REDAN GENOMFÖRD / FÖRSÄLJNING STÄNGD

10 dygns All Inclusive kryssning i Karibien

PLUS 2 NÄTTER I FORT LAUDERDALE

Flyg- och kryssningspaket - all inclusive i Karibien

I vårt populära och kompletta flyg- och kryssningspaket i södra Karibien inleder du din resa med boende två dagar på stranden i Fort Lauderdale. Därefter väntar en 10 nätter lång all inclusive-kryssning i södra Karibien med fantastiska fartyget Celebrity Silhouette. Under din kryssning upplever du flera paradisöar som Bridgetown Barbados, Tobago Scarborough och Roseau, Dominica.

I paketresans pris ingår flygresa tur och retur, transfer, 2 nätter hotell i Miami eller Fort Lauderdale och kryssning 10 nätter med all inclusive, i form av helpension, dryckespaket och wifi.

Avresedatum 2024:

  • 13 januari
  • 10 februari
  • 24 februari

Pris från: 29 990:-

FARTYG: Celebrity Silhouette

I PRISET INGÅR
• Flyg från Göteborg/Stockholm/Köpenhamn – Miami t/r
• 1 väska + 1 handbagage per person
• Mat på flyget
• Transfer flygplats – hotell
• Transfer hotell – fartyg
• Transfer fartyg – flygplats
• 2 nätter på hotell i Ft Lauderdale
• 10 dygns kryssning i vald hyttkategori*

Ombord ingår
– All Inclusive (Helpension + Dryckespaketet Classic)
– Skatter och avgifter
– Wifi
– Aktiviteter och underhållning
– Dricks till personalen

BOENDE
Courtyard by Marriott Fort Lauderdale Beach ****
Courtyard by Marriott Fort Lauderdale Beach ligger på stranden i Fort Lauderdale och här kommer du njuta under två dagar innan din kryssning i södra Karibien tar vid. Hotellet, med fantastiska vyer över Atlanten ligger endast en kort bilresa ifrån kryssningshamnen Port Everglades och här finns poolområde, restaurang och bar.

CELEBRITY SILHOUETTE
Ta en picknick på världens första gräsmatta till havs, njut av snygga designdetaljer och låt dig omfamnas av modern lyx. Celebrity Silhouette tillhör några av de snyggaste kryssningsfartyg världen har skådat. Och även om det inte är något större fel på utsidan – det är på insidan skönheten sitter!

FLYG
På de här resorna flyger vi med SAS direktflyg från Arlanda. (Från Göteborg, Köpenhamn flyger vi med anslutning via Arlanda)

DAG 1 – Ankomst till Miami & transfer till Ft Lauderdale
Efter ankomst möts vi av personal som tar oss med privat transfer till vårt hotell i Fort Lauderdale. Efter incheckning väntar en ledig kväll i värmen i Florida.

DAG 2 – Ft Lauderdale
Njut av en ledig dag i härliga Fort Lauderdale. Häng på stranden, ät en god middag och koppla av. Om du önskar kan vi hjälpa till med biljetter till sportevenemang såsom NHL, NFL och NBA. Vi erbjuder också hjälp med hyrbilsbokning och utflykter.

DAG 3 – Start kryssning
Vi tar oss från hotellet i Fort Lauderdale till kryssningshamnen med privat transfer. Gör dig installerad i hytten på fantastiska Celebrity Silhouette i god tid innan avfärd. Kryssningen avgår klockan 16:00 och check in startar normalt kring 12-tiden.

DAG 4 – Njut till havs
Den andra och tredje dagen på din kryssning med Celebrity Silhouette spenderas till havs på väg till exotiska Karibien. Matupplevelser, underhållning och avkoppling – njut av allt som din flytande resort har att erbjuda.

DAG 5 – Njut till havs
En ny dag till havs på väg mot södra Karibien och dess vackra paradisöar. En heldag vid poolen eller på spa kanske är på sin plats?

DAG 6 – Philipsburg, St Maarten
Franska och holländska St Maarten är världens minsta landområde som delas mellan två länder. Ön är både ett shopping- och strandparadis. Besök exempelvis den populära stranden Orient Beach eller fynda i Philipsburg.

DAG 7 – Roseau, Dominica
Vid sidan av alla svalkande stränder hittar du de främsta attraktionerna på den grönskande vulkanön Dominica inåt land: Nationalparken Morne Trois Pitons och det hänförande vattenfallet Trafalgar Falls.

Dag 8 – Tobago, Scarborough
Utforska det tropiska landskapet med en jeep eller ta dig till Argyle vattenfall. Inte sugen på äventyr? Lägg dig under palmerna på en paradisstrand.

DAG 9 – Bridgetown, Barbados
Bada på några av de vitaste sandstränder du kan tänka dig eller hoppa på en sightseeingtur med de exotiska Bajan-bussarna. Här är några av dom finaste stränderna, Browne’s Beach, Pebbles Beach och Carlisle Bayare som du kan besöka.

DAG 10 – St John’s, Antigua
Snorkla runt Cades Reef eller känn det historiska vindslaget på English Harbour som en gång i tiden var en brittisk marinbas.

Dag 11-12 – Njut till havs
Två avkopplande dygn till havs innan vi kommer fram till Fort Lauderdale. Njut av alla bekvämligheter ombord på fantastiska Celebrity Silhouette.

Dag 13 – Fort Lauderdale
Tidigt på morgonen är du åter i Fort Lauderdale där vår transfer väntar. Den här dagen gör vi en en aktivitet i form av shopping på exempelvis Dolphin Mall. Bagage kan lämnas i bussen och flyget går hem från Miami.

AKTUELLA PRISER

Januari 2024
Pris per person insideshytt : 29990:-*
Pris per person i utsideshytt : 31990:-
Pris per person i balkonghytt : 36990:-
Pris per person i svit: från 78990:-

Februari 2024
Pris per person insideshytt : 30990:-*
Pris per person i utsideshytt : 32990:-
Pris per person i balkonghytt : 37990:-
Pris per person i svit: från 79990:-

*Observera att priserna avser när två personer delar hytt.

I PRISET INGÅR
• Flyg från Göteborg/Stockholm/Köpenhamn – Miami t/r
• 1 väska + 1 handbagage per person
• Mat på flyget
• Transfer flygplats – hotell
• Transfer hotell – fartyg
• Transfer fartyg – flygplats
• 2 nätter på hotell i Ft Lauderdale
• 10 dygns kryssning i vald hyttkategori*

Ombord ingår
– All Inclusive (Helpension + Dryckespaketet Classic)
– Skatter och avgifter
– Wifi
– Aktiviteter och underhållning
– Dricks till personalen

Lagstadgad resegaranti ställd till Kammarkollegiet ingår.

Betalningsvillkor för den här resan:
Anmälningsavgift på 3000:- per person ska vara oss tillhanda senast 5 dygn från bokning. Slutbetalning sker 60 dagar före avresa.

*Skicka in din förfråga på valt datum och vi återkommer med komplett prisuppgift för din resa.

INTRESSEANMÄLAN
Namn på huvudresenär i denna förfrågan. Skicka in intresseanmälan och vi återkommer med totalpris för ditt sällskap. Observera att detta bara är en intresseanmälan och inte bindande på något vis.
Ange antalet vuxna deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Ange gärna det antal barn som inte fyllt 12 år när resan avgår.
Observera att kryssningen avgår en dag senare.
=