Kryssningspaket i södra Karibien - 9 dygn med ABC-öarna

Komplett kryssningspaket

All inclusive med Celebrity Eclipse

Njut av en All inclusive-upplevelse i Karibien som är svårslagen. Den här fantastiska resan tar dig till de förtrollande ABC-öarna i södra Karibien, och den inleds med två dagar av avkoppling i Fort Lauderdale. Detta är ett komplett kryssningspaket som inkluderar allt du behöver för en problemfri resa – flygresa, bekväm transfer, komfortabelt hotellboende och en oförglömlig kryssning ombord på det lyxiga fartyget Celebrity Eclipse.

Under din kryssning kan du se fram emot helpension, ett generöst dryckespaket och wifi-anslutning för att hålla kontakten eller dela dina äventyr med vänner och familj.

Denna resa tar dig till fyra fantastiska öar i Karibien, inklusive de berömda ABC-öarna – Bonaire, Aruba och Curacao. Med generösa stopptider har du gott om tid att utforska de härliga stränderna, charmiga byarna och de utsökta restaurangerna som varje ö har att erbjuda.

Luta dig tillbaka och upplev Karibiens skönhet och kultur på ett sätt som du aldrig tidigare upplevt det. Detta är en resa som kommer att skapa minnen för livet.

Avresedatum 2024/2025
• 05 november 2024
• 03 december 2024
• 28 januari 2025
• 25 februari 2025

Notera att kryssningen avgår två dagar senare.
OBS. På avgången 5:e november ersätts Cayman Islands med Bimini/Bahamas.

Pris från: 29 900:-

FARTYG: Celebrity Eclipse

I PRISET INGÅR
• Flygresa från Stockholm/Köpenhamn/Göteborg – Miami t/r
• Skatter
• 1 väska + 1 handbagage per person
• Mat på flyget
• Transfer flygplats – hotell
• Transfer hotell – fartyg
• Transfer fartyg – flygplats
• 2 nätter på hotell i Fort Lauderdale
• Transfer hotell – fartyg
• Transfer fartyg- flygplats
• 9 dygns kryssning i vald hyttkategori* inkl:

Ombord ingår
– Helpension
– Dryckespaketet Classic
– Skatter och avgifter
– Wifi
– Aktiviteter och underhållning ombord
– Dricks till personalen

DAG 1 – Ankomst till Miami & transfer till Fort Lauderdale
Efter att vi har landat möts vi av vår vänliga personal, som tar hand om oss med en exklusiv privat transfer till vårt bekväma hotell i Fort Lauderdale. Efter en smidig incheckning har vi hela kvällen att njuta av Floridas varma klimat och utforska allt som staden har att erbjuda.

Ta del av det lokala nattlivet, prova på läckra rätter från det lokala köket eller slappa vid hotellets pool – valet är ditt! Låt oss göra din ankomst till Fort Lauderdale minnesvärd och avkopplande från början till slut.

DAG 2 – Fort Lauderdale
Ta dig tid att njuta av en avkopplande dag i underbara Fort Lauderdale. Slappa på de soliga stränderna, avnjut en läcker middag och koppla av i den härliga atmosfären.

Om du önskar, kan vi även bistå med biljetter till spännande sportevenemang som NHL, NFL och NBA, så att du kan uppleva dem live. Dessutom erbjuder vi assistans med smidig hyrbilsbokning och organiserande av spännande utflykter som kommer att berika din resa ytterligare. Låt oss hjälpa dig att göra din vistelse ännu mer minnesvärd och fylld med spännande upplevelser.

DAG 3 – Kryssning i Karibien
Bara en kort bilresa bort, inom bekvämt räckhåll, finner du Port Everglades. Vår privata transfer tar dig smidigt från hotellet till kryssningshamnen. Ta dig tid att installera dig i din hytt ombord på det fantastiska Celebrity Eclipse i god tid före avfärd.

Kryssningen är planerad att avgå klockan 15:30, och den vanliga incheckningen börjar vanligtvis runt 11-tiden. Det här ger dig gott om tid att utforska fartyget och njuta av dess faciliteter innan ditt äventyr i Karibien tar sin början. Din resa börjar med komfort och bekvämlighet från det ögonblick du kliver ombord på fartyget.

DAG 4 – Till havs
Under den andra dagen på din oförglömliga kryssning ombord på Celebrity Eclipse befinner du dig till havs. Denna dag är full av smakupplevelser, underhållning och chanser till total avkoppling.

Oavsett om du är sugen på att utforska gourmeträtter, njuta av spännande föreställningar eller helt enkelt koppla av vid poolen, så kommer du att ha tillgång till alla bekvämligheter och nöjen som din flytande resort har att erbjuda.

Denna tid är din att njuta av och skapa minnen på ditt eget sätt, medan du glider fram på de karibiska vågorna ombord på Celebrity Eclipse.

DAG 5 – Till havs
På din kryssning kommer du att kunna ta del av enastående matupplevelser, spännande underhållning och total avkoppling. Slappna av och njut av allt som din lyxiga flytande resort har att erbjuda. Utforska gourmeträtter, se föreställningar och koppla av vid poolen för en oförglömlig vistelse.

DAG 6 – Kralendijk
Besök den vackra ön Bonaire och fördjupa dig i dess rika skatter. Utforska undervattensvärlden i Bonaire National Marine Park genom spännande snorkling och upplev den färgsprakande marinfaunan.

Samtidigt kan du också ta del av öns historiska arv genom att besöka de vita slavhyddorna som berättar om en tidigare era av öns historia och de utmaningar som har övervunnits. Detta är en destination som erbjuder både naturskön skönhet och en möjlighet att förstå och uppskatta dess kulturella arv.

DAG 7 – Oranjestad
Aruba. Låt sanden smyga sig mellan tårna när du besöker några av de mest hisnande stränderna i Karibien. Utforska ön i stil med en spännande Jeep-utflykt eller ge dig ut på ett äventyr under vattnet för att uppleva den kristallklara undervattensvärlden.

Här finns det en mängd aktiviteter och sevärdheter som väntar på att bli upptäckta, och oavsett om du är sugen på sol, äventyr eller avkoppling, så har Aruba något att erbjuda för alla smaker. Det är en destination där du kan skapa oförglömliga minnen och njuta av Karibiens skönhet till fullo.

DAG 8 – Willemstad
Willemstad, huvudstaden i det autonoma nederländska området Curacao i Västindien, är en stad med en fascinerande historia och kulturell mångfald. Staden är unik med sina två tydligt avgränsade historiska stadsdelar som separeras av den förtrollande St. Anna Bay.

Under vårt besök i denna charmiga stad kommer vi att ha hela 10 timmar att utforska dess sevärdheter, kultur och gastronomi. Du kommer att kunna promenera längs de färgglada byggnaderna i Punda och Otrobanda, besöka historiska platser och museer, och upptäcka den mångsidiga atmosfären i denna pittoreska hamnstad. Detta är ett tillfälle att fördjupa dig i Curacaos rika arv och njuta av dess skönhet och unika charm.

DAG 9 – Till havs
Njut av två lugna och avkopplande dagar till sjöss innan vi når vår destination, Fort Lauderdale. Under dessa dagar kan du slappna av på däck, delta i spännande aktiviteter ombord, och njuta av allt det underhållning och den komfort som vårt fartyg, Celebrity Eclipse, har att erbjuda.

Det är din tid att ladda batterierna och förbereda dig för det som väntar när vi når land.

DAG 10 – Georgetown, Grand Cayman
Cayman Islands är en pärla i Karibien. En av de mest minnesvärda upplevelserna här är att simma med stingrockor i Sting Ray City, en unik och spännande möjlighet att komma nära dessa fascinerande varelser. Dessutom, missa inte att besöka den vackra Seven Mile Beach, en strand som verkligen är värd ett besök.

Dessa två platser erbjuder oförglömliga äventyr och möjligheter att njuta av Cayman Islands skönhet och natur. Det är en destination som har något för alla och är perfekt för att skapa minnen som varar livet ut.

DAG 11 – Till havs
Vi tillbringar ännu en avkopplande dag till havs på vår återresa till Fort Lauderdale. Det är en tid för total avkoppling och njutning när vi försakar landets bekymmer och bara låter oss drivas med de lugna vågorna.

Ombord på Celebrity Eclipse har du en mängd bekvämligheter och aktiviteter att utforska, eller så kan du helt enkelt koppla av vid poolen och njuta av den sista dagen av din underbara kryssning. Det är en stund av frid och reflektion innan vi når vår slutdestination och avslutar denna fantastiska resa.

DAG 12 – Fort Lauderdale/Hemresa
Tidigt på morgonen anländer du åter till Fort Lauderdale, där vår pålitliga transfer väntar på att följa med oss på nästa spännande äventyr. Denna dag kommer att fyllas med en spännande aktivitet i form av shopping, med besök på populära ställen som Dolphin Mall (mer information kommer inom kort). För din bekvämlighet kan du enkelt lämna ditt bagage i transferbussen medan du utforskar och shoppar.

Efter en dag fylld med shopping och nöje, tar vi dig tillbaka till Miami på eftermiddagen för din avresa hem. Det är den perfekta avslutningen på din resa, fylld med minnen och möjligheten att ta med dig några minnesvärda souvenirer från din tid i Karibien.

AKTUELLA PRISER

AKTUELLA PRISER
Pris per person insideshytt : fr 29900:-
Pris per person i utsideshytt : fr 31990:-
Pris per person i balkonghytt : fr 34990:-

Observera att priserna avser när två personer delar hytt.
Observera att på avgången 5:e november ersätts Cayman Islands med Bimini/Bahamas.

I PRISET INGÅR
• Flygresa från Stockholm/Köpenhamn/Göteborg – Miami t/r
• Skatter
• 1 väska + 1 handbagage per person
• Mat på flyget
• Transfer flygplats – hotell
• Transfer hotell – fartyg
• Transfer fartyg – flygplats
• 2 nätter på hotell i Fort Lauderdale
• Transfer hotell – fartyg
• Transfer fartyg- flygplats
• 9 dygns kryssning i vald hyttkategori* inkl:

Ombord ingår
– Helpension
– Dryckespaketet Classic
– Skatter och avgifter
– Wifi
– Aktiviteter och underhållning ombord
– Dricks till personalen

Lagstadgad resegaranti ställd till Kammarkollegiet ingår.

Flyg: På denna resa flyger vi i första hand med SAS men det finns möjlighet att välja andra flygbolag.

Betalningsvillkor för den här resan:
Anmälningsavgift på 3000 kr per person ska vara oss tillhanda senast 5 dygn från bokning. Slutbetalning sker 60 dagar före avresa.

*Skicka in din förfråga på valt datum och vi återkommer med komplett prisuppgift för din resa.

INTRESSEANMÄLAN
Namn på huvudresenär i denna förfrågan. Skicka in intresseanmälan och vi återkommer med totalpris för ditt sällskap. Observera att detta bara är en intresseanmälan och inte bindande på något vis.
Ange antalet vuxna deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Ange gärna det antal barn som inte fyllt 12 år när resan avgår.
Observera att kryssningen avgår en dag senare.
=