ROYAL CARIBBEAN

Symphony of the Seas - Royal Caribbean

Ett av världens största och mest imponerande kryssningsfartyg.

Symphony of the Seas är en av de största och mest imponerande kryssningsfartygen i världen. Hon sjösattes den 9 juni 2017 och tillhör Royal Caribbean’s flotta av kryssningsfartyg och har blivit en favorit bland resenärer över hela världen.

Fartyget är en enorm plattform med en längd på över 362 meter och en kapacitet på upp till 6 800 resenärer. Detta gör det till ett av de största kryssningsfartygen i världen och ett av de mest bekväma och lyxiga resmålen som finns tillgängliga.

Symphony of the Seas erbjuder ett brett utbud av aktiviteter och underhållning för resenärer i alla åldrar och intressen. För de som är ute efter en adrenalinkick finns det en vattenrutschbanepark med fem olika banor, inklusive en virtual reality-upplevelse.

För barn och familjer finns det också ett aktivitetscenter med en mängd roliga aktiviteter och spel.

THE PERFECT STORM
Ta med dig en vän och kasta er utför tre våningar med vändningar, svängar och spänning som varar hela vägen ned i racervattenrutschbanorna Typhoon℠, Cyclone℠ och Supercell℠. Omständigheterna är precis de rätta – för The Perfect Storm℠.

FLOWRIDER
Greppa brädan och gör dig redo för över 100 kubikmeter vatten som forsar mot dig. Vågorna är alltid bra i vår 12 meter långa surfsimulator FlowRider®.

Symphony of the Seas erbjuder ett enormt utbud av mat- och dryckesmöjligheter.

Det finns restauranger med internationell mat, bufféer, kaféer och barer som tillfredsställer alla smaker och budgetar. Oavsett om du vill njuta av en fin middag eller bara ge efter för söta frestelser hittar du ett oändligt utbud av smaker ombord på Symphony of the Seas.

Gå till Hooked Seafood℠ för färska ostron och andra kustklassiker.
Eller unna dig ett par skopor glass och en påse med ditt favoritgodis på Sugar Beach℠.

HOOKED SEAFOOD
Om du vill testa riktiga fisk- och skaldjurssmaker från New England är Hooked Seafood℠ rätt ställe. Krispiga gyllene Maryland-krabbkakor. Ljuvliga smörgåsar, som Maryland clam strip-mackan. Färska ostron och andra raw bar-favoriter.

SUGAR BEACH
Tillfredsställ ditt sötsug med allt godis du kan tänka dig – och några sockersöta överraskningar. Sugar Beach℠ är fyllt till bredden med alla dina godisfavoriter.

BIONIC BAR
På Bionic Bar tar två robotbartendrar din beställning binärt och serverar perfekta drinkar. Välj en specialdrink från den digitala menyn eller skriv in ditt eget recept och se på när dessa mekaniska bartendrar blandar till dem på denna robotiserade kryssningsbar.

Dessutom finns det privata dining-möjligheter för de som vill ha en mer exklusiv kryssningsupplevelse.

Symphony of the Seas är också utrustat med den mest avancerade teknologin för att säkerställa en bekväm och säker resa. Det finns ett modernt sjukhus ombord, samt en mängd säkerhetsanordningar och tekniska lösningar som hjälper till att hålla resenärerna trygga och säkra under hela kryssningen.

Som en av de mest imponerande kryssningsfartygen i världen har Symphony of the Seas blivit en av de mest eftertraktade resmålen bland resenärer. Storleken, utbudet av aktiviteter och underhållningen, samt den avancerade teknologin gör det till ett unikt äventyr som ingen bör missa.

Fartyget seglar till några av världens mest spektakulära destinationer, inklusive Karibien, Medelhavet och Stilla havet. Du kommer att ha möjlighet att besöka spännande och kulturella platser, samtidigt som du njuter av alla bekvämligheter ombord på Symphony of the Seas.

Fartyget erbjuder också ett stort utbud av hytter, inklusive privata sviter, familjesviter och standardhytter. Dra dig tillbaka till våra rymligaste lyxkryssningssviter mellan alla fantastiska semesterupplevelser. När du reser i kategorin Royal-svit upptäcker du att varje liten detalj har noggrant valts ut med dig i åtanke.

Med rumsservice dygnet runt kan du ladda batterierna mellan alla spännande aktiviteter. En medlem ur hyttpersonalen ser till att din vistelse blir något alldeles extra. Tack vare turndown-service på kvällen kan du sova gott innan nästa dags äventyr. Royal Carribean har tänkt på alla bekvämligheter som du förväntar dig under din resa plus några till, oavsett om du reser med barn, i en grupp med andra upptäcktsresande eller kräver någon form av specialtjänst.

Oavsett vad du väljer kommer du att ha en bekväm och kunglig plats att bo på under din kryssning.
Så om du är ute efter en minnesvärd kryssningsupplevelse med allt du kan önska dig ombord, tveka inte att boka din nästa kryssning på Symphony of the Seas med oss på Travel Zmart. Detta fantastiska kryssningsfartyg kommer garanterat att ge dig en upplevelse du sent kommer glömma.

Så packa dina väskor, ta med dig dina nära och kära, och bered dig på en oförglömlig resa på Symphony of the Seas.

Symphony of the Seas kör den västra rutten som Royal Caribbean kryssar i Medelhavet.

Boka med oss

Här kan du få hjälp av erfarna resesäljare med just din resa. Skicka en förfrågan så kan vi hjälpa dig med ett erbjudande!

Hos Travel Zmart skräddarsyr vi gärna ett erbjudande på en resa sammansatt utifrån dina önskemål och behov, om det du vill ha inte går att söka eller boka på hemsidan.

Vad är 7+4?