Boka din fotbollsresa - Arsenal

Skräddarsydda fotbollsresor från 7995:-

En oförglömlig fotbollsresa till ditt favoritlag Arsenal

Föreställ dig känslan av att vara omgiven av andra fans, fylld av spänning och adrenalinkick, när du ser ditt favoritlag, Arsenal, spela live på deras legendariska hemmaarena, Emirates Stadium.

Kom med oss på en oförglömlig resa till London, en stad som andas fotboll, där du har möjligheten att bevittna Arsenal, en av de mest ikoniska klubbarna i Premier League, i full aktion. Med våra exklusiva resepaket får du inte bara en biljett till matchen, utan också en unik chans att dyka in i klubbens rika historia och kultur.

Vare sig du är en inbiten fotbollsfan eller bara söker efter en spännande upplevelse, är detta ett tillfälle du inte vill missa. Gör dig redo för en resa fylld av passion, gemenskap och oförglömliga fotbollsmoments!

Vi på Travel Zmart skräddarsyr en heltäckande fotbollsresa för dig, inklusive flyg, hotell och naturligtvis matchbiljetter. Denna resa är inte bara en chans att se en fotbollsmatch; det är en helhetsupplevelse som förenar passion, kultur och spänning.

– Vi skräddarsyr resan som du vill ha den.
– Välj avresedatum själv!

Pris från: 7995:-

I PRISET INGÅR
• Flyg London t/r
• 1 väska + handbagage
• 3 nätter på minst 3-stjärnigt hotell
• Biljett till match

BOENDE
På de här resorna bor vi ofta på President Hotel i centrala London, bredvid Russell Square Gardens i hjärtat av Bloomsbury, stadsdelen i London med de bästa transportförbindelserna och kulturella hotspots såsom British Museum – bara 3 minuters promenad bort.

EVENT
Föreställ dig känslan av att vara omgiven av andra fans, fylld av spänning och adrenalinkick, när du ser ditt favoritlag, Arsenal, spela live på deras legendariska hemmaarena, Emirates Stadium.

FLYGTIDER
Fås vid förfrågan.
Direktflyg finns från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Oslo, samt anslutning från alla Sveriges flygplatser.
Hör med oss för mer information.

Arsenal – Historik
I slutet av 1886 bestämde sig några arbetare från Woolwich Arsenal Armament Factory att starta ett fotbollslag. De kallade sig Dial Square som en referens till soluret ovanför fabrikens ingång.

Den 11 december 1886 spelade Dial Square och vann med 6-0 mot Eastern Wanderers, deras första match i den ursprungliga formen. Kort efteråt antog de namnet ”Royal Arsenal”.

En grupp spelare från Nottingham Forest anslöt sig till klubben, och detta samarbete med framtida Europacup-vinnare skulle leda till Arsenals berömda röda tröjor. Gruppen vände sig till sin tidigare klubb, som hade bildats ett par decennier tidigare, för att få en extra matchtröja.

Nottingham Forest höll sitt löfte, och Arsenal, nu klädda i rött, tittade aldrig tillbaka.

Stadion – Arsenal Emirates Stadium
Bygget av Emirates Stadium påbörjades i mars 2004, och två år senare, sommaren 2006, öppnades en av världens mest moderna arenor.

Arsenals hemmaarena är den tredje största i Storbritannien (efter Wembley och Old Trafford) och rymmer över 60 000 supportrar.

Emirates Stadium är beläget i Holloway i norra London, en pulserande och grönskande del av staden. Oavsett om du besöker arenan för en matchdag eller stannar lite längre för att utforska staden, finns det mycket att se.

Spelschema – Arsenal

Kontrollera alltid aktuella datum.
Läs mer här: www.arsenal.com/fixtures/

AKTUELLA PRISER
• Pris per person i dubbelrum fr.: 7995:-

Priserna är ungefärliga och exakta priser fås vid förfrågan.

I PRISET INGÅR
• Flyg London t/r
• 1 väska + handbagage
• Transfer flygplats – hotell t/r
• 3 nätter på minst 3-stjärnigt hotell
• Biljett till match

Lagstadgad resegaranti ställd till Kammarkollegiet ingår.

En resa till London bjuder på storstadspuls och ett enormt utbud av shopping och sevärdheter men också lummiga parker, lugna bakgator, charmiga caféer och udda marknader.

Besök Tower of London: Ta en guidad tur och lär dig mer om historien bakom denna historiska byggnad. Du kommer även få chansen att se de berömda kronjuvelerna. Gå till Westminster Abbey: Utforska kyrkan som varit platsen för många kungliga ceremonier, inklusive kröningar och kungliga begravningar. Besök British Museum: Se några av världens mest kända artefakter, inklusive Rosettastenen och Parthenon-skulpturerna.

Här finns något för alla!

Intresseanmälan
Namn på huvudresenär i denna förfrågan. Skicka in intresseanmälan och vi återkommer med totalpris för ditt sällskap. Observera att detta bara är en intresseanmälan och inte bindande på något vis.
Ange antalet vuxna deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Ange gärna det antal barn som inte fyllt 12 år när resan avgår.

Vad är 7+4?