Boka din fotbollsresa - Chelsea

Skräddarsydda fotbollsresor från 7995:-

En oförglömlig fotbollsresa till ditt favoritlag Chelsea

Föreställ dig spänningen och adrenalinet när du ser ditt favoritlag, Chelsea, spela live på det majestätiska Stamford Bridge. Det är en dröm som kan bli verklighet!

Följ med oss på en oförglömlig resa till hjärtat av London där du får chansen att se Chelsea FC, en av de mest framstående klubbarna i Premier League, i aktion. Med våra exklusiva resepaket får du inte bara en biljett till matchen, utan också en unik chans att dyka in i klubbens rika historia och kultur.

Vare sig du är en inbiten fotbollsfan eller bara söker efter en spännande upplevelse, är detta ett tillfälle du inte vill missa. Gör dig redo för en resa fylld av passion, gemenskap och oförglömliga fotbollsmoments!

Vi på Travel Zmart skräddarsyr en heltäckande fotbollsresa för dig, inklusive flyg, hotell och naturligtvis matchbiljetter. Denna resa är inte bara en chans att se en fotbollsmatch; det är en helhetsupplevelse som förenar passion, kultur och spänning.

– Vi skräddarsyr resan som du vill ha den.
– Välj avresedatum själv!

Pris från: 7995:-

I PRISET INGÅR
• Flyg London t/r
• 1 väska + handbagage
• 3 nätter på minst 3-stjärnigt hotell
• Biljett till match

BOENDE
På de här resorna bor vi ofta på President Hotel i centrala London, bredvid Russell Square Gardens i hjärtat av Bloomsbury, stadsdelen i London med de bästa transportförbindelserna och kulturella hotspots såsom British Museum – bara 3 minuters promenad bort.

EVENT
Föreställ dig spänningen och adrenalinet när du ser ditt favoritlag, Chelsea, spela live på det majestätiska Stamford Bridge.

FLYGTIDER
Fås vid förfrågan.
Direktflyg finns från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Oslo, samt anslutning från alla Sveriges flygplatser.
Hör med oss för mer information.

Chelsea – Historik
Klubben bildades i början av år 1905, på grund av att det fanns en arena att spela på men inget lag. Det var den då kände byggmagnaten Gus Mears som tillsammans med sin bror J.T. hade köpt Stamford Bridge Athletic Ground med drömmen att bygga ett fotbollsstadium.

Arenan erbjöds till den etablerade grannklubben Fulham FC (Stamford Bridge är geografiskt beläget inom Fulhams stadsdelsområde, på gränsen till Chelsea). Fulham tyckte dock att kostnaden, 1 500 pund om året, var för hög och tackade nej. Gus Mears vän F.W. Parker (en välkänd finansiär) föreslog då på en pub att de själva skulle starta en egen klubb med målsättningen att bli en av de främsta i landet.

Klubbnamn som Stamford Bridge och Kensington föreslogs men till slut enades man om namnet Chelsea – efter grannstadsdelen.

Stadion – Stamford Bridge
Stamford Bridge öppnades 1877 och har sedan 1905 vart he för Chelsea. Med en kapacitet på 40 343 är det den nionde största arenan under Premier League-säsongen 2023–24 och den elfte största fotbollsstadion i England.

Stamford Bridge har genomgått stora förändringar genom åren, senast på 1990-talet renoverades den till en modern stadion med alla sittplatser.

Spelschema – Chelsea

Kontrollera alltid aktuella datum.
Läs mer här: https://www.svenskafans.com/england/chelsea/spelschema/

AKTUELLA PRISER
• Pris per person i dubbelrum fr.: 7995:-

Priserna är ungefärliga och exakta priser fås vid förfrågan.

I PRISET INGÅR
• Flyg London t/r
• 1 väska + handbagage
• Transfer flygplats – hotell t/r
• 3 nätter på minst 3-stjärnigt hotell
• Biljett till match

Lagstadgad resegaranti ställd till Kammarkollegiet ingår.

En resa till London bjuder på storstadspuls och ett enormt utbud av shopping och sevärdheter men också lummiga parker, lugna bakgator, charmiga caféer och udda marknader.

Besök Tower of London: Ta en guidad tur och lär dig mer om historien bakom denna historiska byggnad. Du kommer även få chansen att se de berömda kronjuvelerna. Gå till Westminster Abbey: Utforska kyrkan som varit platsen för många kungliga ceremonier, inklusive kröningar och kungliga begravningar. Besök British Museum: Se några av världens mest kända artefakter, inklusive Rosettastenen och Parthenon-skulpturerna.

Här finns något för alla!

Intresseanmälan
Namn på huvudresenär i denna förfrågan. Skicka in intresseanmälan och vi återkommer med totalpris för ditt sällskap. Observera att detta bara är en intresseanmälan och inte bindande på något vis.
Ange antalet vuxna deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Ange gärna det antal barn som inte fyllt 12 år när resan avgår.

Vad är 7+4?