CASE

CASE: DeLaval sales Sweden

Med Travel Zmart vid rodret, arrangerade DeLaval Sales Sverige en framstående kick-off, den första sedan 2018.

DeLaval, med en historia som sträcker sig 140 år tillbaka, samarbetade nyligen med Travel Zmart för en minnesvärd kick-off. Eventet ägde rum på Quality Hotel Arlanda XPO.

Kunden

DeLaval grundades för 140 år sedan av visionären Gustaf de Laval som patenterade mjölkseparatorn. Idag har DeLaval 4.500 medarbetare och finns representerat i mer än 100 länder. DeLaval, tillsammans med Tetra Pak och Sidel, är en del av Tetra Lavalgruppen.

Förfrågan

I slutet av augusti hade DeLaval Sales Sverige sin första kick-off sedan 2018. Målet var att hylla medarbetare och skapa en djupare insikt i företaget från alla led i organisationen. Uppdraget innefattade ca 170 personer. Travel Zmart fick den trevliga förfrågan och det resulterade slutligen i 24 timmar på Quality Hotel Arlanda XPO.

Uppdraget

Vi tog hand om allt från första kontakt, förarbete till avslutat arrangemang. Vi bokade och koordinerade hotellet med övernattningar, måltider och konferens- och evenemangslokaler.
Projektledning tillsammans med kund i hela förarbetet. Underhållning, fotografering, specialbeställningar och koordinator på plats.
Vi hade även en moderator på plats som höll ihop evenemanget och vi koordinerade även med hotellet om förändringar i realtid under pågående konferens.

Tack för för roliga och intensiva dagar DeLaval Sales Sverige.

Vilket event vill du uppleva?

Här kan du få hjälp av erfarna eventarrangörer med just ditt event. Skicka en förfrågan så kan vi hjälpa dig!

Hos Travel Zmart skräddarsyr vi gärna event sammansatt utifrån dina önskemål och behov.

Vad är 7+4?