Island

Island - Våra favoriter du inte får missa

Island är en fantastisk destination för alla som älskar natur, äventyr och historia

Det vackra landet, beläget i Atlanten norr om Europa, har mycket att erbjuda för resenärer. Från det dramatiska vulkanlandskapet till de vackra fjordarna, från de varma källorna till de vilda hästarna – det finns något för alla på Island.

När du bokar din resa till Island är det viktigt att du väljer en pålitlig och erfaren resebyrå. Därför bör du definitivt överväga att boka din resa med oss på Travel Zmart. Vi är en av de ledande resebyråerna när det gäller resor till Island och har hjälpt hundratals resenärer att få ut det mesta av sina resor till detta vackra land.

Vad kan du förvänta dig att få göra och se på Island när du bokar din resa med Travel Zmart? Tja, listan är lång. Här är några av våra favoriter:

Upplev vulkanen Eyjafjallajökull

Eyjafjallajökull är en av Islands mest berömda vulkaner och en stor turistattraktion. Du kan få chansen att bestiga vulkanen och njuta av den fantastiska utsikten över landskapet.

Simma i den blå lagunen

Den blå lagunen är en av Islands mest kända varma källor och en måste-se-sevärdhet. Du kan boka en dagstur och njuta av de vackra omgivningarna medan du slappnar av i det mineralrika vattnet.

Besök den vackra huvudstaden Reykjavik

Reykjavik är hjärtat av Island och här finns många intressanta sevärdheter att upptäcka. Du kan besöka museer, gallerier och historiska platser, eller bara njuta av den vackra staden och dess unika atmosfär. Vi erbjuder olika guidade turer i Reykjavik så att du kan få ut det mesta av din vistelse.

Se de vilda hästarna

Islands vilda hästar är ett annat måste-se när du besöker landet. De är en unik art och med Travel Zmart kan du få chansen att se dem på nära håll. Du kan välja att göra en hästryggstur genom den vackra naturen eller besöka en gård där du kan lära dig mer om dessa imponerande djur.

Utforska den dramatiska vulkanlandskapet

Island är känt för sina vulkaner och gejser, och du kan få chansen att uppleva dessa naturfenomen på nära håll. Du kan besöka gejser som Strokkur och Geysir, eller göra en tur till vulkanen Hekla och se dess aktiva krater.

Upplev den vackra fjorden Snaefellsnes

Snaefellsnes är en av Islands mest vackra fjordar och en riktig pärla. Du kan göra en rundtur och uppleva den vackra naturen, de dramatiska klipporna och de charmiga fiskesamhällena längs vägen.

Ovan nämnda är bara några av de många saker du kan göra och se på Island med Travel Zmart. Vi erbjuder också andra populära aktiviteter som fiske, vandring, hundspannsturer och mycket mer. Oavsett vad du är intresserad av finns det en möjlighet för dig att uppleva det med oss.

Därför ska du boka Island med Travel Zmart

Vi har många års erfarenhet av att arrangera resor till Island: Vi har varit verksamma på Island i över 10 år och har hjälpt hundratals resenärer att få ut det mesta av sin resa till detta vackra land.

Vi erbjuder ett brett utbud av aktiviteter och turer: Oavsett vad du är intresserad av finns det en möjlighet för dig att uppleva det med oss. Vi erbjuder allt från vandring och hästryggsturer till fiske och hundspannsturer.

Vi har välutbildade guider: Våra guider är lokala experter på Island och de vet precis var de ska ta dig för att du ska få den bästa upplevelsen. De kan berätta om landets historia, kultur och natur på ett intressant och informativt sätt.

Vi erbjuder kompletta resor och vi tar hand om allt när du reser med oss, så att du kan slappna av!

Boka din F1 resa 2024

Boka din F1 resa 2024

• F1 resa fr 12495:-
• Flyg t/r
• 1 väska + handbagage
• 4 nätter på minst 3-stjärnigt hotell
• F1 biljett till 3 dagar
• Du väljer själv när du vill åka

läs mer
Island

Island

• Upplev Island fr 14990:-
• 4 nätter övernattning
• Inträde till SPA ingår
• 3 populära utflykter ingår
• Du väljer själv när du vill åka.

läs mer

Boka med oss

Här kan du få hjälp av erfarna resesäljare med just din resa. Skicka en förfrågan så kan vi hjälpa dig med ett erbjudande!

Hos Travel Zmart skräddarsyr vi gärna ett erbjudande på en resa sammansatt utifrån dina önskemål och behov, om det du vill ha inte går att söka eller boka på hemsidan.

Vad är 7+4?