VANDRING

Livsförändrande upplevelse på Camino de Santiago: En reseguide

Att vandra Camino de Santiago - En livsförändrande upplevelse

Camino de Santiago, eller ”Santiagosvägen” som den också kallas, är en vandringsled som går genom norra Spanien och leder till den katedral där man tror att aposteln Jakob, eller Santiago som han heter på spanska, ligger begravd. Leden är en av världens mest berömda pilgrimsvägar och har vandrats av människor i tusentals år. Det finns olika rutter att välja mellan, men den mest populära är den från franska staden Saint-Jean-Pied-de-Port till Santiago de Compostela.

Koppla bort från vardagens stress

Vandringen är en unik möjlighet att koppla bort från vardagens stress och få tid för dig själv.
Du får möjlighet att promenera i lugn och ro och uppskatta naturen och omgivningen.
Leden går genom vackra spanska landskap med gröna kullar, vinodlingar och charmiga byar.
Du får också möjlighet att träffa människor från hela världen och dela era erfarenheter tillsammans.

Upptäck Spanien och dess kultur

Du kommer också att få möjlighet att lära dig om Spanien och dess kultur. Leden går genom byar och städer med historiska monument och platser med kulturella traditioner. Du kommer att få uppleva den spanska matkulturen, med allt från lokala rätter till världsberömda viner. Dessutom kommer du att få möjlighet att lära dig om den historiska och religiösa betydelsen av vandringen och vad det innebär för många människor att göra den här resan.

Fysisk utmaning och förberedelse

Det är viktigt att komma ihåg att Camino de Santiago är en fysisk utmaning och det kräver både fysisk och mental förberedelse. Med rätt förberedelser och rätt resebyrå är det en upplevelse som alla kan njuta av.

Travel Zmart – Din självklara resebyrå för Camino de Santiago

Travel Zmart är den självklara resebyrån för dig som vill göra Camino de Santiago till en minnesvärd och livsförändrande upplevelse. Våra erfarna agenter hjälper dig att planera och boka din resa, transport och utrustning. Vi kan också erbjuda förberedande träning och support under resan.

Kontakta oss idag för att boka din resa och göra Camino de Santiago till en oförglömlig upplevelse.

Boka din F1 resa 2024

Boka din F1 resa 2024

• F1 resa fr 12495:-
• Flyg t/r
• 1 väska + handbagage
• 4 nätter på minst 3-stjärnigt hotell
• F1 biljett till 3 dagar
• Du väljer själv när du vill åka

läs mer

Boka med oss

Här kan du få hjälp av erfarna resesäljare med just din resa. Skicka en förfrågan så kan vi hjälpa dig med ett erbjudande!

Hos Travel Zmart skräddarsyr vi gärna ett erbjudande på en resa sammansatt utifrån dina önskemål och behov, om det du vill ha inte går att söka eller boka på hemsidan.

Vad är 7+4?