FORMEL 1

Viktigt att tänka på när du bokar Formel 1

Anlita en resebyrå för din ultimata racingupplevelse

Har du alltid drömt om att se världens snabbaste bilar tävla live på en av de mest prestigefyllda racingbanorna i världen? Då är det dags att boka din Formel 1 resa med oss på Travel Zmart – vi är den perfekta resebyrån för racingentusiaster.

När du bokar din Formel 1 resa med oss kan du förvänta dig den bästa racingupplevelsen. Våra paket inkluderar allt du behöver för att njuta av ditt drömarrangemang, inklusive:

– Biljetter till valfri Formel 1-tävling, inklusive Grand Prix-evenemang i platser som Monaco och Abu Dhabi
– Boende på utvalda hotell i närheten av racingbanan
– Transport till och från banan
– Möjlighet att träffa kända racingförare och teamchefer
– Exklusiva tillgångar och upplevelser, inklusive pit lane tours och möjlighet att se racet från en VIP-lounge

Därför bör du välja Travel Zmart för din Formel 1 resa

Det finns många anledningar till varför du bör välja Travel Zmart för din Formel 1 resa. För det första är vi en erfaren och pålitlig resebyrå för racingevenemang. Vi har arrangerat flertalet Formel 1 resor åt entusiaster som du, och vi har de bästa kontakterna inom branschen för att säkerställa att du får den bästa möjliga upplevelsen.

För det andra erbjuder vi en mängd olika paket och alternativ för att passa alla behov och budgetar. Oavsett om du är ute efter en lyxig helg med allt inklusive eller en mer prisvärd lösning, så har vi något för dig.

Bo på utvalda hotell nära racingbanan

När du reser med Travel Zmart till Formel 1 kan du också förvänta dig att bo på utvalda hotell i närheten av racingbanan. Vi samarbetar med de bästa hotellen i varje stad för att säkerställa att du får en avkopplande och minnesvärd vistelse.

Våra hotellpaket inkluderar ofta många olika förmåner, som gratis frukost, gym- och pooltillgång, och möjlighet att boka spa-behandlingar. Oavsett om du är ute efter en romantisk weekend eller en långhelg med vänner, har vi något för dig.

Besök kända Formel 1 banor

När du bokar din Formel 1 resa med oss kan du välja att se racing på några av världens mest kända och prestigefyllda banor. Varför inte uppleva den glamourösa atmosfären på Monaco Grand Prix, där förare kör längs stadsgatorna i Monte Carlo med havet som bakgrund? Eller varför inte få en känsla av riktig racinghistoria på Silverstone Circuit i England, hemmaplan för många av Formel 1:s största stjärnor genom tiderna?

Vi är resespecialister

Slutligen är vi stolta över att kunna erbjuda exceptionell kundservice. Vi har en dedikerad team av resespecialister som står redo att hjälpa dig med allt från att välja det perfekta paketet till att besvara eventuella frågor eller bekymmer du kan ha under din resa.

Här hittar du datum och platser för F1 2023.

Boka din F1 resa 2024

Boka din F1 resa 2024

• F1 resa fr 12495:-
• Flyg t/r
• 1 väska + handbagage
• 4 nätter på minst 3-stjärnigt hotell
• F1 biljett till 3 dagar
• Du väljer själv när du vill åka

läs mer

Boka med oss

Här kan du få hjälp av erfarna resesäljare med just din resa. Skicka en förfrågan så kan vi hjälpa dig med ett erbjudande!

Hos Travel Zmart skräddarsyr vi gärna ett erbjudande på en resa sammansatt utifrån dina önskemål och behov, om det du vill ha inte går att söka eller boka på hemsidan.

Vad är 7+4?