Konferenspaket i Costa Brava - Spanien

Kombinera arbete och nöje

Upplev en perfekt balans mellan affärsmöten och avkoppling vid Medelhavets kust.

Boka ditt konferenspaket i den hisnande skönheten av Costa Brava, Spanien. Våra moderna konferenslokaler är utrustade med den senaste teknologin för att säkerställa framgångsrika möten. Efter arbetet kan du utforska de kristallklara vattnen och de idylliska stränderna som finns att tillgå. Vår skräddarsydda upplevelse inkluderar gourmetmat som låter dig smaka på regionens utsökta gastronomi och utflykter till historiska platser som lockar med sin kulturella rikedom.

Med ett konferenspaket hos oss kan du inte bara nå dina affärsmål utan också skapa minnen för livet i denna förtrollande del av världen. Välkommen till en perfekt kombination av arbete och nöje.

– Vi skräddarsyr resan som du vill ha den.
– Välj avresedatum själv!

FARTYG:

Pris från: 7490:-

I PRISET INGÅR
• Flyg London t/r
• 1 väska + handbagage
• Transfer flygplats – hotell t/r
• 3 nätter på minst 3-stjärnigt hotell
• Buss London – Harry potter t/r
• Biljett till Warner Bros. Studio Tour
• Rundvandring bakom kulisserna
• Besök på de faktiska inspelningsplatserna

BOENDE
Park Hotel San Jorge – ****
Beläget vid havet med enastående utsikt, erbjuder Park Hotel San Jorge dig en unik upplevelse i hjärtat av den katalanska Costa Brava. Njut av en oförglömlig vistelse på ett 4-stjärnigt hotell i överlägsen kategori i Playa de Aro, omgivet av pinjeträd och kristallklart vatten, med direkt tillgång till viken Belladona och Cap Roig.

EVENT
Ett måste för alla Harry Potter-fans är ett besök på Harry Potter Studio Tour, som ligger utanför London och är där de flesta av scenerna från filmerna spelades in. I studion kan du se originalrekvisita, kostymer och utsmyckningar från filmerna, liksom specialeffekter och animatroniska figurer.

FLYGTIDER
Fås vid förfrågan.
Avresor finns från Stockholm, Köpenhamn, Oslo och Göteborg. Hör med oss för mer information.

DAG 1 – Ankomst
Park Hotel San Jorge 4* Sup har en spektakulär utsikt över det turkosa havet från första parkett. Vid ankomsten till terrassen välkomnas gästerna med cava från Empordà, traktens vinregion.

Gästerna inbjuds att ta en promenad längs Camí de Ronda, en tusenårig vandringsled som sträcker sig längs hela kusten och som har använts flitigt av både smugglare, pirater och försvarsmakten. En paus görs vid en av vikarna där lokala snacks och vin ur porrón provas.

Det finns också tid för egna aktiviteter, som ett dopp i havet eller en siesta, innan middagen. På hotellets restaurang, La Mar, serveras enastående medelhavsmat med modern twist.

I baren blandas drinkar för de gäster som inte är redo att avsluta kvällen än.

DAG 2

De som vaknar tidigt har möjlighet att ta ett morgondopp i havet innan konferensen börjar. Frukosten intas med utsikt över havet. Efter en hård dags arbete uppskattas en mingellunch i solen.

Inför eftermiddagen finns det många alternativ att välja på. Kanske kajakpaddling, snorkling eller Stand Up Paddle (SUP). Eller så kan man utforska landsbygden på cykel.

Aktiviteterna kan även arrangeras som en skattjakt om man önskar lite extra spänning.

Till middag, varför inte prova på att laga er egen paella?

DAG 3
Efter frukosten ger ni er iväg, kanske till hamnen i Palamós. Ett kort besök på Museo de la Pesca ger er en inblick i fiskarnas fascinerande historia innan ni kliver ombord på de gamla segelbåtarna som tar er ut på det böljande blå. Kapten Joan låter er alla prova på att styra. Efter en stunds seglats tar ni ett dopp och smakar på Palamós berömda räkor och kanske en sjöborre. Det är en del av en sjömans liv.

För de mer äventyrliga finns Europas enda Via Ferrata i närheten, där man hänger i linor över havet.

Om ni föredrar att hålla er på land, kan ni besöka en vingård med spännande arkitektur eller delta i orientering bland vinodlingarna med valfritt pris till vinnarlaget. Alternativt kan ni göra en insats och hjälpa en liten vingård med begränsade resurser att ställa om till ekologisk produktion. Detta är bara några av de underbara sätten att spendera dagen på.

DAG 4 – Hemresa
Ingen lämnar den här platsen precis som de kom. Havet, färgerna och luften påverkar oss alla. Under tre dagar har ni upplevt mycket tillsammans och ni återvänder hem med delade minnen, starkare relationer och ny inspiration.

AKTUELLA PRISER

• Pris per person i dubbelrum fr.: 7490:-

Priserna är ungefärliga och exakta priser fås vid förfrågan.

I PRISET INGÅR
• Flyg London t/r
• 1 väska + handbagage
• Transfer flygplats – hotell t/r
• 3 nätter på minst 3-stjärnigt hotell
• Buss London – Harry potter t/r
• Biljett till Warner Bros. Studio Tour
• Rundvandring bakom kulisserna
• Besök på de faktiska inspelningsplatserna

Lagstadgad resegaranti ställd till Kammarkollegiet ingår.

En resa till London bjuder på storstadspuls och ett enormt utbud av shopping och sevärdheter men också lummiga parker, lugna bakgator, charmiga caféer och udda marknader.

Besök Tower of London: Ta en guidad tur och lär dig mer om historien bakom denna historiska byggnad. Du kommer även få chansen att se de berömda kronjuvelerna. Gå till Westminster Abbey: Utforska kyrkan som varit platsen för många kungliga ceremonier, inklusive kröningar och kungliga begravningar. Besök British Museum: Se några av världens mest kända artefakter, inklusive Rosettastenen och Parthenon-skulpturerna.

Här finns något för alla!

INTRESSEANMÄLAN
Namn på huvudresenär i denna förfrågan. Skicka in intresseanmälan och vi återkommer med totalpris för ditt sällskap. Observera att detta bara är en intresseanmälan och inte bindande på något vis.
Ange antalet vuxna deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Ange gärna det antal barn som inte fyllt 12 år när resan avgår.

Vad är 7+4?