REDAN GENOMFÖRD / FÖRSÄLJNING STÄNGD

Padelresa with us

HÄNG MED PÅ EN OFÖRGLÖMLIG PADELRESA från Enköping.

Starta hösten med att spela padel i solsäkra Palma. 

Nu har du möjlighet att följa med på en eller flera av våra padelresor med padelracket i högsta hugg. Resorna arrangeras av Travel Zmart och er alldeles egna reseledare är Niclas Buskenström som finns med på plats.

Du har även möjlighet att hänga med även om du inte spelar padel, då till reducerat pris.

 

På denna resa kommer du att få spela mycket padel, umgås och ha trevligt. Allt i en underbar miljö. Våra resmål håller alltid hög kvalité på padelbanor, boende, mat och avkoppling. Det viktigaste för oss är att alla känner sig välkomna. Förutom massor av padel finns det gott om utrymme för sol, bad, relax och gott häng. Det är nära till stranden så ett dopp i det turkosa havet och en after training är ett måste efter
några svettiga padeltimmar.

Resan passar från aktiv nybörjare till en bra motionär och tävlingsspelare. Detta är även en resa där du enkelt kan resa ensam. Du träffar många nya vänner som du kommer ha fantastiskt kul med och skapa minnen för livet med.

28 sep – 1 okt 2022

Vad ingår i resan?

 • Direktflyg med Norwegian tur/retur.
 • 1 st bagage ingår max 23 kg
 • 1 st handbagage max 8 kg
 • Transfer från flygplatsen till hotell tur/retur.
 • Hotell – med närhet till padelanläggningen.
 • Frukost
 • 8 timmar padel ingår.
 • Padelturnering

Tillägg:

 • Instruktörer – Coachning av meriterade instruktörer.
 • Ta med en partner/kompis/sambo på resan som inte spelar padel.
 • Transfer från Enköping- Arlanda t/r vid tillräckligt många bokade från Enköping.
 • Enkelrumstillägg: 2 600 SEK

Pris: 10 990 SEK
Flyg, transfer flygplats- hotell t/r, del i tvåbäddsrum inkl frukost, padelspel enl program.

För icke padelspelare:
7 290 SEK

Flygtider:
Avresa 28 sep: ARN 06.40- 10.20 PMI
Hemresa 01 okt: PMI 19.30- 23.10 ARN

Vid bokning:
Handpenning a’ 1 500 SEK ska betalas vid bokning, är ej återbetalnings­­bar, swishas till: 123 359 37 12.

Betalning sker till bankgiro: 5830-0559 senast 2022-07-31

Max antal resenärer: 20 st

Anmäl ditt intresse för resan via formuläret.

Låt Travel Zmart arrangera din resa

Padelresa med vänner?

Skräddarsydd konferensresa

Känner du att det är dags att ta med teamet ut på en konferensresa? Hos oss på Travel Zmart finns det inga förslag eller idéer som vi inte kan förverkliga. Oavsett om ni är en mindre grupp eller om du planerar ett stort företagsevent kan vi garantera att er konferensresa blir en resa att minnas.

Kanske funderar du på att åka till snön, eller bara njuta av en vacker omgivning där ni lugnt och stilla kan äta god mat och varva timmarna med teambuilding.

Följ oss

Instagram & Facebook

@travelzmartsweden

TÄVLING

Tillsammans med @safekidgpsklocka och @royalcaribbean tävlar vi ut ett presentkort på 5000 kr på Royal Caribbean och ett presentkort på 2000 kr på Safekid! Och nu har du chansen att vinna allt detta genom att följa dessa enkla steg:

1 Följ oss och @safekidgpsklocka på Instagram
2 Gilla tävligsinlägget på Safekids Instagram @safekidgpsklocka
3 Tagga minst 3 vänner i kommentarerna på @safekidgpsklocka tävlingsinlägg

Ett stort lycka till!

Tävlingen pågår t.o.m. 12/2 2023, en vinnare utses 13/2 2023 och kontaktas av @safekidgpsklocka via Instagram DM.

Facebook eller Instagram har inget med tävlingen att göra.
Tävlingen inte är sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook eller Instagram.

#travelzmart #resebyrå #resor #reseinspiration #bokaresa #restips #travelagent #travel #instatravel #bucketlist #resa #resaärlivet #kryssningar #kryssningsexperter #konferensresa #wanderlust #semester #cruise #kryssningsfartyg #kryssningstips #kryssaärlivet #cruiselife #royalcaribbean
...

Bli en vinnare med @safekidgpsklocka , Travel Zmart och @royalcaribbean !🌟

Tänk dig att få uppleva en av världens mest glamorösa kryssningar, med allt du och din familj kan önska er - från underbara matupplevelser till utomhusaktiviteter och underhållning som ni aldrig glömmer.

Safekid, Travel Zmart och Royal Caribbean har ett samarbete och det vill vi fira med en tävling där du har chansen att vinna galna priser!

Detta är en möjlighet du inte vill missa. Säkra din chans att vinna genom att följa oss. Håll utkik på våra sociala medier under måndagen den 6:e februari.

#travelzmart #resebyrå #resor #reseinspiration #bokaresa #restips #travelagent #travel #instatravel #bucketlist #resa #resaärlivet #kryssningar #kryssningsexperter #konferensresa #wanderlust #semester
...

Vi samarbetar med @safekidgpsklocka

Vi på Travel Zmart älskar att resa och vad kan vara bättre än att resa och spendera kvalitetstid tillsammans med familjen! Ännu bättre är att slippa oroa sig när barnen är ute och upptäcker själva. Därför har vi inlett ett samarbete med fantastiska Safekid, och för att fira detta ger Safekid 15% rabatt till alla Travel Zmarts följare med koden tz15 (gäller t.o.m. 12/2-23)

Safekid är ett företag som skapar trygghet för hela familjen genom sina GPS- och smartklockor, som är perfekta för familjer ute på äventyr. Med en Safekid GPS-klocka kan du se var barnen befinner sig och när de i väg och köper glass kan du enkelt kontakta dem genom klockans telefon eller meddelandefunktion.😉

https://safekid.se/

#travelzmart #resebyrå #resor #reseinspiration #bokaresa #restips #travelagent #travel #instatravel #bucketlist #resa #resaärlivet #kryssningar #kryssningsexperter #konferensresa #wanderlust #semester
...

Välkommen till oss på Travel Zmart!