RESETIPS

Se solnedgången i Paris

Här är några av de bästa platserna att se solnedgången i Paris

Paris är känt som ”Staden av Ljus” och är en av de mest romantiska och ikoniska städerna i världen. Det finns många sätt att uppleva en vacker solnedgång i Paris, och det är en av de bästa tiderna på dagen att besöka staden.

Solnedgången i Paris är speciell på grund av stadens ikoniska arkitektur och dess rika historia. När solen går ner över Eiffeltornet eller Sacré-Cœur, fylls himlen med en vacker röd och orange färg, vilket ger en fantastisk bakgrund till stadens vackra byggnader.

Eiffeltornet
Eiffeltornet är en av de mest ikoniska sevärdheterna i Paris och det är en av de bästa platserna att uppleva solnedgången. Du kan klättra upp till toppen av tornet och se ut över hela staden medan solen går ner.

Montmartre
Montmartre är en historisk stadsdel som är känd för sina kullerstensgator, pittoreska kaféer och vackra utsikt över Paris. Det är en av de bästa platserna att uppleva solnedgången, särskilt från toppen av kullen.

Seinefloden
Seinefloden är en viktig del av Paris och det är en fantastisk plats att se solnedgången. Du kan ta en båttur längs floden eller sitta på en av flodpromenaderna och titta på solnedgången över staden.

Sacré-Cœur
Sacré-Cœur är en vacker basilika som ligger på toppen av Montmartre. Det är en av de högsta punkterna i Paris och ger en fantastisk utsikt över staden. Du kan se solnedgången från trapporna utanför kyrkan eller ta hissen upp till kullen för en ännu bättre utsikt.

Jardin des Tuileries
Jardin des Tuileries är en vacker park i centrala Paris och är en av de bästa platserna att se solnedgången. Parken är stor och har många små sjöar och fontäner, vilket ger en idyllisk miljö att titta på solnedgången.

Oavsett var du väljer att se solnedgången i Paris, är det en oförglömlig upplevelse som du inte får missa.

Om Travel Zmart

För oss handlar det inte om att sälja en resa – det handlar om att öppna dörrarna till en helt ny upplevelse. För oss är en upplevelse något som du ska bära med dig i resten av ditt liv.

Hör av dig med dina önskemål och funderingar, vi hjälper dig gärna att skräddarsy en oförglömlig upplevelse.
Kom ihåg – det kostar inget extra att boka via oss!

Boka din F1 resa 2024

Boka din F1 resa 2024

• F1 resa fr 12495:-
• Flyg t/r
• 1 väska + handbagage
• 4 nätter på minst 3-stjärnigt hotell
• F1 biljett till 3 dagar
• Du väljer själv när du vill åka

läs mer

Boka med oss

Här kan du få hjälp av erfarna resesäljare med just din resa. Skicka en förfrågan så kan vi hjälpa dig med ett erbjudande!

Hos Travel Zmart skräddarsyr vi gärna ett erbjudande på en resa sammansatt utifrån dina önskemål och behov, om det du vill ha inte går att söka eller boka på hemsidan.

Vad är 7+4?