REDAN GENOMFÖRD / FÖRSÄLJNING STÄNGD

Kryssa genom Panamakanalen med Serenade of the Seas

3 NÄTTER I LOS ANGELES & 13 DYGNS KRYSSNING

Den enda gången Serenade of the Seas seglar den här rutten!

Följ med på en fantastisk och händelserik kryssning genom Panamakanalen med Serenade of the Seas. Kryssningen startar i Los Angeles och slutar i Tampa.

Denna kryssning är särskilt spännande eftersom du seglar förbi delvis okända hamnar som Huatulco. Och det är enda gången Serenade of the Seas seglar den här rutten!

Detta paket inkluderar tre nätter i Los Angeles med halvdags sightseeing en dag. Den andra dagen har du till ditt förfogande.

DATUM
29 september 2022 – 16 oktober 2022

KRYSSNING
2 – 15 oktober 2022

I PRISET INGÅR
– Flyg från Stockholm
– Vistelse i Los Angeles med sightseeing
– Kryssning i 13 dygn
– Reseledare Per Torssander

PRIS
41 500 SEK per person i delad balkong hytt.

FARTYG: Serenade of the Seas

KRYSSNING 2-15 oktober
2/10: Los Angeles 16:00
3/10: Till sjöss
4/10: Cabo San Lucas, Mexico 11:00 17:00
5/10: Puerto Vallarta, Mexico 10:00 18:00
6/10: Till sjöss
7/10: Huatulco, Mexico 08:00 17:00
8/10: Till sjöss
9/10: Puerto Caldera, Costa Rica 10:00 17:00
10/10: Till sjöss
11/10: Till sjöss/Panamakanalen
12/10: Cartagena, Colombia 08:00 15:00
13/10: Till sjöss
14/10: Till sjöss
15/10: Tampa, FL 07:00

Det finns mycket att göra i Los Angeles. Besök LA:s populäraste strand, Santa Monica, shoppa, ta en tur till Hollywood på stjärnjakt. Eller vad sägs om en helikoptertur där du får se stränder, filmstjärnehem, Hollywood skylten, centrum och alla attraktioner från ovan?

Cabo San Lucas, eller bara Cabo, är ett intressant resmål. En gång en bas för piratfartyg som väntade på att ta över spanska skattskepp. Idag är staden full av underbara resorter, fantastiska golfbanor, matställen i världsklass och fantastiska utomhusaktiviteter. Här hittar du också något av det bästa mångsidiga sportfisket i världen och alla tänkbara vattensporter.

Puerto Vallarta ligger på Mexikos västra Stillahavskust och är känt för sina vackra stränder. Staden är omgiven av de imponerande bergen i Sierra Madre och det glittrande vattnet i Banderas Bay. Visste du att filmstjärnan Liz Taylor hade sitt eget fritidshus här? Besök gärna den gamla delen av Puerto Vallarta med sin egen arkitektoniska stil.

Huatulco med sina nio vikar och 36 stränder – av vilka många endast är tillgängliga med båt – är en underbar plats. Här kan du utforska nästan orörda stränder och snorkla bland tropiska fiskar och koraller.

Puntarenas är en av Costa Ricas viktigaste turistregioner. Längs kusten finns många öar, vikar, stränder och vackra naturskatter. Här hittar du också några av landets högsta bergstoppar. Besök några av de många nationella monumenten och det gamla San Lucas Penitentiary på San Lucas Island.

Panamakanalen är utnämnd till ett av världens sju moderna underverk av American Society of Civil Engineers och är en 77 km lång sjöfartskanal i Panama som förbinder Atlanten och Stilla havet. Den byggdes från 1903 till 1914, och hittills har nästan 850 000 fartyg passerat genom kanalen.

Cartagena är en stor badort på Colombias norra kust. Cartagenas gamla stadsdel har en fantastisk arkitektur. Ta till exempel The Vaults, som ursprungligen byggdes som en fängelsehåla. Eller Castillo de San Felipe, en fästning som byggdes 1657 av spanjorerna för skydd mot pirater. Båda har utsetts till UNESCO:s världsarvslista.

Tampa ligger i den amerikanska delstaten Florida. Inom stadens gränser finns över 165 parker och stränder, och det är också hem för ett antal attraktioner och nöjesparker som Busch Gardens Tampa Bay, Adventure Island, Lowry Park Zoo och Florida Aquarium.

Om fartyget

Serenade of the Seas tar 2 500 passagerare och är ett elegant fartyg. Fartyget har stora glasfönster som ger ett härligt ljusinsläpp och en fin utsikt längs vägen.

Du kan skämma bort dig själv på Solarium – poolområdet endast för vuxna, njuta av god mat på någon av de många matställena eller hålla dig i form med några av aktiviteterna som erbjuds ombord.

Oavsett om du vill ha god mat från Fjärran Östern på Izumi eller italiensk mat på Giovanni’s Italian Kitchen℠, finns det alltid något gott på menyn ombord på Serenade of the Seas. Och vill du ta den romantiska kvällen till en högre nivå, besök Chef’s Table.

– Basketplan
– Spa
– Gym
– Golfsimulator
– Klättervägg
– Sportdäck
– Löp- och joggingspår
– Minigolfbana

Självklart finns det biograf, teater, nattklubb och mycket mer man kan prova på kvällstid.

Med förbehåll för 20 deltagare.
Vår ref: A / 6020297

INTRESSEANMÄLAN
Namn på huvudresenär i denna förfrågan. Skicka in intresseanmälan och vi återkommer med totalpris för ditt sällskap. Observera att detta bara är en intresseanmälan och inte bindande på något vis.
Ange antalet vuxna deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Ange gärna det antal barn som inte fyllt 12 år när resan avgår.