RESETIPS

5 saker att göra i Schweiz

Utforska det vackra alplandet.

Schweiz är känt för sina hisnande alper, pittoreska sjöar och charmiga städer. Det är ett land som erbjuder en mängd spännande aktiviteter och upplevelser för alla typer av resenärer. Oavsett om du är intresserad av äventyr, naturupplevelser, kultur eller mat, har Schweiz något att erbjuda.

I den här artikeln kommer vi att utforska några av de bästa sakerna att göra i Schweiz, från att besöka världsberömda bergstoppar till att smaka på schweizisk choklad.

1. Besök det magnifika Rhenfallet

Rhenfallet är en av Europas största vattenfall och ett måste för naturälskare. Upplev den mäktiga kraften när vattnet störtar ner från en höjd på 23 meter. Ta en båttur nära fallen eller promenera längs de natursköna stigarna i området.

2. Ta en båttur på Genèvesjön

Genèvesjön är en av Europas största sjöar och en viktig del av det schweiziska landskapet. Ta en avkopplande båttur på sjön och njut av den vackra omgivningen. Besök några av de charmiga städerna längs sjön, till exempel Montreux och Lausanne, och upplev den avkopplande atmosfären.

3. Prova schweizisk choklad i Zürich

Schweiz är känt för sin utsökta choklad, och Zürich är det perfekta stället att prova den. Besök några av stadens bästa chokladbutiker och smaka på de olika variationerna av schweizisk choklad. Du kan även delta i en chokladprovning för att lära dig mer om tillverkningsprocessen och smakprofilerna.

4. Besök det vackra Matterhorn

Matterhorn är en ikonisk bergstopp och en av de mest kända symbolerna för Schweiz. Ta en linbana upp till toppen och njut av den fantastiska utsikten över alplandskapet. Vandra genom de omgivande vandringslederna och upplev den magnifika naturen.

5. Vandra i vackra Appenzell

Appenzell är en pittoresk region som är känd för sina grönskande ängar och traditionella schweiziska byar. Ta en vandring genom de vackra bergen och njut av den friska luften och den fantastiska naturen. Besök också Appenzell Museum för att lära dig mer om regionens historia och kultur.

Efter att ha utforskat dessa fantastiska aktiviteter och platser i Schweiz, kommer du att ha en minnesvärd och fängslande resa. Schweiz har något att erbjuda för alla smaker och intressen, och du kommer att bli förtrollad av landets naturliga skönhet, kultur och gästvänlighet.

————————-

Om Travel Zmart

För oss handlar det inte om att sälja en resa – det handlar om att öppna dörrarna till en helt ny upplevelse. För oss är en upplevelse något som du ska bära med dig i resten av ditt liv.

Hör av dig med dina önskemål och funderingar, vi hjälper dig gärna att skräddarsy en oförglömlig upplevelse.
Kom ihåg – det kostar inget extra att boka via oss!

Boka din F1 resa 2024

Boka din F1 resa 2024

• F1 resa fr 12495:-
• Flyg t/r
• 1 väska + handbagage
• 4 nätter på minst 3-stjärnigt hotell
• F1 biljett till 3 dagar
• Du väljer själv när du vill åka

läs mer

Boka med oss

Här kan du få hjälp av erfarna resesäljare med just din resa. Skicka en förfrågan så kan vi hjälpa dig med ett erbjudande!

Hos Travel Zmart skräddarsyr vi gärna ett erbjudande på en resa sammansatt utifrån dina önskemål och behov, om det du vill ha inte går att söka eller boka på hemsidan.

Vad är 7+4?