Boka din fotbollsresa - Tottenham

Skräddarsydda fotbollsresor från 7995:-

En oförglömlig fotbollsresa till ditt favoritlag Tottenham

Föreställ dig spänningen och adrenalinet när du ser ditt favoritlag, Tottenham, spela live på det anrika Tottenham Hotspur Stadium. Det är en dröm som kan bli verklighet!

Följ med oss på en oförglömlig resa till hjärtat av London där du får chansen att se Tottenham Hotspur, en av de mest framstående klubbarna i Premier League, i aktion. Med våra exklusiva resepaket får du inte bara en biljett till matchen, utan också en unik chans att dyka in i klubbens rika historia och kultur. Vare sig du är en inbiten fotbollsfan eller bara söker efter en spännande upplevelse, är detta ett tillfälle du inte vill missa. Gör dig redo för en resa fylld av passion, gemenskap och oförglömliga fotbollsmoments!

Vi på Travel Zmart skräddarsyr en heltäckande fotbollsresa för dig, inklusive flyg, hotell och naturligtvis matchbiljetter. Denna resa är inte bara en chans att se en fotbollsmatch; det är en helhetsupplevelse som förenar passion, kultur och spänning.

– Vi skräddarsyr resan som du vill ha den.
– Välj avresedatum själv!

Pris från: 7995:-

I PRISET INGÅR
• Flyg London t/r
• 1 väska + handbagage
• 3 nätter på minst 3-stjärnigt hotell
• Biljett till match

BOENDE
På de här resorna bor vi ofta på President Hotel i centrala London, bredvid Russell Square Gardens i hjärtat av Bloomsbury, stadsdelen i London med de bästa transportförbindelserna och kulturella hotspots såsom British Museum – bara 3 minuters promenad bort.

EVENT
Upplev spänningen och glädjen med Tottenham Hotspur! Följ med oss på en oförglömlig resa till hjärtat av London där du får chansen att se Tottenham Hotspur, en av de mest framstående klubbarna i Premier League, i aktion.

FLYGTIDER
Fås vid förfrågan.
Direktflyg finns från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Oslo, samt anslutning från alla Sveriges flygplatser.
Hör med oss för mer information.

Tottenham – Historik
Tottenham Hotspur FC grundades 1882 i London. Från en blygsam start i norra London, blev de 1901 det första icke-ligalaget att vinna FA-cupen, och har totalt vunnit åtta gånger.

År 1951 tog Tottenham den första ligatitel i engelska First Division, bara ett år efter att de avancerade från Second Division som mästare. Tio år senare, under Bill Nicholsons ledning, blev Tottenham det första laget i modern tid att vinna både ligan och FA-cupen samma säsong. Han var mer än en manager, han var Mr Tottenham och ledde dom till enorma framgångar under sina 16 år vid rodret, inklusive vinst i European Cup Winners’ Cup 1963, fler FA-cuptitlar 1962 och 1967, Ligacuptitlar 1971 och 1973, samt UEFA-cuptiteln 1972.

Stadion – Tottenham Hotspur Stadium
Platsen där fotbollsmagi händer! Tottenham Hotspur Stadium är stolt hem åt Tottenham Hotspur Football Club och rymmer tusentals fans med sina 62 850 sittplatser.

Arenan bjuder på en magisk upplevelse och tar dig närmare planen än någonsin tidigare. Avstånden från första raden till sidlinjen varierar endast från 4,9 meter till 7,9 meter, vilket ger dig den bästa utsikten i Storbritannien.

Spelschema – Tottenham

Kontrollera alltid aktuella datum.
Läs mer här: www.tottenhamhotspur.se/thfc/spelschema/

AKTUELLA PRISER
• Pris per person i dubbelrum fr.: 7995:-

Priserna är ungefärliga och exakta priser fås vid förfrågan.

I PRISET INGÅR
• Flyg London t/r
• 1 väska + handbagage
• Transfer flygplats – hotell t/r
• 3 nätter på minst 3-stjärnigt hotell
• Biljett till match

Lagstadgad resegaranti ställd till Kammarkollegiet ingår.

En resa till London bjuder på storstadspuls och ett enormt utbud av shopping och sevärdheter men också lummiga parker, lugna bakgator, charmiga caféer och udda marknader.

Besök Tower of London: Ta en guidad tur och lär dig mer om historien bakom denna historiska byggnad. Du kommer även få chansen att se de berömda kronjuvelerna. Gå till Westminster Abbey: Utforska kyrkan som varit platsen för många kungliga ceremonier, inklusive kröningar och kungliga begravningar. Besök British Museum: Se några av världens mest kända artefakter, inklusive Rosettastenen och Parthenon-skulpturerna.

Här finns något för alla!

Intresseanmälan
Namn på huvudresenär i denna förfrågan. Skicka in intresseanmälan och vi återkommer med totalpris för ditt sällskap. Observera att detta bara är en intresseanmälan och inte bindande på något vis.
Ange antalet vuxna deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Ange gärna det antal barn som inte fyllt 12 år när resan avgår.

Vad är 7+4?