Boka din fotbollsresa - West Ham

Skräddarsydda fotbollsresor från 7995:-

En oförglömlig fotbollsresa till ditt favoritlag West Ham

Föreställ dig spänningen och adrenalinet när du ser ditt favoritlag, West Ham, spela live på det legendariska London Stadium. Det är en dröm som kan bli verklighet!

Följ med oss på en oförglömlig resa till hjärtat av London där du får chansen att se West Ham United, en av de mest karismatiska klubbarna i Premier League, i aktion. Med våra exklusiva resepaket får du inte bara en biljett till matchen, utan också en unik chans att dyka in i klubbens rika historia och kultur.

Vare sig du är en inbiten fotbollsfan eller bara söker efter en spännande upplevelse, är detta ett tillfälle du inte vill missa. Gör dig redo för en resa fylld av passion, gemenskap och oförglömliga fotbollsmoments!

Vi på Travel Zmart skräddarsyr en heltäckande fotbollsresa för dig, inklusive flyg, hotell och naturligtvis matchbiljetter. Denna resa är inte bara en chans att se en fotbollsmatch; det är en helhetsupplevelse som förenar passion, kultur och spänning.

– Vi skräddarsyr resan som du vill ha den.
– Välj avresedatum själv!

Pris från: 7995:-

I PRISET INGÅR
• Flyg London t/r
• 1 väska + handbagage
• 3 nätter på minst 3-stjärnigt hotell
• Biljett till match

BOENDE
På de här resorna bor vi ofta på President Hotel i centrala London, bredvid Russell Square Gardens i hjärtat av Bloomsbury, stadsdelen i London med de bästa transportförbindelserna och kulturella hotspots såsom British Museum – bara 3 minuters promenad bort.

EVENT
Föreställ dig spänningen och adrenalinet när du ser ditt favoritlag, West Ham, spela live på det legendariska London Stadium. Det är en dröm som kan bli verklighet!

FLYGTIDER
Fås vid förfrågan.
Direktflyg finns från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Oslo, samt anslutning från alla Sveriges flygplatser.
Hör med oss för mer information.

West Ham United FC – Historik
West Ham United FC etablerades år 1895. Laget från London är mest känt för att ha utvecklat stora stjärnor som Frank Lampard, Rio Ferdinand, Joe Cole och Jermain Defoe.

Klubbens mest framstående framgångar inkluderar de tre triumferna i FA-cupen och segern i Cupvinnarcupen 1964/65. Under säsongen 2019/20 stod The Hammers inför utmaningar och säkrade sitt Premier League-kontrakt i de sista omgångarna. David Moyes tog över som tränare under den säsongen, men den erfarne skotten lyckades inte helt uppfylla fansens förväntningar. Det ändrades dock under säsongen 2020/21 när West Ham kämpade in i det sista för en plats i Champions League.

Under 2021/22 ledde Moyes The Hammers till semifinal i Europa League, och förra året nådde de en mycket efterlängtad titel när de gick hela vägen i Europa Conference League. Kan The Hammers bygga vidare på detta under 2023/24?

Stadion – London Stadium
London Stadium, även känt som London Olympiastadion, rankas som en av de största arenorna i England och är för närvarande hemmaarena för West Ham United. Stadion konstruerades inför de olympiska spelen 2012 och har en maximal kapacitet på 80 000 åskådare, men den reduceras till 60 000 under fotbollsmatcher.

Trots sin relativt unga ålder har arenan redan genomgått flera förändringar, främst för att anpassas till fotbollsmatcher. Idag erbjuder den omfattande faciliteter för även den mest kräsna besökaren.

Spelschema – West Ham United FC

Kontrollera alltid aktuella datum.
Läs mer här: https://www.svenskafans.com/england/westhamutd/spelschema/

AKTUELLA PRISER
• Pris per person i dubbelrum fr.: 7995:-

Priserna är ungefärliga och exakta priser fås vid förfrågan.

I PRISET INGÅR
• Flyg London t/r
• 1 väska + handbagage
• Transfer flygplats – hotell t/r
• 3 nätter på minst 3-stjärnigt hotell
• Biljett till match

Lagstadgad resegaranti ställd till Kammarkollegiet ingår.

En resa till London bjuder på storstadspuls och ett enormt utbud av shopping och sevärdheter men också lummiga parker, lugna bakgator, charmiga caféer och udda marknader.

Besök Tower of London: Ta en guidad tur och lär dig mer om historien bakom denna historiska byggnad. Du kommer även få chansen att se de berömda kronjuvelerna. Gå till Westminster Abbey: Utforska kyrkan som varit platsen för många kungliga ceremonier, inklusive kröningar och kungliga begravningar. Besök British Museum: Se några av världens mest kända artefakter, inklusive Rosettastenen och Parthenon-skulpturerna.

Här finns något för alla!

Intresseanmälan
Namn på huvudresenär i denna förfrågan. Skicka in intresseanmälan och vi återkommer med totalpris för ditt sällskap. Observera att detta bara är en intresseanmälan och inte bindande på något vis.
Ange antalet vuxna deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Ange gärna det antal barn som inte fyllt 12 år när resan avgår.

Vad är 7+4?