ITALIEN

Cykla mellan vingårdar i Italien

Upptäck Italiens vingårdar på cykel - vilken region blir din favorit?

Italien är känt för sina vackra landskap, goda mat och, inte minst, utsökt vin. Det finns inget bättre sätt att uppleva detta än att cykla mellan vingårdarna i Toscana eller Piemonte.

Följ med oss på en cykelresa genom några av Italiens mest kända vinregioner och upplev det bästa av det italienska vinet och kulturen.

Toscana – Upplev Chianti-regionen på cykel

Toscana är känt för sina vackra landskap och utmärkta viner, speciellt Chianti-vinet. Chianti-regionen ligger mellan Florens och Siena och är en av de mest kända vinregionerna i Italien. Cykla mellan vingårdarna i Chianti och njut av den vackra omgivningen med olivträd, cypresser och vinrankor.

Besök Castello di Volpaia
Ett av höjdpunkterna på en cykelresa i Chianti är ett besök på Castello di Volpaia, en medeltida borg som är en vingård. Vinet produceras fortfarande på det gamla sättet och besökare kan prova och köpa viner direkt från källaren.

Upplev vinodlingen på Fattoria dei Barbi
Fattoria dei Barbi är en annan vingård i Chianti-regionen som är väl värd ett besök. På denna vingård kan du lära dig om vinodlingen och prova deras utsökta viner. Fattoria dei Barbi är också känt för sin underbara restaurang där du kan njuta av en middag med mat lagad med lokala råvaror och deras egna viner.

Piemonte – Cykla mellan vingårdarna i Barolo och Barbaresco

Piemonte är en annan viktig vinregion i Italien, känd för sina fantastiska Barolo- och Barbaresco-viner. Cykla mellan vingårdarna i denna region och upplev det vackra landskapet med sina kullar och vinrankor.

Besök en av Barolos mest kända vingårdar, Roberto Voerzio
Roberto Voerzio är en av de mest kända vingårdarna i Barolo-regionen och är väl värd ett besök under din cykelresa. Vinet produceras fortfarande enligt traditionella metoder och det finns möjlighet att prova och köpa viner direkt från källaren. Roberto Voerzio är också känd för sin vackra trädgård och utsikten över området.

Upplev vinodlingen på Gaja Winery
Gaja Winery är en annan vingård i Piemonte som också bör finnas med på din rutt . På denna vingård kan du lära dig om vinodlingen och prova deras utsökta Barolo- och Barbaresco-viner. Även Gaja Winery är känt för sin vackra trädgård och utsikten över området.

Cykla mellan vingårdarna i Italien är en minnesvärd och unik upplevelse. Upplev det vackra landskapet, lär dig om vinodling och prova några av Italiens mest kända viner.

Toscana och Piemonte är bara några av de många vinregioner som Italien har att erbjuda, så välj din favoritregion och börja planera din cykelresa med oss idag.

Boka din F1 resa 2024

Boka din F1 resa 2024

• F1 resa fr 12495:-
• Flyg t/r
• 1 väska + handbagage
• 4 nätter på minst 3-stjärnigt hotell
• F1 biljett till 3 dagar
• Du väljer själv när du vill åka

läs mer
Island

Island

• Upplev Island fr 14990:-
• 4 nätter övernattning
• Inträde till SPA ingår
• 3 populära utflykter ingår
• Du väljer själv när du vill åka.

läs mer

Boka med oss

Här kan du få hjälp av erfarna resesäljare med just din resa. Skicka en förfrågan så kan vi hjälpa dig med ett erbjudande!

Hos Travel Zmart skräddarsyr vi gärna ett erbjudande på en resa sammansatt utifrån dina önskemål och behov, om det du vill ha inte går att söka eller boka på hemsidan.

Vad är 7+4?