Island

Upplev norrsken, varma källor & Gyllene Cirkeln

Utforska Islands enastående skönhet med våra resor till denna magiska destination.

Island är känt för sin dramatiska och mångfacetterade natur, med allt från mäktiga vattenfall som Gullfoss till geotermiska underverk som De blå lagunerna. Du kan vandra på isglaciärer, besöka vulkaniska krater, och bada i naturliga varma källor. Landets rika historia och kultur är också fascinerande att utforska, från vikingasagor till modern konst och musikscener.

Island är också hem för en unik flora och fauna, inklusive vilda hästar och sällsynta fågelarter. Och för äventyrsentusiasten erbjuder Island möjligheter för spännande aktiviteter som valskådning och skidåkning på vinterhalvåret. Oavsett om du är ute efter en avkopplande semester i natursköna omgivningar eller ett äventyr som du sent kommer att glömma, så har Island något för alla. Res med oss och upptäck allt detta och mer på denna fantastiska ö.

Under vår resa till Island bor du fyra nätter på centrala Centerhotel Midgardur i Reykjavik och får uppleva bad i den Blå Lagunen, natursköna heldagsutflykten Gyllene Cirkeln, samt möjligheten att uppleva norrsken samtidigt som du badar i varma bad vid fantastiska Fontana Wellness.


Vi skräddarsyr resan som du vill ha den.

Välj avresedatum själv!

Pris från: 14990:-

PRIS FRÅN: 14990:-

I PRISET INGÅR
• Flyg Island t/r
• Bagage
• Transfer Keflavik – hotell t/r
• 4 nätter på Centerhotel Midgardur i Reykjavik, inkl frukost & inträde till SPA
• Utflykter: Gyllene Cirkeln med Fontana Wellness (9h), Valskådning (3,5 h), Blå Lagunen (4h)
• Lagstadgad resegaranti ställd till Kammarkollegiet

BOENDE
Hotel Midgardur ****
Vi bor centralt i Standard Plus-rum på Centerhotel Midgardur. I priset ingår frukost och tillgång till hotellets SPA-avdelning. Hotellet ligger en kort promenad från stadens hjärta med shopping och restauranger.

UTFLYKTER
I priset ingår tre härlig utflykter; bad i den Blå Lagunen, heldagsutflykt till Gyllene Cirkeln och besök på Fontana Wellness samt valskådning från Reykjavik.

FLYGTIDER
Fås vid förfrågan.
Direktflyg finns från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Oslo, samt anslutning från alla Sveriges flygplatser.
Hör med oss för mer information.

DAG 1 – Ankomst & Blå Lagunen
Efter en drygt tre timmar lång flygresa landar du på Island. Du tas med hjälp av transfer från flygplatsen till den Blå Lagunen för en fantastisk upplevelse med bad i det varma och välgörande vattnet. Här ingår välkomstdrink och lån av handduk. Efter Blå Lagunen väntar transfer till Reykjavik och hotellet som ligger centralt beläget.

DAG 2 – Gyllene Cirkeln
Inled dagen med en härlig frukost på hotellet innan en fantastisk dag väntar. Först ut väntar ett besök på nationalparken Thingvellir där Europas och Amerikas kontinentalplattor möts. Därefter väntar Geysir-området med dess varma källor och landets mest aktiva gejser, Strokkur. Därefter åker vi till det otroligt vackra vattenfallet Gullfoss.

DAG 2 forts. – Norrsken & Fontana Wellness
Vi avslutar Gyllene Cirkeln med besök på Fontana Wellness. Här upplever vi varma bad och, förhoppningsvis, norrsken. Februari och mars är bra månader att bevittna det mäktiga norrskenet. Vi är tillbaka på hotellet vid 18:30 tiden och kvällen är fri för egna aktiviteter.

DAG 3 – Ledig dag
Njut av en ledig i Reykjavik. Vi erbjuder en uppsjö av olika utflykter och ridturer med Islandshäst som passar bra för barnfamiljen och kan köpas till under resan.

DAG 4 – Valskådning
Vi promenerar till “old harbor” i Reykjavik och njuter av en 3-timmars valskådning. Valskådningen börjar kl 13 och vi är tillbaka i hamn ca kl 16.

DAG 5 – Hemresa
Efter en fullmatad resa till Island har det blivit dags för hemresa igen. Transfer till flygplatsen ingår i priset.

AKTUELLA PRISER

Pris per vuxen i dubbelrum 14990:-

Priset är ungefärligt och exakt pris fås vid förfrågan.

I PRISET INGÅR
• Flyg Island t/r
• Bagage
• Transfer Keflavik – hotell t/r
• 4 nätter på Centerhotel Midgardur i Reykjavik, inkl frukost & inträde till SPA
• Utflykter: Gyllene Cirkeln med Fontana Wellness (9h), Valskådning (3,5 h), Blå Lagunen (4h)

Extranatt fr 790:- per person i dubbelrum.

Lagstadgad resegaranti ställd till Kammarkollegiet ingår.

INTRESSEANMÄLAN
Namn på huvudresenär i denna förfrågan. Skicka in intresseanmälan och vi återkommer med totalpris för ditt sällskap. Observera att detta bara är en intresseanmälan och inte bindande på något vis.
Ange antalet vuxna deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Ange gärna det antal barn som inte fyllt 12 år när resan avgår.

Vad är 7+4?