RESETIPS

EuroDisney Paris: Den ultimata familjedestinationen

Föreställ dig att kliva in i en förtrollad värld, där sagor får liv och dina drömmar blir verklighet. Det är precis vad du kommer att uppleva på EuroDisney Paris.

EuroDisney Paris är ett nöjeskomplex som består av två nöjesparker, ett shopping- och nöjesdistrikt och flera hotell.
Disneyland är ett populärt familjeresmål, men det tilltalar också vuxna som vill återuppleva sina barndomsminnen eller uppleva Disneys magi för första gången. 

Disneyland Paris, tidigare känt som EuroDisney Paris, är en av de mest kända nöjesparkerna i Europa. Beläget i Marne-la-Vallée, en förort till Paris, är Disneyland Paris en magisk plats som ger oförglömliga minnen för besökare i alla åldrar. Här ska vi titta närmare på vad som gör EuroDisney Paris så speciellt och varför det borde stå högst upp på din lista för din nästa familjesemester.

Föreställ dig att kliva in i en förtrollad värld av, där sagor får liv och dina drömmar blir verklighet. Det är precis vad du kommer att uppleva på EuroDisney Paris.

EuroDisney Paris är ett nöjeskomplex som består av två nöjesparker, ett shopping- och nöjesdistrikt och flera hotell. Komplexet öppnade sina dörrar 1992 och sedan dess har det lockat miljontals besökare från hela världen. Disneyland Paris är ett populärt familjeresmål, men det tilltalar också vuxna som vill återuppleva sina barndomsminnen eller uppleva Disneys magi för första gången.

Disneyland Paris: Två nöjesparker i en

Disneyland Paris är har två nöjesparker: Disneyland Park och Walt Disney Studios Park. Varje park har sina egna unika attraktioner, shower och upplevelser.

Disneyland Park är den ursprungliga parken som öppnade 1992. Den är uppdelad i fem delar: Main Street, U.S.A., Fantasyland, Adventureland, Frontierland och Discoveryland. Varje område har sitt eget tema och sina attraktioner, från klassiska Disney-turer som It’s a Small World och Space Mountain till spännande berg-och dalbanor som Big Thunder Mountain och Indiana Jones and the Temple of Peril.

Walt Disney Studios Park öppnade 2002 och fokuserar på film och underhållning. Parken är uppdelad i fyra zoner: Front Lot, Production Courtyard, Toon Studio och Backlot. Parkens mest populära attraktioner inkluderar Ratatouille: The Adventure, The Twilight Zone Tower of Terror och Crush’s Coaster.

Disney Village: Mat, shopping och underhållning

Intill de två parkerna ligger Disney Village, ett shopping-, restaurang- och nöjesdistrikt som är öppet för allmänheten. Disney Village har något för alla, från familjevänliga restauranger som Rainforest Cafe och Planet Hollywood till exklusiva middagar på Annette’s Diner och King Ludwig’s Castle. Distriktet har också flera souvenirbutiker, en LEGO-butik och en World of Disney-butik som erbjuder det största urvalet av Disney-varor i Europa.

På kvällarna vaknar Disney Village till liv med livemusik, shower och evenemang. The Buffalo Bill’s Wild West Show är en populär middagsshow med cowboys, indianer och vilda djur. Showen är ett måste för familjer och erbjuder en uppslukande upplevelse som är både lärorik och underhållande.

Disney Hotels: Det ultimata boendet i temaparken

Att bo på ett av de sju Disney-hotellen på EuroDisney Paris är det ultimata sättet att uppleva Disneys magi. Varje hotell har sitt eget unika tema och stil, från det lyxiga Disneyland Hotel till det familjevänliga Disney’s Hotel Santa Fe. Alla hotell erbjuder gratis transport till nöjesparkerna, tidig tillgång till parkerna vissa dagar och exklusiva möten med Disney-karaktärer.

Så vad väntar du på?

EuroDisney Paris är en plats där magi och drömmar kommer till liv. Oavsett om du är en familj med små barn, en grupp kompisar eller ett par som letar efter en romantisk semester, har EuroDisney Paris något för alla. Med två nöjesparker, ett shopping- och nöjesdistrikt och flera hotell är EuroDisney Paris den ultimata familjedestinationen. Så packa dina väskor och gör dig redo att uppleva Disneys magi som aldrig förr.

Med oss på Travel Zmart bokar du enkelt, personligt och smidigt.
Kom ihåg att det inte kostar något extra att boka via oss. Hör av dig redan idag.

Boka din F1 resa 2024

Boka din F1 resa 2024

• F1 resa fr 12495:-
• Flyg t/r
• 1 väska + handbagage
• 4 nätter på minst 3-stjärnigt hotell
• F1 biljett till 3 dagar
• Du väljer själv när du vill åka

läs mer

Boka med oss

Här kan du få hjälp av erfarna resesäljare med just din resa. Skicka en förfrågan så kan vi hjälpa dig med ett erbjudande!

Hos Travel Zmart skräddarsyr vi gärna ett erbjudande på en resa sammansatt utifrån dina önskemål och behov, om det du vill ha inte går att söka eller boka på hemsidan.

Vad är 7+4?