ROYAL CARIBBEAN

Icon of the Seas - Royal Caribbean

Officiellt ett år till ankomsten av Icon of the Seas. 🍾

Nedräkningen börjar!
Förbered dig på den största vattenparken till havs, Category 6. Eller välj mellan sju pooler, däribland Royal Bay℠, den största swimmingpoolen på en kryssning.

Den 27 januari 2024 kommer det första Icon Class-fartyget att segla sin jungfruresa från Miami, Florida till östra Karibien med stopp i St. Kitts, Amerikanska Jungfruöarna och #PerfectDayatCocoCay.

Det är hög tid att planera en semester ombord på Icon of the Seas nästa år.

Icon of the Seas – Den största vattenparken till havs

Århundradets storm närmar sig – och du befinner dig i dess väg. Förbered dig för Category 6, den största vattenparken till havs med sex rekordbrytande rutschbanor. Utmana århundradets storm på egen hand. Kör ett race med en kompis. Eller samla hela gänget – och ditt mod – för familjefärder i flottbanorna som är allt annat än tama.

Icon of the Seas – Favoriter du inte får missa

Nya Icon of the Seas℠  skulle inte vara komplett utan alla favoriter i flottan som gör Royal Caribbean® till världens bästa familjesemester. Trimma ditt upphopp på surfsimulatorn FlowRider®.

Tävla mot toppen av Adrenaline Peak – den ultimata bergsklättringsexpeditionen. Och bilda par för puttar på Lost Dunes, en helt omdesignad minigolfbana, där vänskaplig tävlan är par för banan.

Icon of the Seas – Njut av mat med familjen mellan upplevelserna

Upptäck fler alternativ än någonsin om ni är sugna på ett mellanmål, en middag eller en dryck tillsammans med familjen i Surfside℠ -området. Oavsett vad dina barn är sugna på har det enorma Surfside Eatery allt du kan önska – och du kan alltid räkna med Surfside Bites om du letar efter något sött eller salt att mumsa på.

Eller gå till Pier 7℠ om ni vill ha tilltugg på stranden och njuta av en avslappnad stämning med nära och kära. På The Lemon Post℠-bar finns drycker för alla åldrar att avnjuta under poolvistelsen.

Icon of the Seas – Äventyr överallt

Det är ingen brist på stora äventyr för de små i Surfside℠. Välj din favoritsimdyna för fantastiska snurrar på karusellen med strandtema. Barnen väljer sina egna äventyrsbanor på Playscape℠, där de både kan åka rutschbanor och klättra.

ALLA kommer att skratta och ha kul med färgstarka vattenrutschbanor, vattenkanoner, sprutfontäner och en enorm vattenhink på vattenparken Splashaway Bay℠

Icon of the Seas- En flytande verklighet

Hideaway-poolen, som flyter i luften på åttonde våningen, är den första upphängda poolen till havs som ljuder av beach club-beats högt i skyn. Denna kännetecknande infinitypool är den första i sitt slag till havs och liknar inget du sett – eller simmat i – tidigare.

Designen har sluttande kanter för gränslösa solnedgångar och dagbäddar omgivna av vatten, så Hideaway-poolen är perfekt för din mest fotovärdiga dag till havs.

Boka din semester ombord Icon of the Seas med oss på Travel Zmart.

Boka med oss

Här kan du få hjälp av erfarna resesäljare med just din resa. Skicka en förfrågan så kan vi hjälpa dig med ett erbjudande!

Hos Travel Zmart skräddarsyr vi gärna ett erbjudande på en resa sammansatt utifrån dina önskemål och behov, om det du vill ha inte går att söka eller boka på hemsidan.

Vad är 7+4?