Padelresa with us

HÄNG MED PÅ EN OFÖRGLÖMLIG PADELRESA från Enköping.

Starta hösten med att spela padel i solsäkra Palma. 

Nu har du möjlighet att följa med på en eller flera av våra padelresor med padelracket i högsta hugg. Resorna arrangeras av Travel Zmart och er alldeles egna reseledare är Niclas Buskenström som finns med på plats.

Du har även möjlighet att hänga med även om du inte spelar padel, då till reducerat pris.

 

På denna resa kommer du att få spela mycket padel, umgås och ha trevligt. Allt i en underbar miljö. Våra resmål håller alltid hög kvalité på padelbanor, boende, mat och avkoppling. Det viktigaste för oss är att alla känner sig välkomna. Förutom massor av padel finns det gott om utrymme för sol, bad, relax och gott häng. Det är nära till stranden så ett dopp i det turkosa havet och en after training är ett måste efter
några svettiga padeltimmar.

Resan passar från aktiv nybörjare till en bra motionär och tävlingsspelare. Detta är även en resa där du enkelt kan resa ensam. Du träffar många nya vänner som du kommer ha fantastiskt kul med och skapa minnen för livet med.

28 sep – 1 okt 2022

Vad ingår i resan?

 • Direktflyg med Norwegian tur/retur.
 • 1 st bagage ingår max 23 kg
 • 1 st handbagage max 8 kg
 • Transfer från flygplatsen till hotell tur/retur.
 • Hotell – med närhet till padelanläggningen.
 • Frukost
 • 8 timmar padel ingår.
 • Padelturnering

Tillägg:

 • Instruktörer – Coachning av meriterade instruktörer.
 • Ta med en partner/kompis/sambo på resan som inte spelar padel.
 • Transfer från Enköping- Arlanda t/r vid tillräckligt många bokade från Enköping.
 • Enkelrumstillägg: 2 600 SEK

Pris: 10 990 SEK
Flyg, transfer flygplats- hotell t/r, del i tvåbäddsrum inkl frukost, padelspel enl program.

För icke padelspelare:
7 290 SEK

Flygtider:
Avresa 28 sep: ARN 06.40- 10.20 PMI
Hemresa 01 okt: PMI 19.30- 23.10 ARN

Vid bokning:
Handpenning a’ 1 500 SEK ska betalas vid bokning, är ej återbetalnings­­bar, swishas till: 123 359 37 12.

Betalning sker till bankgiro: 5830-0559 senast 2022-07-31

Max antal resenärer: 20 st

Anmäl ditt intresse för resan via formuläret.

Låt Travel Zmart arrangera din resa

Padelresa med vänner?

Skräddarsydd konferensresa

Känner du att det är dags att ta med teamet ut på en konferensresa? Hos oss på Travel Zmart finns det inga förslag eller idéer som vi inte kan förverkliga. Oavsett om ni är en mindre grupp eller om du planerar ett stort företagsevent kan vi garantera att er konferensresa blir en resa att minnas.

Kanske funderar du på att åka till snön, eller bara njuta av en vacker omgivning där ni lugnt och stilla kan äta god mat och varva timmarna med teambuilding.

Följ oss

Instagram & Facebook

@travelzmartsweden

5 fakta om London

• För att få köra en klassisk svart taxi i London måste föraren klara ett prov som bland annat innebär att memorera alla gator i staden.

• I staden bor över 70 miljardärer.

• Världens första tunnelbanelinje byggdes i London 1863, vilket gör det till världens äldsta.

• Gillar du att besöka museer är London perfekt för dig då staden har över 170 stycken.

• Visste du att det kända klocktornet faktiskt inte heter Big Ben utan tornet heter The Elisabeth Tower och att uret heter Big Ben?

#travelzmart #resebyrå #resor #reseinspiration #bokaresa #restips #travelagent #travel #instatravel #bucketlist #resa #resaärlivet #kryssningar #kryssningsexperter #konferensresa #wanderlust #semester #london
...

Ny resebyrå i Enköping!

Den nya resebyrån Travel Zmart öppnar nu i Enköping. Bakom satsningen finns researrangören Kimmo Asikainen på Polyresor, samt entreprenörerna Pelle Sundqvist och Fredrik Pilegård – Vi tror på att erbjuda vår personliga och affärsmässiga reseservice till kunderna i Enköping.

Hos oss på Travel Zmart får du alltid personlig service, samt värdefulla tips och råd inför din resa. Vi hjälper dig gärna att hitta inspiration och guldkornen på platserna du vill åka till. För oss handlar det inte om att sälja en resa – det handlar om att öppna dörrarna till en helt ny upplevelse.

Travel Zmart drivs av Kimmo Asikainen, Pelle Sundqvist och Fredrik Pilegård. Kimmo, som har över 20 års erfarenhet i resebranschen med Polyresor, är en känd profil i resebranschen och en mycket uppskattad reseledare!

Några populära resor vi arrangerar är bland annat konferensresor för företag, kryssningar i Medelhavet och Karibien, gruppresor, sportresor, sol & bad och weekendresor mm.

Låt Travel Zmart skräddarsy din resa – det kostar inget extra.

Gör din nästa bokningsförfrågan på www.travelzmart.se

#travelzmart #resebyrå #resor #reseinspiration #bokaresa #restips #travelagent #travel #instatravel #bucketlist #resa #resaärlivet #kryssningar #kryssningsexperter #konferensresa #wanderlust #semester
...

Ett stort tack till alla som besökte oss under
@nyaenkopingsmassan

Att få prata magiska resedrömmar med er alla var helt fantastiskt.🤩

Under mässan hade vi en tävling och vi har en vinnare…. Stort grattis till Tobias som vunnit ett presentkort på Travel Zmart.

Många har hört av sig efter mässan för att diskutera vidare kring spännande resmål. Om du också går i liknande tankar är du naturligtvis välkommen att höra av dig. Vi hjälper dig gärna!

Läs mer om oss och vad vi erbjuder på: https://travelzmart.se/

#travelzmart #resebyrå #resor #reseinspiration #bokaresa #restips #travelagent #travel #instatravel #bucketlist #resa #resaärlivet #kryssningar #kryssningsexperter #konferensresa #wanderlust #semester
...

Välkommen till oss på Travel Zmart!