REDAN GENOMFÖRD / FÖRSÄLJNING STÄNGD

Konferensresa till London med Företagarna

Intressanta föreläsningar och populära ABBA Voyage

Följ med Företagarna till London i vår!

Tillsammans med Spencer Strandh, nöjesprofil från Enköping, arrangerar vi nu en efterlängtad företagsresa till London för att ta del av intressanta föreläsningar och uppleva ABBA:s återkomst till rampljuset.

ABBA Voyage är den efterlängtade konserten från en av de största popgrupperna genom tiderna. Se ABBAs avatarer ackompanjerade av ett 10-manna liveband, på den specialbyggda ABBA Arena i London. Den innovativa, interaktiva konserten pågår under 90 minuter och här får du njuta av ABBA:s största hits.

Det blir en resa med många skratt, god mat och fin samvaro i en härlig miljö i populära London. Våra gruppresor är väldigt uppskattade och ett riktigt trevligt sätt att umgås.

En resa till London bjuder på storstadspuls och ett enormt utbud av shopping och sevärdheter men också lummiga parker, lugna bakgator, charmiga caféer och udda marknader. Besök Tower of London: Ta en guidad tur och lär dig mer om historien bakom denna historiska byggnad. Du kommer även få chansen att se de berömda kronjuvelerna.

Gå till Westminster Abbey: Utforska kyrkan som varit platsen för många kungliga ceremonier, inklusive kröningar och kungliga begravningar. Besök British Museum: Se några av världens mest kända artefakter, inklusive Rosettastenen och Parthenon-skulpturerna.

Reseledare: Spencer Strandh
Spencer Strandh är en ung entreprenör inom nöjesbranschen. Spencer har bred erfarenhet som musiker, konferencier samt varit verksam inom turism och med resegrupper. Vi kommer se honom som moderator under konferensen samt räkna med ett klurigt quiz!

Resebyrå & reseledare: Travel Zmart
Travel Zmart är en personlig resebyrå och hos oss får du alltid personlig service, samt värdefulla tips och råd inför din resa. Vi hjälper dig att hitta inspiration och guldkornen på platserna du vill åka till och vi har gedigen erfarenhet av London.

Datum: 28-31 maj 2024
Medlemspris: 11 995 kr. (ord. pris 12 995 kr.)
Sista anmälningsdag: 20 december 2023
Minimum antal deltagare: 30 st.

Medlemspris: 11 995 kr. (ord. pris 12 995 kr.)

I PRISET INGÅR
• Direktflyg 28 maj, ARN 11:15- 12:55 LHR
• Direktflyg 31 maj, LHR 19:00-22:55 ARN
• 1 väska (23kg) + handbagage (8kg)
• Transfer flygplats – hotell t/r
• 3 nätter dubbelrum centralt hotell, inkl frukost
• Biljett till ABBA Voyage 30/5 19:45
• Transfer hotell – ABBA Arena
• Lagstadgad resegaranti ställd till Kammarkollegiet.
• Reseledare: Spencer Strandh
• Reseledare från Travel Zmart

BOENDE
På de här resorna bor vi ofta på President Hotel i centrala London, bredvid Russell Square Gardens i hjärtat av Bloomsbury, stadsdelen i London med de bästa transportförbindelserna och kulturella hotspots såsom British Museum – bara 3 minuters promenad bort.

EVENT
ABBA blandar banbrytande teknik, spektakulär belysning och några av de mest älskade låtarna som någonsin skrivits, och tar upp scenen på ett helt nytt sätt. På en fantastisk, specialbyggd arena framträder en av de mest populära grupperna i historien som digitala avatarer i en ”banbrytande” konsert som verkligen ”måste ses för att bli trodd” (BBC).

FLYGTIDER
28/5
ARN 11:15- 12:55 LHR

31/5
LHR 19:00-22:55 ARN

DAG 1 ANKOMST LONDON
Planet landar runt lunchtid i London och transfer går till hotellet där vi checkar in. Under dagen är det valfri sysselsättning. Kvällen går i ABBA-tema.

Vi äter och dricker gott tillsammans och kanske anordnas det en ABBA-quiz eller ABBA-karaoke om önskemål finns.

DAG 2 FÖRELÄSNINGAR
10.00-12.00 Föreläsning. Företagarna står som värd för en intressant föreläsning.

12.00-14.00 Lunch.

14.00-16.00 Föreläsning. Företagarna står som värd för en intressant föreläsning.

DAG 3 – AFTERNOON TEA & ABBA VOYAGE
Förmiddag/lunch Fri tid.

14.00-16.00 Afternoon Tea, mingel och nätverkande under trevliga former med Quiz.

19.45 Det har blivit dags för resans höjdpunkt! Upplev ABBA:s bästa hits under den här exklusiva konserten på 90 minuter där digitala versioner av medlemmarna i ABBA och fantastiska musiker på scen skapar en upplevelse du sent ska glömma. Se ABBAs avatarer ackompanjerade av ett 10-manna liveband på den specialbyggda ABBA Arena i London.

DAG 4 – FRI TID & HEMRESA
Ledig dag i London, en av världens mest kända och populära turistdestinationer.

Att shoppa i London är en svårslagen upplevelse. Besök och beundra Harrods, eller få en riktigt Londonkänsla genom att besöka Covent Garden eller Oxford Street.

Vår företagsresa till London med ABBA Voyage har lidit mot sitt slut och på kvällen tar vi oss via transfer till flygplatsen för hemresa.

PRIS

Medlemspris: 11 995 kr. (ord. pris 12 995 kr.)

I PRISET INGÅR
• Direktflyg 28 maj, ARN 11:15- 12:55 LHR
• Direktflyg 31 maj, LHR 19:00-22:55 ARN
• 1 väska (23kg) + handbagage (8kg)
• Transfer flygplats – hotell t/r
• 3 nätter dubbelrum centralt hotell, inkl frukost
• Biljett till ABBA Voyage 30/5 19:45
• Transfer hotell – ABBA Arena
• Lagstadgad resegaranti ställd till Kammarkollegiet.
• Reseledare: Spencer Strandh
• Reseledare från Travel Zmart

PLATSRESERVATION
Namn på huvudresenär i denna förfrågan.

Vad är 7+4?