TRAVEL ZMART

Därför ska du boka din resa med Travel Zmart

Luta dig tillbaka och njut av planeringen.

Att boka en resa kan vara en tidskrävande och krånglig process, och det kan vara svårt att veta vilka alternativ som finns tillgängliga. Vi kan hjälpa till att göra processen enklare och mer bekväm genom att erbjuda en mängd olika tjänster och alternativ.

För det första erbjuder vi på Travel Zmart ett brett utbud av resmål och olika typer av resor, inklusive flygresor, cykelresor, tågresor, bilresor och kryssningar. Vi har också kontakter med många olika researrangörer och hotellkedjor, vilket gör det enklare att hitta den bästa priset och det mest lämpliga alternativet för dig.

En annan fördel med att använda oss är att vi hjälper till att ordna alla detaljerna kring resan, inklusive biljetter, hotellbokningar och transport till och från flygplatsen. Detta sparar mycket tid och energi för dig, eftersom du slipper hantera alla detaljerna själv.

Vi ger också råd och rekommendationer om olika resmål och aktiviteter, baserat på dina intressen och budget. Vi kan också hjälpa till att ordna speciella önskemål, som till exempel speciella matkrav eller rullstolsanpassade rum.

En annan stor fördel med att använda oss är att Travel Zmart Sweden har ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet. Detta ger våra kunder som bokar paketresor ett lagstadgat skydd.

Om något skulle hända under resan, till exempel en försening eller en avbokning, kan vi hjälpa till att lösa problemet och se till att du får den lösning som passar dig bäst.

Slutligen kan vi också hjälpa till att ordna eventuella ändringar eller avbokningar av resan efter att den har bokats. Detta kan vara svårt att göra själv, särskilt om du har bokat olika delar av resan på olika ställen.

Sammanfattningsvis finns det många fördelar med att använda oss på Travel Zmart för att boka din resa. Vi erbjuder ett brett utbud av resmål och alternativ, ordnar alla detaljerna kring resan, ger råd och rekommendationer och hjälper till med eventuella ändringar eller avbokningar.

Det kan vara svårt och stressigt att boka din resa själv, särskilt om du inte har tid eller kunskap om olika alternativ och detaljer.

Kom ihåg att det inte kostar något extra när du bokar din resa med oss.
Genom att använda Travel Zmart slipper du oroa sig för detta. Luta dig istället tillbaka och njut av planeringen av din nästa resa.

Boka din F1 resa 2024

Boka din F1 resa 2024

• F1 resa fr 12495:-
• Flyg t/r
• 1 väska + handbagage
• 4 nätter på minst 3-stjärnigt hotell
• F1 biljett till 3 dagar
• Du väljer själv när du vill åka

läs mer

Boka med oss

Här kan du få hjälp av erfarna resesäljare med just din resa. Skicka en förfrågan så kan vi hjälpa dig med ett erbjudande!

Hos Travel Zmart skräddarsyr vi gärna ett erbjudande på en resa sammansatt utifrån dina önskemål och behov, om det du vill ha inte går att söka eller boka på hemsidan.

Vad är 7+4?