Gruppresa till London – ABBA

Se ABBA:s återkomst till rampljuset tillsammans med Rickard Olsson

Tillsammans med Afterworktv, sveriges piggaste playkanal för seniorer, arrangerar vi nu en efterlängtad gruppresa till London för att uppleva ABBA:s återkomst till rampljuset.

Afterworktv (afterworktv.se) gör engagerande, underhållande och inspirerande program för alla åldrar men har fokus på seniorer. Ett av programmen är reseprogrammet Nyfiken På med Rickard Olsson och resan till London kommer visas på Afterworktv.

Det blir en resa med många skratt, god mat och fin samvaro i en härlig miljö i populära London. Våra gruppresor är väldigt uppskattade och ett riktigt trevligt sätt att umgås. Notera att ni kan förkorta eller förlänga resan med fler nätter.

Under resan får du en dag i London för exempelvis julshopping, samt en dag för att uppleva resans höjdpunkt – ABBA Voyage i ABBA Arena. Den innovativa, interaktiva konserten pågår under 90 minuter och här får du njuta av och dansa till ABBA:s största hits.

Datum: 1–3 december 2023
Pris: 11 950 kr.
Antal deltagare: 25–50 st.
Ålderskategori: 18+

Datum: 1–3 december 2023
Pris: 11 950 kr.
Antal deltagare: 25–50 st.
Ålderskategori: 18+

I PRISET INGÅR
• Direktflyg från Arlanda t/r till London inkl. skatter
• 1 väska (20kg) + handbagage (8kg)
• Transfer flygplats – hotell t/r
• 2 nätter dubbelrum inkl frukost MOXY London Stratford
• Biljett till ABBA Voyage, sittplats
• Transfer hotell – ABBA Voyage t/r
• Svensktalande reseledare från Travel Zmart
• Lagstadgad resegaranti ställd till Kammarkollegiet

BOENDE
MOXY London Stratford ****
På de här resorna bor vi på MOXY London Stratford, som har ett fantastiskt läge för att besöka ABBA Voyage. I närheten av boendet finns många transportförbindelser till centrala London. Olympiska stadion ligger drygt 1 km från MOXY London Stratford, och till Victoria Park är det knappt 3 km.

EVENT
ABBA blandar banbrytande teknik, spektakulär belysning och några av de mest älskade låtarna som någonsin skrivits, och tar upp scenen på ett helt nytt sätt. På en fantastisk, specialbyggd arena framträder en av de mest populära grupperna i historien som digitala avatarer i en “banbrytande” konsert som verkligen “måste ses för att bli trodd” (BBC).

FLYGTIDER

• Avresa 1 dec
• Hemresa 3 dec

Flygtider presenteras inom kort.

RESEPROFIL – RICKARD OLSSON
Rickard Olsson är en av Sveriges mest folkkära programledare, uppskattad av alla.

Han har genom åren varit programledare för några av Sveriges mest uppskattade TV-program. Från Nyhetsmorgon i TV4 till Bingolotto samt 10 år med den populära frågesporten Vem Vet Mest i SVT.

Rickard är superpeppad att ta med oss till London för att shoppa, äta gott, skratta och se ABBA Voyage tillsammans.

DAG 1 – ANKOMST LONDON
Planet landar tidigt i London och transfer går till hotellet där vi checkar in.

Under dagen är det valfri sysselsättning. Hotellet ligger inom gångavstånd till stora Westfield shopping centre, men det går även enkelt att ta tåget till Londons centralare delar.

Kvällen går i ABBA-tema. Vi äter och dricker gott tillsammans och kanske anordnas det en ABBA-quiz eller ABBA-karaoke om önskemål finns.

DAG 2 – ABBA VOYAGE
Det har blivit dags för resans höjdpunkt! Upplev ABBA:s bästa hits under den här exklusiva konserten på 90 minuter där digitala versioner av medlemmarna i ABBA och fantastiska musiker på scen skapar en upplevelse du sent ska glömma.

ABBA Voyage är den efterlängtade konserten från en av tidernas största popakter. Se ABBAs avatarer ackompanjerade av ett 10-manna liveband på den specialbyggda ABBA Arena i London. Konserten suddar ut gränserna mellan det fysiska och digitala, och vi får uppleva magin med ABBA väckas till liv med det senaste inom motion capture-teknik.

Konserten startar 15:00 och dörrarna till ABBA Arena öppnar en timme och 45 minuter innan. Inne på arenan finns flera mat- och dryckesalternativ.

DAG 3 – LEDIG DAG & HEMRESA
En helt ledig dag i London, en av världens mest kända och populära turistdestinationer. London är känt för sin rika historia, kultur och imponerande arkitektur. Att julshoppa i London är en svårslagen upplevelse. Besök och beundra julskyltade Harrods, eller få en riktigt julkänsla genom att besöka Covent Garden eller Oxford Street.

Vår weekend till London med ABBA Voyage har lidit mot sitt slut och på kvällen vi tar oss via transfer till flygplatsen för hemresa.

Här hittar du fler förslag när du planerar en resa till London och vill få ut mesta möjliga av din vistelse.

AKTUELLA PRISER

Datum: 1–3 december 2023
Pris: 11 950 kr.
Antal deltagare: 25–50 st.

I PRISET INGÅR
• Direktflyg från Arlanda t/r till London inkl. skatter
• 1 väska (20kg) + handbagage (8kg)
• Transfer flygplats – hotell t/r
• 2 nätter dubbelrum inkl frukost MOXY London Stratford
• Biljett till ABBA Voyage, sittplats
• Transfer hotell – ABBA Voyage t/r
• Svensktalande reseledare från Travel Zmart
• Lagstadgad resegaranti ställd till Kammarkollegiet

INTRESSEANMÄLAN
Namn på huvudresenär i denna reservation. Skicka in reservationen och vi återkommer med totalpris för ditt sällskap. Observera att detta bara är en reservation och inte bindande på något vis.
Ange antalet vuxna deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.

Vad är 7+4?