FLY AND DRIVE

BOKA FLY AND DRIVE IRLAND HOS OSS

Fly and Drive Irland

Irland är ett vackert land med en rik historia och kultur. Från dess böljande gröna kullar till dess karga kustlinje, det finns ingen brist på fantastiska landskap att ta in. Ett av de bästa sätten att utforska detta pittoreska land är att kombinera flygning och bilkörning, så att du kan se så mycket av landet som möjligt i en kort tid.

När du flyger till Irland är Dublin den mest bekväma flygplatsen. Härifrån kan du hyra en bil och ge dig ut på vägen för att börja ditt Fly and Drive äventyr. Även om Dublin i sig är värt att spendera lite tid i, med sina historiska byggnader och livliga stadskärna, finns det många andra destinationer i landet som är väl värda ett besök.

Fly and Drive till sevärdheterna

En av de mest populära destinationerna i Irland är Cliffs of Moher, som ligger på Atlantkusten i grevskapet Clare. Dessa höga klippor reser sig över 700 fot över havet och erbjuder fantastisk utsikt över havet och det omgivande landskapet. En biltur längs kusten tar dig också genom den vackra Burren-regionen, med dess unika kalkstenslandskap och antika ruiner.

Ett annat måste att se är Ring of Kerry, en naturskön väg som tar dig längs kusten i County Kerry. Längs vägen kommer du att passera genom charmiga byar, oländig kustlinje och hisnande utsikt över Atlanten. Du kan också ta en avstickare till Skelligöarna, som är hem för ett 600-talskloster och som användes som inspelningsplats för Star Wars-filmerna.

Om du är ett fan av irländsk historia och kultur är ett besök på Rock of Cashel ett måste. Denna historiska plats var en gång säte för kungarna av Munster och är hem för en samling medeltida byggnader, inklusive ett slott, kapell och katedral. Den närliggande staden Cork är också värd att utforska, med sina charmiga kullerstensgator och livliga mat- och dryckesscener.

Missa inte Dublin

Ingen resa till Irland skulle vara komplett utan ett besök i huvudstaden Dublin. Här kan du utforska det historiska Trinity College, hem till den berömda Book of Kells, eller besöka Guinness Storehouse för att lära dig om historien om Irlands mest berömda export. Dublin är också hem för en blomstrande konst- och kulturscen, med massor av gallerier, museer och livemusikställen att utforska.

Sammantaget är en Fly and Drive till Irland ett bra sätt att se så mycket av landet som möjligt på kort tid. Med sina fantastiska landskap, rika historia och kultur och vänliga lokalbefolkning är Irland en verkligt speciell destination som säkerligen kommer att lämna ett bestående intryck.

Boka med oss

Här kan du få hjälp av erfarna resesäljare med just din resa. Skicka en förfrågan så kan vi hjälpa dig med ett erbjudande!

Hos Travel Zmart skräddarsyr vi gärna ett erbjudande på en resa sammansatt utifrån dina önskemål och behov, om det du vill ha inte går att söka eller boka på hemsidan.