FLY AND DRIVE

BOKA FLY AND DRIVE SKOTTLAND HOS OSS

Fly and Drive Skottland

Skottland är ett vackert land med fantastiska landskap och en rik historia. Ett av de bästa sätten att utforska detta fantastiska land är genom att kombinera flygning och bilkörning. Detta gör att du kan se så mycket av Skottland som möjligt på kort tid och ger dig flexibiliteten att åka vart du vill, när du vill.

När du flyger till Skottland kommer du troligen att landa på Edinburgh Airport, som ligger strax utanför staden Edinburgh. Därifrån kan du hyra en bil och börja ditt äventyr.

Skottland

När du kör genom Skottland kommer du att kunna se några av landets vackraste landskap, inklusive det karga höglandet och den pittoreska Isle of Skye. Högländerna är ett måste för alla som besöker Skottland, eftersom de är hem för några av landets mest fantastiska landskap, inklusive höga berg, djupa sjöar och böljande kullar.

En av de bästa sakerna med att köra genom Skottland är att det finns så många bra ställen att stanna och utforska längs vägen. Oavsett om du är intresserad av historia, natur eller bara vill koppla av och njuta av landskapet, finns det något för alla i Skottland.

Isle of Skye

Ett populärt resmål för resenärer är Isle of Skye, som kan nås genom att ta en färja från fastlandet. Isle of Skye är känd för sin robusta skönhet och är hem för några av Skottlands mest spektakulära landskap. Det finns många fantastiska vandringsleder på ön, liksom vackra stränder och charmiga byar att utforska.

Edinburgh

En annan destination som måste ses i Skottland är staden Edinburgh, som är känd för sin historiska gamla stadsdel och sitt slott. Denna livliga stad är ett utmärkt ställe att utforska till fots, och det finns många fantastiska restauranger, kaféer och butiker att besöka.

Sammantaget är att kombinera flygning och bilkörning i Skottland ett bra sätt att se så mycket av landet som möjligt på kort tid. Oavsett om du är intresserad av natur, historia eller bara vill koppla av och njuta av landskapet har Skottland något för alla.

Boka med oss

Här kan du få hjälp av erfarna resesäljare med just din resa. Skicka en förfrågan så kan vi hjälpa dig med ett erbjudande!

Hos Travel Zmart skräddarsyr vi gärna ett erbjudande på en resa sammansatt utifrån dina önskemål och behov, om det du vill ha inte går att söka eller boka på hemsidan.