Flyg London t/r
• 1 väska + handbagage
• Transfer flygplats – hotell t/r
• 3 nätter på minst 3-stjärnigt hotell, inkl. frukost
• Buss London – Harry potter t/r
• Biljett till Warner Bros. Studio Tour
• Rundvandring bakom kulisserna
• Besök på de faktiska inspelningsplatserna

Lagstadgad resegaranti ställd till Kammarkollegiet ingår.

En resa till London bjuder på storstadspuls och ett enormt utbud av shopping och sevärdheter men också lummiga parker, lugna bakgator, charmiga caféer och udda marknader.

Besök Tower of London: Ta en guidad tur och lär dig mer om historien bakom denna historiska byggnad. Du kommer även få chansen att se de berömda kronjuvelerna. Gå till Westminster Abbey: Utforska kyrkan som varit platsen för många kungliga ceremonier, inklusive kröningar och kungliga begravningar. Besök British Museum: Se några av världens mest kända artefakter, inklusive Rosettastenen och Parthenon-skulpturerna.

Här finns något för alla!

INTRESSEANMÄLAN
Namn på huvudresenär i denna förfrågan. Skicka in intresseanmälan och vi återkommer med totalpris för ditt sällskap. Observera att detta bara är en intresseanmälan och inte bindande på något vis.
Ange antalet vuxna deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Ange gärna det antal barn som inte fyllt 12 år när resan avgår.

Vad är 7+4?