REDAN GENOMFÖRD / FÖRSÄLJNING STÄNGD

Vinterkryssning i västra Karibien 2024

Kryssningspaket med Icon of the Seas fr. 39500:-

Byt ut snö och slask mot en kryssning i Karibien.

Boka världens bästa familjesemester och byt ut den kalla vintern mot soliga och exotiska Karibien.

Vårt paket med vinterkryssning i västra Karibien börjar den 15 februari 2024 och vi har bokat flyg, hotell och hytter åt er – hela paketet!

Fartyget Icon of the Seas är det första Royal Caribbean-äventyret i sitt slag där ni alla kommer att uppleva den bästa tiden i era liv, flera gånger om dagen. Spänning ni aldrig vågat drömma om, och avkoppling på en nivå du inte trodde var möjlig.

Låt adrenalinet flöda i den största vattenparken till havs, eller testa ditt mod dinglande högt över havet. Välj bland sju unika pooler för alla humör – en buffé av badmöjligheter. Stärk banden med spänning med massor att göra för alla i ditt gäng på Surfside, det ultimata heldagskvarteret ombord. Upptäck också rätter som tilltalar alla smaker, med 40 alternativ för mat och dryck.

Upptäck det första fartyget i Icon-klassen, Icon of the Seas – världens största och mest innovativa kryssningsfartyg som har sin jungfruresa i januari 2024!

Avresedatum: 15 februari 2024.

Pris från: 39500:-

FARTYG: Icon of the Seas

PRIS FRÅN: 39500:-

I PRISET INGÅR
• Flyg från Göteborg/Stockholm/Köpenhamn – Miami t/r
• 1 väska + 1 handbagage per person
• Mat på flyget
• Transfer flygplats – hotell – fartyg t/r
• 2 nätter på hotell i Miami
• 8 dygns kryssning i vald hyttkategori

Ombord ingår
– Helpension (Dryckespaket ingår ej)*
– Aktiviteter och underhållning ombord
– Alla skatter och avgifter
– Dricks till personalen

* Vissa specialrestauranger mot tillägg, betalas ombord.
* Dryckespaket mot tillägg, bokas med kryssningen.

DAG 1 – MIAMI, USA
Vi inleder kryssningen med två nätter i Maimi.

Miami har en helt egen rytm – från soldränkta stränder till en mångsidig blandning av kulturer.

Njut av Miami Beach och utforska Little Havanas djupt rotade kubanska arv. Varva ner på Key Biscaynes fridfulla strandlinjer eller paddla en kajak genom Oleta River State Parks slingrande mangrovekanaler.

Njut av solen längs stranden i South Beach och beundra art déco-pärlorna längs livliga Ocean Drive. Promenera på den livliga Collins Avenue, smutta på mojitos i strandbarer eller dansa på ultrahippa nattklubbar.

DAG 2-3 – TILL SJÖSS

Spänning och gåshud du aldrig kunnat drömma om.

Aldrig tidigare har Royal Caribbean tagit din kryssningssemester till en så hög nivå. Här kan du leka i kategori 6 – den största vattenparken till havs någonsin.

Prova The Frightening Bolt – den högsta vattenrutschkanan till havs. Eller vad sägs om en tur i Pressure Drop – den första öppna vattenrutschbanan med fritt fall på ett kryssningsfartyg.

Barnfamiljer har fått sitt alldeles egna spännande kvarter, Surfside. Här finns en separat pool för vuxna, och en stor vattenpark godkänd för barn i alla åldrar. Plus mycket annat kul.

DAG 4 – PUERTO COSTA MAYA, MEXICO

Dåtid möter nutid i Costa Maya. Kryssa till Costa Maya och hitta gamla Maya-ruiner och mystiska djungler som bara ber om att bli utforskade, samt privata strandklubbar och trendiga restauranger – allt på ett och samma ställe.

Det är 250 kvadratkilometer av paradis fyllt med underhållning och historia, allt bara 30 mil söder om Cancun. Great Maya Reef strax utanför kusten är det näst största i världen – det är ett måste att snorkla.

Eller så kan du luta dig tillbaka vid hamnbyn Mahahual med en iskall michelada – en kryddig ölcocktail – i handen. För en kulturfix, gå till Kohunlick-ruinerna för att se det berömda Masktemplet.

DAG 5 – COZUMEL, MEXICO

Med sina livliga tropiska rev, kristallklara vatten och gamla ruiner är Cozumel mogen för unika äventyr.

Bege dig till Chankanaab National Park, där du kan snorkla bland de färgglada reven och stimmen med tropiska fiskar som ger denna ö dess främsta dykstatus. Eller res tillbaka i tiden på ett äventyr genom de höga Maya-ruinerna i Tulum. När du är klar med att utforska kan du varva ner med en strandmassage på Playa Mia. Från kulturnjutande till att njuta av solsken, du hittar en värld av äventyr som väntar på dig i Cozumel.

DAG 6 – TILL SJÖSS
Det finns sju olika pooler och totalt nio jacuzzis ombord – alla med fantastisk havsutsikt. Royal Bay är den största poolen till havs.
Du kommer inte att gå hungrig heller, det finns hela 40 ställen där du kan njuta av en bit mat. Njut av en kall cocktail i baren The Lime & Coconut®, som spänner över flera nivåer, eller dyk in i den största simbaren till havs, Swim & TonicSM.

Prova den glittrande AquaDomeSM, en första i sitt slag som öppnar upp en värld av underhållningsmöjligheter – inklusive höga vattenfall.

Eller Absolute ZeroSM – den största isarenan Royal Caribbean har haft, där högupplösta digitala projektioner omedelbart kan förvandla din omgivning på ett ögonblick.

DAG 7 – PERFECT DAY AT COCOCAY, BAHAMAS
Detta är den perfekta platsen för våra adrenalinsökare att njuta av en dag full av äventyr.

Ta dig an den högsta vattenrutschbanan i Nordamerika eller sveps med i Karibiens största vågbassäng någonsin. Gästerna kan ha en aktiv dag för att lyfta fram sin tävlingsinriktade sida på de fyrfiliga Splash Speedway-racerbilarna eller klättra på klätterväggen i Adventure Pool.

DAG 8 – MIAMI, USA
Vi avslutar kryssningen och återvänder till Maimi.
Njut av de sista timmarna av värme innan transfern kör till flygplatsen, för att sedan fortsätta tillbaka hem till kylan igen.

AKTUELLA PRISER

Pris per person i delad balkonghytt från: 39500:-

Prisexempel två vuxna och två barn i balkonghytt: 31600:- per person

I PRISET INGÅR
• Flyg från Göteborg/Stockholm/Köpenhamn – Miami t/r
• 1 väska + 1 handbagage per person
• Mat på flyget
• Transfer flygplats – hotell – fartyg t/r
• 2 nätter på hotell i Miami
• 8 dygns kryssning i vald hyttkategori

Ombord ingår
– Helpension (Dryckespaket ingår ej)*
– Aktiviteter och underhållning ombord
– Alla skatter och avgifter
– Dricks till personalen

* Vissa specialrestauranger mot tillägg, betalas ombord.
* Dryckespaket mot tillägg, bokas med kryssningen.

Lagstadgad resegaranti ställd till Kammarkollegiet ingår.

Kontakta oss om du önskar en annan hyttkategori.

Vi hjälper dig gärna att boka hotell och flyg till din kryssning.

INTRESSEANMÄLAN
Namn på huvudresenär i denna förfrågan. Skicka in intresseanmälan och vi återkommer med totalpris för ditt sällskap. Observera att detta bara är en intresseanmälan och inte bindande på något vis.
Ange antalet vuxna deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Ange gärna det antal barn som inte fyllt 12 år när resan avgår.

Vad är 7+4?