RESETIPS

Tropical Islands Resort - Ett tropiskt paradis i hjärtat av Tyskland

Utforska en oväntad tropisk värld bara en stenkast från Berlin.

Tropical Islands Resort förvandlar en historisk hangar till en tropisk tillflyktsort. Med konstant 28 grader och en inomhus regnskog, erbjuder det en perfekt paus från vardagen.

Ett unikt äventyr nära Berlin

Bara en kort resa från det pulserande stadslandskapet i Berlin, gömmer sig en oväntad tropisk tillflyktsort. Tropical Islands Resort, beläget i det som en gång var Brand-Briesen Airfield, erbjuder en exotisk upplevelse mitt i Brandenburgs lugna distrikt.

Europas största tropiska resort

Inte många förväntar sig att hitta Europas största tropiska resort inuti en före detta Zeppelin-hangar. Med en konstant temperatur på behagliga 26 grader Celsius, erbjuder Tropical Islands en välkommen värme under Tysklands kyliga månader.

Från historisk flygplats till tropisk oas

Historiens vingslag är aldrig långt borta i Tyskland. På platsen där nazister en gång byggde en flygplats, hittar man nu sandstränder, varmluftsballonger och flamingos. Tropical Islands står som ett bevis på transformationens och återuppbyggnadens kraft.

En inomhusdjungel full av äventyr

Komplexet, som är en kort bilfärd på Autobahn från Berlin, är en oas av äventyr. Här kan besökare utforska Bali Lagoon med dess inbjudande vattenfall eller vandra genom en inomhusregnskog, allt medan temperaturen hålls på en stadig 28 grader Celsius. Denna gigantiska hangar har omsorgsfullt förvandlats till ett tropiskt paradis.

Sammanfattning

Tropical Islands är inte bara en flykt från vardagen, utan också en resa genom historia och natur. Om du befinner dig i Berlin och längtar efter värme och äventyr, är detta exotiska mål väl värt ett besök. Låt dig svepas med till en värld där det tropiska klimatet och den tyska effektiviteten möts i en perfekt symfoni.

Vad kostar det att gå in på Tropical Island?

Entréavgifterna till Tropical Islands varierar beroende på ålder, tidpunkt och typ av biljett du väljer. Det finns dagbiljetter, kvällsbiljetter och säsongspass, samt olika priskategorier för vuxna, barn och familjer. För exakta priser är det bäst att besöka Tropical Islands officiella webbplats eller kontakta deras kundservice.

Var kan man bo på Tropical Island?

På Tropical Islands erbjuds en rad olika boendealternativ. Besökare kan välja mellan att bo i tält inne i den tropiska världen, i rum eller lodger inne i hangaren, eller i mer traditionella hotellrum utanför. Det finns också möjligheter att övernatta i husvagnar eller på en närliggande campingplats.

Kan man bada i Berlin?

Berlin har flera sjöar och utomhusbad som är populära under sommarmånaderna. Exempelvis är Strandbad Wannsee och Badeschiff bland de mest kända badplatserna. Det är dock viktigt att alltid kontrollera vattenkvaliteten och lokala riktlinjer innan man ger sig ut för att simma i de öppna vattnen.

Hur tar man sig fram i Berlin?

Berlin har ett välutvecklat offentligt transportsystem som inkluderar U-Bahn (tunnelbana), S-Bahn (pendeltåg), bussar och spårvagnar. Det finns även möjligheter att använda cykeluthyrning, biluthyrning och taxitjänster för att navigera i staden. För att planera din resa kan du använda Berlins offentliga transportmedels webbplats eller olika mobila appar som erbjuder realtidsinformation och ruttplanering.

Vem äger Tropical Island?

Tropical Islands ägs och drivs av Tropical Islands Management GmbH. Anläggningen har bytt ägare några gånger sedan den öppnade, så för den senaste informationen om ägande kan man konsultera företagets officiella webbplats eller affärsregister.

Om Travel Zmart

För oss handlar det inte om att sälja en resa – det handlar om att öppna dörrarna till en helt ny upplevelse. För oss är en upplevelse något som du ska bära med dig i resten av ditt liv.

Hör av dig med dina önskemål och funderingar, vi hjälper dig gärna att skräddarsy en oförglömlig upplevelse.
Kom ihåg – det kostar inget extra att boka via oss!

Boka din F1 resa 2024

Boka din F1 resa 2024

• F1 resa fr 12495:-
• Flyg t/r
• 1 väska + handbagage
• 4 nätter på minst 3-stjärnigt hotell
• F1 biljett till 3 dagar
• Du väljer själv när du vill åka

läs mer
Island

Island

• Upplev Island fr 14990:-
• 4 nätter övernattning
• Inträde till SPA ingår
• 3 populära utflykter ingår
• Du väljer själv när du vill åka.

läs mer

Boka med oss

Här kan du få hjälp av erfarna resesäljare med just din resa. Skicka en förfrågan så kan vi hjälpa dig med ett erbjudande!

Hos Travel Zmart skräddarsyr vi gärna ett erbjudande på en resa sammansatt utifrån dina önskemål och behov, om det du vill ha inte går att söka eller boka på hemsidan.

Vad är 7+4?