RESETIPS

10 roliga konferensresor

Inspirerande och underhållande för företaget och dess medarbetare

Att åka på en konferensresa med företaget kan vara en fantastisk möjlighet att stärka teamet, främja samarbete och öka trivseln på arbetsplatsen. Genom att bryta vardagens rutiner och ge teamet en chans att lära känna varandra på en mer personlig nivå kan en konferensresa bidra till att bygga starkare relationer, öka motivationen och förbättra kommunikationen inom företaget.

Dessutom kan en rolig och minnesvärd konferensresa vara ett sätt att belöna och motivera teamet för deras insatser, samtidigt som det ger möjlighet till lärande och utveckling.

Här är 10 roliga konferensresor som kan vara inspirerande och underhållande för företaget och dess medarbetare.

Segling i Stockholms skärgård
Ta med hela teamet på en spännande seglingstur i den vackra Stockholms skärgård. Njut av att segla mellan öar, uppleva naturen och stärka teamandan medan ni deltar i olika seglingsaktiviteter.

Vinprovning i Toscana, Italien
Ge er företagsresa en italiensk touch genom att besöka Toscana, en känd vinregion. Ni kan njuta av vinprovning, besöka vingårdar och lära er om vintillverkning samtidigt som ni njuter av den fantastiska toskanska landsbygden.

Matlagningskurs i Barcelona, Spanien
Utforska den spanska matkulturen genom att delta i en matlagningskurs i Barcelona. Ni kan lära er att laga traditionella spanska rätter och njuta av en autentisk middag tillsammans som team.

Vildmarksäventyr i svenska Lappland
Ge er teamet en riktig utmaning genom att resa till svenska Lappland för ett vildmarksäventyr. Ni kan åka hundspann, prova på isfiske, och uppleva norrskenet i den vackra vinterlandskapet.

Team building i en escape room
Gör en rolig och utmanande aktivitet tillsammans som team genom att boka en escape room-upplevelse. Ni kan samarbeta för att lösa pussel och klara av utmaningar för att ta er ut ur rummet.

Cykeltur i Amsterdam, Nederländerna
Ta en cykeltur i en av världens mest cykelvänliga städer, Amsterdam. Ni kan utforska stadens kanaler, se sevärdheter och njuta av den avslappnade atmosfären samtidigt som ni får motion och umgås som ett team.

Surfingresa till Portugal
Ge er företag en spännande surfingupplevelse genom att resa till Portugals kust och ta surflektioner tillsammans. Det är en rolig och utmanande aktivitet som kan bidra till att bygga teamandan och stärka relationerna inom företaget.

Skidresa i Alperna
För de som gillar vintersporter kan en skidresa till Alperna vara en rolig konferensresa. Ni kan njuta av skidåkning i fantastiska alplandskap, och efter en aktiv dag i backarna kan ni koppla av tillsammans i en mysig alpinstuga.

Teambuilding i en äventyrspark
Besök en äventyrspark med olika aktiviteter som klätterbanor, ziplining, och repbanor. Det är en rolig och utmanande aktivitet där ni kan samarbeta och bygga förtroende inom teamet.

Kulturresa till Rom, Italien
Utforska den rika historien och kulturen i Rom genom att planera en kulturresa med företaget. Ni kan besöka sevärdheter som Colosseum, Vatikanen och Forum Romanum, och lära er om antika rom.

Om Travel Zmart

För oss handlar det inte om att sälja en resa – det handlar om att öppna dörrarna till en helt ny upplevelse. För oss är en upplevelse något som du ska bära med dig i resten av ditt liv.

Hör av dig med dina önskemål och funderingar, vi hjälper dig gärna att skräddarsy en oförglömlig upplevelse.
Kom ihåg – det kostar inget extra att boka via oss!

Boka med oss

Här kan du få hjälp av erfarna resesäljare med just din resa. Skicka en förfrågan så kan vi hjälpa dig med ett erbjudande!

Hos Travel Zmart skräddarsyr vi gärna ett erbjudande på en resa sammansatt utifrån dina önskemål och behov, om det du vill ha inte går att söka eller boka på hemsidan.

Vad är 7+4?