TILLSAMMANS MED VÄSTERÅS TIDNING PRESENTERAR VI

2024 ÅRS RESOR

I ett unikt samarbete presenterar Travel Zmart tillsammans med Västerås Tidning ett urval av nästa års resor, till förmånliga priser som du inte har råd att missa.

UPPLEV ABBA:S ÅTERKOMST TILL RAMPLJUSET I LONDON

ABBA Voyage är den efterlängtade konserten från en av de största popgrupperna genom tiderna. Se ABBAs avatarer ackompanjerade av ett 10-manna liveband på den specialbyggda ABBA Arena i London. Åk som par eller gruppresa, stanna två eller flera dagar!

Kampanjpris Västerås Tidning från: 7 690:-
Kampanjkod: vt2024

KRYSSA FRÅN STOCKHOLM MED MSC POESIA
Nu kommer Karibien till Östersjön och du kan enkelt uppleva hur det är att kryssa på riktigt. Du slipper långa flygresor och behöver bara ta dig till Stockholm för en åtta nätters kryssning med helpension ombord på MSC Poesia.
Kampanjpris Västerås Tidning från: 13 359:-
Kampanjkod: vt2024
Västerås Tidning startades 1992 och är idag en av Sveriges största gratistidningar. Vår vision är att vara ständigt närvarande, alltid trovärdig och för alla. Vi brinner för att leverera gratis lokaljournalistik och för att bygga varumärke åt våra kunder.
Travel Zmart är en personlig resebyrå som skräddarsyr din kryssning i Karibien, fotbollsresa till England, weekend i Prag, eller konferens med företaget mm. Boka med oss – det kostar inget extra!