Sportlovsresa till Island

Utflykter för hela familjen

Upplev norrskenet, varma källor & gyllene cirkeln

Njut av storslagen natur och minnesvärda utflykter på vår sportlovsresa till Island med tre olika avresedatum.

Under vår resa till Island bor du fyra nätter på centrala Centerhotel Midgardur i Reykjavik och får uppleva bad i den Blå Lagunen, natursköna heldagsutflykten Gyllene Cirkeln, samt möjligheten att uppleva norrskenet samtidigt som du badar i varma bad vid fantastiska Fontana Wellness.

Avresedatum:

• 22 februari 2023
• 1 mars 2023
• 8 mars 2023

Pris per vuxen i dubbelrum fr 8990 kr (Pris barn från 5990 kr)
Extranatt från 790 kr per person i dubbelrum

Hotel Midgardur
****

Vi bor centralt i Standard Plus-rum på Centerhotel Midgardur. I priset ingår frukost och tillgång till hotellets SPA-avdelning. Hotellet ligger en kort promenad från stadens hjärta med shopping och restauranger.

Utflykter
I priset ingår tre härlig utflykter; bad i den Blå Lagunen, heldagsutflykt till Gyllene Cirkeln och besök på Fontana Wellness samt valskådning från Reykjavik.

Flygresa
Direktflyg från Arlanda.

DAG 1 – Ankomst & Blå Lagunen
Efter en drygt tre timmar lång flygresa landar du på Island. Du tas med hjälp av transfer från flygplatsen till den Blå Lagunen för en fantastisk upplevelse med bad i det varma och välgörande vattnet. Här ingår välkomstdrink och lån av handduk. Efter Blå Lagunen väntar transfer till Reykjavik och hotellet som ligger centralt beläget.

DAG 2 – Gyllene Cirkeln
Inled dagen med en härlig frukost på hotellet innan en fantastisk dag väntar. Först ut väntar ett besök på nationalparken Thingvellir där Europas och Amerikas kontinentalplattor möts. Därefter väntar Geysir-området med dess varma källor och landets mest aktiva gejser, Strokkur. Därefter åker vi till det otroligt vackra vattenfallet Gullfoss.

DAG 2 forts. – Norrsken & Fontana Wellness
Vi avslutar Gyllene Cirkeln med besök på Fontana Wellness. Här upplever vi varma bad och, förhoppningsvis, norrsken. Februari och mars är bra månader att bevittna det mäktiga norrskenet. Vi är tillbaka på hotellet vid 18:30 tiden och kvällen är fri för egna aktiviteter.

DAG 3 – Ledig dag
Njut av en ledig i Reykjavik. Vi erbjuder en uppsjö av olika utflykter och ridturer med Islandshäst som passar bra för barnfamiljen och kan köpas till under resan.

DAG 4 – Valskådning
Vi promenerar till “old harbor” i Reykjavik och njuter av en 3-timmars valskådning. Valskådningen börjar kl 13 och vi är tillbaka i hamn ca kl 16.

DAG 5 – Hemresa
Efter en fullmatad sportlovsresa till Island har det blivit dags för hemresa igen. Transfer till flygplatsen ingår i priset.

AKTUELLA PRISER

Pris per vuxen i dubbelrum 8990:-
Pris per vuxen i trippelrum 7990:-
Pris per vuxen i enkelrum 10990:-
Pris per barn t.o.m. 12 år 5990:- *
*När barn delar rum med 2 vuxna.

I PRISET INGÅR
• Flygresa t/r till Island inkl. skatter
• Bagage
• 4 nätter på Centerhotel Midgardur i Reykjavik inkl frukost & inträde till SPA
• Transfer t/r
• Utflykter som ingår: Gyllene Cirkeln med Fontana Wellness (9h), Valskådning (3,5 h), Blå Lagunen (4h)

Extranatt fr 790:- per person i dubbelrum.

INTRESSEANMÄLAN
Namn på huvudresenär i denna förfrågan. Skicka in intresseanmälan och vi återkommer med totalpris för ditt sällskap. Observera att detta bara är en intresseanmälan och inte bindande på något vis.
Ange antalet vuxna deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Ange gärna det antal barn som inte fyllt 12 år när resan avgår.